Nordens största turistanläggning blir asylboende för 1300 personer


INVANDRING. Sommartid: Nordens största turistanläggning med nattklubb, spa och skybar. Resten av året: Flyktingboende för 1 300 personer. – Det är helt unikt, säger Tobias Lindfors, som skrivit på kontraktet på en kvarts miljard med Migrationsverket.

Om två veckor flyttar de första personerna in i Migrationsverkets nya jätteanläggning, Pite havsbad. Myndigheten skrev på kontraktet i november förra året. Det sträcker sig i minst fyra år och prislappen ligger på 60 miljoner kronor per år.

Uthyraren Tobias Lindfors är en känd entreprenör som bland annat äger bemanningsbolaget Student consulting, ett företag som omsatte 740 miljoner kronor 2014.

– Under vintern har vi en del vakanser och vi tänkte att vi lika gärna kan hyra ut det till Migrationsverket, men på sommaren måste alla asylsökande flytta till hotell några mil bort. Detta för att sommargästerna ska få plats.

Det här är ett av Norrlands viktigaste turistresmål och anläggningen är helt fullbelagd på sommaren. Därför hittade vi den här uppgörelsen med alternativa anläggningar, säger Tobias Lindfors.

Migrationsverket


72 responses to “Nordens största turistanläggning blir asylboende för 1300 personer

 • ”Flyktingarna” vill bo kvar men maten är dålig | Petterssons gör skillnad!

  […] trivs ni på Piteå havsbad? – Stugan är perfekt och vi känner oss hemma här. Vi är väldigt tacksamma, säger […]

  Gilla

 • "frihet och demokrati"?

  Gilla

 • Jag tror det vänder nu. - Stefan Löfven

  Gilla

 • angelicaplacet

  Det blir nog cirka 14% för Socialdemokraterna vid nästa val.

  Gilla

 • Anna

  Jada! Have fun! Kan jag så ska jag vara där och filma eländet när de ska försöka få 1300 ekonomiska migranter att frivilligt lämna ett lyxhotell där allt är all inclusive på skattebetalarnas bekostnad.
  Hade jag pengarna så skulle jag köpa hela skiten och göra om det till äldreboende istället. De förtjänar det åtminstone.
  Ska bli väldigt intressant att följa utvecklingen. Ännu mer intressant att de tar för givet att hela skiten måste renoveras för 10.000 per rum/år efter de varit därår. Är de inte skötsamma välutbildade berikande till det sekulära svenska samhället allesammans?

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Otroligt det som pågår i Sverige, politikerna har blivit vansinniga….Detta kostar, vad kostar inte Integrationsverkets 7000 anställda ?!!!
   En dag kommer en dom över den här politiken, kriminell myndighetsövning på bekostnad av att Sveriges befolkning får stå tillbaka….De skiter i vad befolkningen tycker, de kör sitt race, vissa berikar sig och struntar i om Sverige går under…
   SOM VI RÖSTAR FÅR VI LIGGA!!!

   Gilla

 • Cattiz

  Aldrig varit där men ser fint ut, tyvärr lär jag ju aldrig åka dit heller med min familj. Vem vill bo på ett ställe där vägglöss härjar fritt och med tbc hostande människor? Inte jag iallafall.
  Plussa på kolerabakterier på toaletterna också😱😷
  Undra hur mkt som kommer förstöras?
  Ser framför mig hur de står och slår sönder saker. Den enorma summan som ägaren får skall gå till nya projekt, men mkt kommer nog gå till inventarier som blivit sönderslaget.

  Tror inte lösningen med att flytta alla dessa när havsbadet behövs till oss svenskar. Då har ju mena vant sig vid bekvämligheterna och alla roliga aktivitet som finns där. Vem vill så flytta till ett annat ställe?

  Gilla

 • ÅMÅL

  Om de här uppenbarar sig på Pite Havsbad lär de väl inte bli tafsade på 😉

  Gilla

 • Petter

  Ännu ett ställe svartlistat

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Det kommer gå åt fanders det där!

  Gilla

 • Suzie

  Poliser säger upp sig. Asylsökanden kommer fortfarande in i landet och får söka asyl runt 700-900 /veckan.Just nu,men fler är på väg till framför allt Sverige.Ännu mer invasion har sjukklövern bjudit in detta år än i fjol.
  Beräkning/undersökning från andra länder i Europa säger att ca 10 % av alla vuxna asylsökande män från Mena är kriminella redan innan de sätter sin fot på Europeisk mark.De påstådda vuxenbarnen som är män från Mena i bästa vapenföra ålder som ljuger sjukt om sin ålder,av dessa har man kommit fram till att ca 40 % av dessa är kriminella redan innan de sätter foten på Europeisk mark.Hur många is terrorister/sleeping cells har slunkit med migrantströmmarna in i Europa kan man spekulera i,ingen vet säkert.Asylboenden öppnas dagligen av extremt giriga psykopater som bara har ett mål att tillfredsställa sin enorma profithunger till vilket pris som helst.Boenden för sk ”ensamkommande” Hvb hem öppnas 50 st i veckan.
  Färre poliser,fler bidragsmigranter varav en stor procent är kriminella.
  Alla från dysfunktionella barbari klankulturer från Mena.Svenska folket verkar fortfarande sova omedvetna om den stora katastrof som väntar folket och landet.

  Gilla

 • Involuntarium

  Tobias Lindfors har antingen gjort sitt livs klipp eller så har Tobias skrivit på ett avtal som i slutändan ruinerar både honom och företaget!

  Det är ju inte försiktiga etniska svenskar som inackorderas av Migrationsverket! Nä det är individer direkt tagna ur medeltida samhälle!
  De vet ju inte ens hur toaletter och ygienutrymmen ska användas! Dessutom kan de ha med sig sjukdomar och ohyra som vägglöss, kackerlackor och andra otrevliga kryp!

  Tobias har självklart tagit med i beräkningen att hela stället kan behövas som minst totalsynernas till en kostnad av minst 10 000 SEK/rum! Kan också innebära en totalrenovering av hela anläggningen till oerhört stora kostnader!

  Bert Carlsson vet fortfarande inte hur stor vinsten blir om det överhuvudtaget blir någon vinst beroende på vad sanerings, renoverings och rivningskostnader kan bli när asylturistanläggningarna är färdig använda!

  Själv skulle jag inte utsätta mig och min familj för risken att få med oss någon ohyra med oss hem från någon svensk turistanläggning! Familjen avstår därför att besöka anläggningar som använts som asylturistboenden om det inte garanteras skriftligt att totalsanering genomförts!

  Gilla

  • Suzie

   Klokt beslut! Fler borde avstå/bojkotta Pite havsbad tills vidare.Varför skall svenskarna vara slavar åt sjukklöverns nyadel?Jobba och serva barbarerna och dessutom betala skatt som i stort sett enbart går till massinvandringen.Risken att dessutom bli både knivskuren,misshandlad,våldtagen och mördad är alldeles för stor.Inte alls värt riskerna.Visst blir man både förbannad och rädd när vi vet att svensken måste både försörja och serva invasionen som blir deras undergång.Har något folk i världshistorien betett sig så urbota idiotiskt åt,har inte hört talas om det iaf.

   Ännu farligare smittor för bidragsmigranterna med sig som tex den multi resistenta Mrsa bakterien,den är inte att ta lätt på.
   Hiv,syfilis,TBC och mycket annat farligt tar menaiterna med sig till Europa och Sverige.Asylanterna behöver inte genomgå besiktning innan de får löpa fritt in i Svenska samhället med allehanda parasitsjukdomar och farligheter.Hemskt med alla våldtäkter som följer i massinvandringens spår,vad många inte känner till är att många våldtäktsmän bär inte bara på Hiv och syfilis mfl sjukdomar,de har våldtagit getter och då fått en farlig bakterie som dessa barbarer planterar in i Europas och Sveriges kvinnor som dem våldtar.Bakterien förstör livmoder och förmågan att bli gravid.Oerhört plågsamt för de kvinnor som drabbats av detta.Bakterien verkar extremt aggressivt på just kvinnliga fortplantningsorgan.

   Kraftig ökning av multiresistent MRSA-bakterie i spåren av massinvandringen

   http://avpixlat.info/2016/01/04/kraftig-okning-av-multiresistent-mrsa-bakterie-i-sparen-av-massinvandringen/

   Stökiga migranter (vuxenbarn) blandas med döende gamla.

   http://avpixlat.info/2015/10/27/stokiga-migranter-blandas-med-doende-gamla-pa-sjukhus-i-norrkoping/

   Gilla

   • Involuntarium

    Just precis suzie!

    Djur ska ha pass, friskhetsintyg för att passera landsgränser medan människoindivider med de farligaste sjukdomarna, sjukdomar som hotar hela människosläktet passerar utan att PK patrasket ens blinkar!

    PK patrasket har ingen självbevarelsedrift och har ingen förståelse för sina avkomlingars framtid och liv! De måste ha IQ i storleksordningen skostorlek!

    Själv lär jag mina barn och även andras barn skillnaden på vi och dom, förmedlar kunskapen om vi och dom till barnbarn och andras barnbarn också!

    Alla ska få kunskap om skillnaderna mellan de och oss!

    Gilla

 • Roger

  Det är sinnessjuk att ha dessa parasiter bor i Sverige och Europa!!! Ensamkommande barn??? För Helvete!!!! Dessa barn är vuxna terrorister!!!!! Och Radikala Muslimer!!!!! Och Den Svenska Staten rånar oss på våran skattepengarna!!!!! Fy Fan!!!!!!!!!

  Gilla

  • Tony

   Nu ser vi vådorna av Kapten ynkrygg Fredrik Reinfeldts
   samhällsbygge, detta fega kräk som smet ut bakvägen när
   han såg att landet var på väg att krevera i problem.
   Jag hoppas innerligt att denne samhällsförstörare får ett
   lämpligt straff för sina illgärningar en gång, vilket straff
   är inte lämpligt att nämna här, men man kan önska!
   Inte ens hans egen Far gillar fanskapet, och det förstår
   man mycket väl!

   Gilla

 • Kommendanten

  Ett Muhammedistan, snart nära dig.

  Gilla

 • K-G Olin

  Såg att någon skojare föreslagit att anläggningen borde döpas om till Pite Tafsbad! 🙂

  Gilla

 • Ingen socialdemokrat

  Som infödd Pitebo, kan jag säga att detta är inte populärt hos många. Har själv flickor i tonåren och ett av deras helgnöjen på att åka på Äventyrsbadet, ute på havsbadet, vilket det är slut med nu. Tyvärr är Pite Havsbad ett av vårt absolut största turistattraktion och många lever på denna turism. Jag hoppas att han håller fast vid att vi får behålla turismen, men jag är tveksam. Det är en girig penningkåt jävel, som i november köpt havsbadet. Det är inte det enda hotell han köpt, och gjort om till flyktingboende.
  Vi har under en ganska lång period stått bredvid och sett och läst om problemen med asylsökande runt omkring oss, vi har sen tidigare rätt få i staden. Och det har vi faktiskt vart rätt glad över.

  Men, tyvärr, valde en icke pitebo (nämligen en Lulebo) att köpa piteås största varumärke och förgöra det.
  Vi har inte sett slutet på detta, kan bara hålla med, helvetet kommer att braka lös här…

  Gilla

  • Lena

   Det finns en sak att göra, GÅ MAN UR HUSE OCH PROTESTERA !!
   Gör det så länge ni måste, sedan är det försent !!!
   Visa er och hörs ingen annan gör det för er, gör det själv !

   Gilla

  • Synonymen

   Tror du att det är möjligt med hederliga svenska turister på Havsbadet i sommar eller är det kört?

   Gilla

   • Ingen Socialdemokrat

    Tror inte att många från närområdet kommer att åka på Havsbadet i sommar, tyvärr…

    Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Ingen socialdemokrat….Tyvärr är kanske de flesta i norra Sverige Socialdemokrater och det är glest befolkat, detta är penningkåta rovdjur som skiter i vad som kommer att hända….Det finns inga jobb i norra Sverige – vad är konsekvensanalysen ? Den finns INTE! För att stå ut i norra Sverige ska man vara uppvuxen där, då kanske man kan fiska och jaga som vuxen i bästa fall! För några decennier sedan fanns jobb i skogen och små jordbruk, idag finns inga arbetstillfällen och de som eventuellt finns duger inte dessa muslimer/araber till att utföra, exempelvis gruvarbete. Varför ser ingen konsekvenserna ? Dessa är unga muslimska män, de är inga flyktingar, – flyktingarna är kvinnor och barn och de lämnade de asen kvar i krigszonerna.
   Detta kostar oerhörda summor och leder bara till skit, dvs brottslighet i området, garanterat att de kommer att göra tillvaron osäker för kvinnorna där, det enda huvud som är vaket på dessa unga araber är kukhuvudet och ställa till ett helvete vad de än kommer….UUUUUUUT med dessa, tillbaka dit de kom ifrån! Norrlänningarna är sega och tröga men kanske vaknar när helvetet brakar loss!

   Gilla

  • Risto Matinen

   Frugan och jag besökte Pite havsbad en vinter för ca 20 år sedan. Helt arab- och negerfritt, såsom det ska vara.

   Då hade de en ångbastu gemensam för båda könen. Jag visste inte om det, så jag var den ende som klev in naken. Om den är kvar vet jag inte, men det ger väl tafs- och våldtäktsläge för asylparasiterna. Fast de föredrar att attackera vita kvinnor…

   Gilla

  • Joy

   De slår sönder allt de kan av Sverige, giriga pösmunkar, politiker och journalister. Det finns inga fredade zoner kvar.

   Gilla

 • Synonymen

  Har man ambitionen att dessa muslimska bedragare ska ut lagom tills hederliga svenska semestrande skattebetalare börjar sin semester?

  Jag tror de får problem.

  Det kan de gott ha!

  Gilla

 • Tony

  Denne Tobias Lindfors ska kanske ha med i beräkningen
  att det kanske inte finns så mycket kvar att hyra till betalande
  turister, det brukar bli ganska så eldfängda boenden, och i
  dom flesta fall brukar det starta på insidan??

  Gilla

 • Urinvånare

  Köp burka åt era döttrar Piteå bor.

  Gilla

  • Synonymen

   Köp ett vapen åt dig själv istället.

   Gilla

   • Urinvånare

    Har man ett vapen så får man inte tveka att använda det. Jag tänker på tyskan som blev våldtagen, hon hade pepparspray men tvekade. Våldtäktsmannen använde vapnet mot kvinnan. I Sverige så är vi ju inte vana med döda eller dödas, men våra politiker tycker att det låter spännande där dom bor.

    Gilla

   • Vapenbärare

    Skjut, gräv ner och glöm bort det. Ingen lär ju sakna den/dem. Det är Sveriges framtid, tyvärr, alla svenskar bör beväpna sig.

    Gilla

  • Ingen socialdemokrat

   Nä du, inga burkor åt Piteflickorna, vi får väl se det från den ljusa sidan, de flesta fädrerna är ju jägare… 🙂

   Gilla

 • Arg kvinna

  Hoppas att det finns en polisstation och Brandstation VÄLDIGT nära då.För med 1300 asylsökande på samma ställe så lär det hända grejer!!Sen blir det sanering av stället innan turister kan bo där! Betalas säkerligen av skattebetalare!Suck!!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Dessa sprider även löss och TBC….Löss är vanligt i Sverige idag, mycket svårt att bli av med…..Antizimex vet, deras verksamhet har 10-dubblats de senaste åren!

   Gilla

 • Synonymen

  FN varnar för svensk främlingsfientlighet

  http://unvis.it/www.svd.se/malmo-brast-vid-hantering-av-ensamkommande/om/svenskt-flyktingmottagande

  ”– Många välutbildade syrier skulle kunna spela en viktig roll i samhället, säger talesmannen William Spindler.”

  Ja, skicka gärna ut dessa ”välutbildade syrier” att prata förstånd med den inskränkta pöbeln i Askim, Fiskebäck och Örgryte.

  Ingen vill ha muslimer i Sverige. Svårare än så är det inte.

  Gilla

  • sam

   Tyvärr, vanliga svenska inhemska befolkningen har förlorat sin status som etnisk befolkning och därmed mänskliga rättigheter.

   Högsta Domstolen funderar på att införa Sharia för de nya svenskarna. Och det talas om att särskilda Sharia-banker skall öppnas då de nya svenskarna inte är vana vid ränta. Dessa banker skall då köpa upp dyra fastigheter och hyra ut dem till de nya svenskarna för en spottstyver så att de gamla svenskarna trängs ut från attraktiva områden.

   Hejdå Sverige!

   Gilla

   • Lena

    De kommer att lyckas med sin onda plan för alltför många svenskar har ingen stolthet över sitt land !
    De flesta betalar stora summor för att leva några veckor som en priviligerad i ett land under utvecklig.
    De åker hellre till Afrika och Indien för att studera dessa ”spännande kulturer” !
    Nu kan de spara in dessa pengar den ”kultur de vill se finns redan inpå knuten.
    Många skulle ha ARBETAT utanför ”ankdammen”, då skulle de vetat vad tusan de håller på med, stollar.

    Gilla

  • Urinvånare

   Stefan Löfven har vänner och partikamrater som är muslimer. Men i övrigt känner jag ingen svensk som gillar muslimer.

   Gilla

 • br

  Vilken j-a propaganda på radion nyss! Det måste ju vara beställt av regeringen.nu sas det igen att bara 1procent av de boende i asylboende begår brått.polisen åker ju i skyttetrafik till boenden.finns det människor som går på den här propaganda skiten.de målar upp muslimerna som fina,snälla och ärliga människor.de flesta vet väl bättre.sitter nog bla gamla pensionärer vid radio apparaterNa som matas av propagandan och inte träffar någon som talar om fakta för dem.de jämför finnar,bosnier,greker med dagens araber och afrikaner.det är fel.de som kommer nu dricker alkohol,hotar,slåss och vill våldta våra svenska döttrar.

  Gilla

 • Synonymen

  När helvete bryter ut? Jag tror att vi snart är där.

  Gilla

  • Synonymen

   I veckans opinion har redaktionen slitit i sitt anletes svett.

   Man har helt klart haft ambitionen att FYLLA studion med negrer, muslimer och araber.

   Tendensiöst och tittarförakt?

   Svar: JA!

   Gilla

  • Tony

   Vad bryr sig dessa flyktingkramare om vad en
   folkmajoritet vill, om så 95 % är emot och 5% av
   dom vänstervridna är för, så är det vad dom senare
   tycker som gäller, det är demokrati på kommunistvis!

   Gilla

  • Urinvånare

   Ärlighet varar längst.

   Gilla

 • Galten

  I Rikets Tredje Stad skall ett nytt migrationsmuseum så småningom se dagens ljus. Kulturmulattskan gav i höstas bort en miljon kronor till projektet.
  http://blogg.sydsvenskan.se/dygnetrunt/2016/02/13/sa-ska-malmo-fa-sitt-migrationsmuseum/

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Illa, ta bort näringsliv traditioner anrika platser etc för allt annat än medborgarna. Man häpnar över regeringens vanstyre, dem bedriver både landsförräderi och ett medborgarförakt.
  En folkomröstning måste till.

  Gilla

  • rannug

   Svenskarna är inte ”redo” ännu för en folkomröstning, trots massvåldtäkter i Köln Kalmar och Stockholm så tänker ca 70% av svenskarna rösta på partier som vill ta in fler mördare och våldtäktsmän!

   Gilla

  • Lewren

   Tänk så bra om vi haft direktdemokrati nu 🙂
   Då hade omröstningen skett för länge sedan eftersom folk hade haft ett incitament att prata viktiga politiska frågor och inte gått och varit rädda hela tiden.

   Aja, man kan få drömma lite.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Vad hade det hjälpt med en folkomröstning nu?

    75-8o% av dom boende i Sverigeistan (jag vägrar att kalla dom svenskar) hade röstat för fortsatt vansinne, röstat för att vi skall fortsätta med att betala för att utrotas, om det vore val idag!

    Gilla

   • Lewren

    Ja det är möjligt..
    Jag tror dock det mest handlar om stigma. Skulle det vara rasism att rösta på SD så skulle det inte finnas någon logisk förklaring till hur de har växt som de gjort. Människor blir ju knappast rasister över en natt som vänstern försöker få en att tro. Så, att siffran är så låg som den förmodligen skulle vara i en potentiell omröstning, är garanterat till stor del pga att människor är rädda för att bli kallade för rasister.

    Hade man däremot bytt ut rätten att bestämma från en handfull politiker till hela folket (direktdemokrat) så tror jag de flesta hade nyktrat till. Att säga vad man tycker och tänker idag gör ingen nytta men i värsta fall gör en skada, eftersom man inte kan påverka något själv.
    Men under förutsättningen att alla fick rösta i samtliga frågor som tas upp av politiker så finns det goda anledningar för alla människor att göra sin röst hörd och förstådd.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Förstår inte varför rasist har blivit ett skällsord?

    Jag är rasist och det är jag stolt över!

    Varför skulle folk bli mindre rädda för att kallas rasister i ett val som bara gällde invällningen!

    Gilla

 • Janne

  Här kommer adressen till dessa landsförrädare! Skriv och tala om vad Ni anser! bokning@pite-havsbad.se
  Janne

  Gilla

 • Pica pica

  Om Piteå – mot förmodan – är en anläggning som invällarna är nöjda med så vägrar de säkert att flytta när det är dags.

  Och ärligt, 1300 av dem på samma ställe kommer inte att gå bra…..

  Gilla

 • Ståfräs

  PK sommargäster älskar att ha 1300 muslimer som grannar på sommaren och bjuder gärna på halakorv och sina egna barn om dom så önskar, grattis. Det bästa är att investering på 250 000 000 inte kostar ngt eftersom det är skattepengar och inga riktiga pengar, hälsar regeringen och 7-klövern, ca 80% Svenskar måste vara helidioter.

  Gilla

 • br

  Jag blir spyfärdig av detta!! Ska det aldrig ta slut!? 1300 vilda araber och afrikaner kan bara sluta på ett sätt.lika bra att de öppnar en polisstation på området.alla som har familj med bla unga döttrar inom en radie av 25 km bör ju omedelbart sälja och flytta! Men vart? Den här skiten ploppar ju upp överallt.

  Gilla

 • Joy

  Festligt blir det när det blir flytt av. Hur ser anläggningen ut efter ett tag, nedbränd kanske? Och asylturister och turister på nästan samma ställe i sommar. Det utlovas underhållning i form av sexuella trakasserier och annat smått och gott. Burka rekommenderas damerna som turistar.

  Gilla

 • BJ

  Tror att herr Lindfors har missbedömt affären lite. Känner många som har säsongsplats på Pite havsbad som nu avslutar sin vistelse på havsbadet. Detta p.g.a alla muslimer som kommer att invadera stället

  Gilla

  • Blodsven

   Tror han missbedömt hur stället kommer att se ut efter invällarnas närvaro. Kan bli jävligt dyrt att renovera allt, men jag ger mig fan på att Migränverket står för notan där oxå, vilket i slutänden betyder att du och jag som vanligt får ta smällarna….

   Gilla

   • Sven

    Inte bara det, det tar minst 10 år, om det ens går, att tvätta bort anseendet som flyktingboende.

    Gilla

 • Janne

  Vansinnigheterna tar aldrig slut i detta mångkulturella helvete! Men så länge vi har en primitiv islamsk regim och islamska företrädare i landets alla kommuner, giriga landsförrädare som dreglande gnuggar händerna för varje krona dom kan lura oss skattebetalare på och naturligtvis en 100% korrupt media som hejar på utvecklingen av avvecklingen av Sverige, då kan det bara gå åt ett håll, käpprätt åt helvete!
  Enda räddningen för Sverige nu är förmodligen bara en revolution! Jag ser tyvärr inget annat hopp!
  Janne

  Gilla

 • Synonymen

  Jag vill inte höra om fler hotell eller Spa som blir militärförläggningar för de som vill oss illa. Jag vill spy på alla satans muslimer.

  Det är en muslimsk arme som ockuperar vårt land.

  Inget annat!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: