Invandrare häktad för mord i Norrköping


INVANDRARVÅLD. En 31-årig man har häktats för mord och mordförsök i Norrköping för två veckor sedan, uppger P4 Östergötland.

Ytterligare en man är anhållen i sin frånvaro för dåden, som uppges ha kopplingar till en pågående konflikt mellan gäng i Norrköping.

31-åringen är tidigare dömd för våldsbrott och greps odramatiskt på annan ort i fredags.

-Pettersson noterar att statsradion inte vill nämna att både den misstänkte och den mördade är ”svenskar”. Den misstänkte heter Igor Duvnjak och är född 1984…

TIDIGARE 2016-01-26. Den mördade skulle vittna mot Hells Angels

Den 20-årige man som idag sköts till döds på en parkeringsplats i Hageby, Norrköping, skulle vittna i en rättegång mot en Hells Angels-medlem i morgon onsdag. 

Sohaib Ghazi

Sohaib Ghazi

Chefsåklagaren Torsten Angervåg säger sig vara övertygad om att den eller de som sköt mannen ville stoppa hans vittnesmål om ett mordförsök riktat mot honom själv. I oktober i år sköts han i halsen och i morgon skulle han vittna mot en 29-årig medlem i ”Red and White Crew”, en undergrupp till Hells Angels, som står åtalad för mordförsöket.

– Det här är det värsta och grövsta som jag varit med om under mina 25 år som åklagare. Man ska inte kunna förhindra en rättegång genom att avrätta målsäganden och jag kommer inte att lägga ner målet, säger Angervåg.

Den mördade verkar heta Sohaib Ghazi och det enda som talar emot detta är att grabbarna i dessa kretsar inte brukar prata. Nåväl, Sohaib är en gammal bekant vi har skrivit om honom tidigare, då var han 18 år, läs HÄR.

Red and White Crew har också varit med på ett hörn tidigare. Läs HÄR.

Åklagaren Torsten Angervåg räknar med att rättegången mot 29-åringen kommer att inledas under onsdagen som planerat.

– Bevisläget är starkt och den dödes vittnesmål finns på video. Men efter det fruktansvärda som nu hänt kan det förstås finnas skäl att komplettera bevisningen, säger åklagaren så vi får hoppas att ingen skjuter honom.

——————————————————————————-Polisen———

2016-01-26 14:31, Mord/dråp, försök, Norrköping
Två personer skadade i Hageby.

14.03 inkom larm till polisen om att det skulle ha inträffat en händelse på en plats mellan Plåtslagaregatan och Grundläggaregatan i stadsdelen Hageby.

En person sågs enligt anmälare ligga på marken och smällar ska ha hörts på platsen.

Polisen åkte till området med ett flertal polispatruller. Två skadade män påträffades på en parkering i närheten av Hageby vårdcentral. En av männen hade allvarliga skador och den andre mannens skador är okända. De fördes till sjukhus med ambulans.

Polisen har påbörjat en utredning om försök till mord alternativt dråp.

Ett område är avspärrat och just nu pågår en kriminalteknisk undersökning på platsen. Polisen arbetar även med att hålla förhör med personer som har befunnit sig i närheten av brottsplatsen.

Polisen

-Pettersson ser att en av männen avlidit och att det är 12 polispatruller på plats plus minst tre ambulanser. Ibland finns det resurser.

Hageby har som reklamslogan Världens centrum, det är kanske att överdriva lite men Hageby är definitivt en del av Mellanöstern. Tidigare HÄR.

Det är spännande sa Mona, berikande sa Fredrik, beställt sa 87:an, våldet minskar säger Jerzy…


8 responses to “Invandrare häktad för mord i Norrköping

 • Tony

  Skulle inte förvåna mig ifall Jonas Sjöstedt också tjänar
  Multum på på invällarna, han protesterar ju mot vinster
  i välfärden, men inte dom vinster som kommer
  Asyl baronerna till del, och dom pengarna kommer
  också från dom som skulle gå till välfärden??

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå Hageby………………….

  Polisens nya rapport undviker begreppet, ”no go-zoner”, nu kallas de 53 områdena för ”utsatta bostadsområden i Sverige”.

  Har ”KiB-Danne” varit framme med lite ”KOD 291-snack” ?

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/sverige-mest-utsatta-bostadsomraden/

  Gilla

 • Synonymen

  GP kör en ”snyftare” och ”övertygare”. Man påstår i sin iver att vilseleda att alla som kommer är lärare, läkare, finansanalytiker, tandläkarstudent, elektriker och affärsmän.

  1.Vi behöver inte dessa människor
  2.Vem vill anställa en finansanalytiker från Aleppo?
  3.Är dessa ”högutbildade” representativa för hela gruppen flyktingar?
  4.Hur vet vi att de inte är terrorister?
  5.Hur religiöst fundamentala är dessa ”flyktingar”?

  GP:s desinformationskampanj om de ”välutbildade” och strävsamma lycksökarna motbevisas med deras rubrik om att en muslimsk terrorist har varit anställd på Telenor.

  ”GP avslöjar: Dömd terrorist jobbade för Telenor”

  Gilla

 • Synonymen

  Chef på Migrationsverket driver privat flyktingbolag

  ”Wafa Issa, 50, är enhetschef på Migrationsverket region Stockholm.”

  Hur i helvete kan detta vara möjligt? Fyller man landet med araber, negrer och muslimer kommer korruption att fullständigt ödelägga Sverige.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22233289.ab

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Bra att det finns ett avskum mindre men om Sverige inte hade släppt in de här grupperna så hade mycket elände aldrig hänt!
  Detta kostar GIGANTISKA summor men det är beställt av 87;an och verkställt av Reinfeldt och Löven närmast i tiden.
  Hela massinvandringsvansinnet började med Robert Mugabes och Arafats bästa vän Olof Palme…..
  Just när han började slödderimporten var det gulli gull med Bangladesh….-de flesta minns säkert Roy Rhaman som slaktade Märta Pettersson i Sätra, våldtog och brände upp henne….-en av Hemtjänstens stjärnor….han dömdes först till livstids fängelse i Tingsrätten men friades i Hovrätten och belönades av svenska staten genom JK med tio millioner i skadestånd. OFFRET MÄRTA GLÖMDES HELT AV HATMEDIA, SVT OCH SAMHÄLLET!!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Märta Pettersson i Sätra fick INTE någon chans att fly för sitt liv Stefan Löven!!!
   Jag kommer ALLTID att minnas, Märta och ALDRIG glömma henne, ett offer för mångfald/mångkriminalitet. SATAN i arbete! Jag kände inte Märta som blev ett offer för mångfalden men glömmer aldrig händelsen….SATAN OCH SOCIALDEMOKRATERNA I ARBETE!!! R.I.P Märta Pettersson!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: