Stäng

Vi har mycket att förbättra…….igen

Hon hade helt freakat ut, folktandvården är numera tandvårdskliniker för borrfrämst nya svenskar och den årliga undersökningen lät vänta på sig. Och sedan ska vi inte prata om den gynekologiska undersökningen som inte heller den fungerar i vårt förändrade land, man får vänta groteskt mycket längre på provsvar än vad man fick tidigare.

Tillbaka till folktandvården, som visar sig senarelägga sina trogna kunder för att asylanterna som kommit i floder har rätt att få tandvård i vårt land. Jo det är så det förhåller sig. Efter ett snack med tandsköterska på den klinik där hon ( källa: en jag känner) är mångårig patient/kund  pressades sköterskan till sist att säga som det är varför ingen kallelse kom. Nya svenskar kommer först, och dom är många.

Vittnesuppgifter om vårt förändrade land kan vi ta emot om vi ger oss tid att lyssna, jag lyssnar och jag berättar om den gången som jag fick vänta 14 veckor på ett svar på om jag hade cancer eller ej på livmoderhalstappen. Förr tog ett provsvar 2 veckor, nu i vårt dysfunktionella land tar det 14 och ingen på mödravårdskliniken ville avslöja varför……….man hade gjort en drive för att nå ut till kvinnor som inte var vana att gå till gynekolog………ja ni ser och läser mellan raderna på det svar som jag fick.

Så ja, detta var en liten rapport från verkligheten och det finns massor att gräva ur. Detta är den bistra sanning som vi har att förhålla oss till samtidigt som man blir kallad för rasistfachistnazist för att man delar med sig, ur led är tiden. Kämpa!

 

Vid pennan

Eva-Marie Olsson

Malmö

16 reaktioner på “Vi har mycket att förbättra…….igen

 1. Vill rekommendera tandvården i Thailand, det är ungefär 1/2 priset och de bemöter patienterna på ett trevligt sätt. Man bör ta tandvården på ett sjukhus eftersom de kollar upp vilka de anställer.
  Att ta bort tandsten kostar ungefär 150kronor mot ca 1000kr i Sverige.

  1. I Sverige är Folktandvården det sämsta man kan vända sig till både när det gäller bemötande och kompetens och framförallt pris!!! Har en privattandläkare i Stockholm, på Östermalm, han ligger c:a 30% under Folktandvårdens priser, trevlig och kompetent.
   Folktandvården är ett missvisande namn, det lurar dig att tro att det är någon slags välgörenhet, det är det inte!

 2. Det är otäcka tider. Etniska svenskar behandlas som en andra klassens medborgare jämfört med nutidens invandrare som säger sig ha rättigheter och krav på företräde plus retroaktiva bidrag samt andra ömmande omständigheter som ingen byråkrat kan kontrollera sanningshalten i och vidimera.

  Detta i sig är sharia. Att muslimer behandlas bättre än etniskt kristna.

  Rädsla är inte produktivt. Information är bättre. Kunskap kan ta bort rädsla, eftersom man oftast är rädd för det okända. Så om man utbildar sig, är faran inte okänd, och man kan inte kallas ”fob” utan ”realist”:

  https://www.youtube.com/watch?v=t_Qpy0mXg8Y

 3. Bra jobbat Eva-Marie, du gör ett jätte bra journalist jobb! Du hittar de rätta nyheterna med absolut bäst nyhetsvärde vid absolut bästa tidpunkten!

  Vi svenskar håller på att bytas ut mot araber och negrer! Stora delar av EU håller också på att ersätta ursprungsbefolkningen med araber och negrer!

  De får utan att ha bidragit med något all vår välfärd serverad på guldfat! Jag och min släkt har aldrig fått något gratis, utan vi har precis som de flesta andra etniska svenskar arbetat hårt för att försörja oss och bygga den välfärd vi har idag och som just nu förbrukas i rasande takt av asylturister!

  Det är nödvändigt att stänga Sveriges gränser nu!

 4. På folktandvården i min hemort sa de helt öppet att det var ont om tider för de var tvungna att lära invällarna borsta tänderna plus laga alla hål gratis (50 kr) medans gamla fattigpensionärer inte fick någon tandvård alls. Åt H-TE med detta land eller snarare denna s k regering.

 5. Eva -Marie vilken avgrund det är i Sverige numera om man bara tittar 5 år tillbaka i tiden, då ska vi inte ens tänka 40 år tillbaka i tiden. Det handlar inte om pengar för oss ( undantag finns alla som är insyltade i migrationseländet på ett eller annat sätt) för mig handlar det om att mitt land och vår kultur krossas av de som jag inte önskar innanför landets gränser (som inte finns/ har funnits på decennier) ! Vi krossar våra barn och barnbarns framtid, har vi mandat för att göra det ?
  Det kommer andra tider och människor söker syndabockar.

   1. ÅMÅL :
    Vi har röster och tid vi kan manifestera varje dag, i vår omedelbara närhet.
    Bojkotta alla ica-butiker då de förser ockupanterna med kort som innehåller VÅRA skattepengar.
    Skänk inget till de förbaskade hjälporganisationerna, gör som E M gå på de kommunala mötena, stå på torget och dela ut sanningen till de som inget vill veta.
    Snoka rätt på när migränverket tänker starta upp nytt boende, se till att vi närvarar och SD ni lovade att visa er och höras på gator och torg …………vad TYST det är !

  1. Hej Lena 🙂
   Som jag ser det har inte någon mandat att krossa våra barns framtid…..folk i ens närhet börjar att fundera över att dra, de invandrare med värderingar som vi har funderar att flytta hem igen. Ur led är tiden och jag har fått erbudande av en vän om att få följa med ”hem” till ett annat land i en annan världsdel med bättre ordning.

   1. Hej Eva-Marie, jag vet ju inte vilket land det handlar om men om du kan så har ett ben i varje (det har lycksökarna som kommer till Sverige) sedan efter dina erfarenheter så beslutar du. Tycker att du har en bra sits med valmöjlighet !
    Valmöjlighet har ju bevisats vara en styrka, titta på invällarna.
    Men som svensk så finns det aldrig någon ”batikkärring” som gullar och det vet jag att du inte behöver.

  1. Tack för denna vackra hoppingivande låt ”…….vacker är kamratskap som fyller hjärtat mitt………även jag kan vara nere och inget gläder mig då……vackert är landet vi bor i……..” 🙂

 6. Ja, i ett församlingsblad såg jag att de sökte svensktalande personer till viss del av verksamheten i en kyrka. De var för få som kunde tala svenska i den totalt invandrardominerade stadsdelen. Sverige är patetiskt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: