Colombianer slåss åt araberna


MELLANÖSTERN. Hundratals colombianska legosoldater ska befinna sig i krigets Jemen. De har enligt Ekots källor anlitats av Förenade Arabemiraten för att strida på den saudiledda koalitionens sida – tre ska ha dött i går.

General Jaime Ruiz i Bogotá berättar hur rekryteringen av colombianerna går till: – Det är två amerikanska företag som rekryterat colombianska militärer på uppdrag av Förenade Arabemiraten. Många valde att avsluta sin tjänst här i Colombia eftersom de fick bättre villkor där borta, berättar den pensionerade generalen Jaime Ruiz som i dag leder den colombianska militärens intresseorganisation ACORE.

– Förenade Arabemiraten erbjuder minst fyra gånger så mycket i lön, boende, gratis sjukvård och utbildning. Det lockar de colombianska soldaterna, säger Jaime Ruiz.

Förenade Arabemiraten har rekryterat minst 2 000 colombianska soldater till sin nationella armé de senaste åren.

Runt 500 av dem strider nu i Jemen, som en del av de saudi-ledda styrkorna som försöker trycka tillbaka de shiitiska houthi-rebellerna som tagit över stora delar landet. Houthirebellerna tros få ekonomiskt och militärt stöd från Iran.

Förenade Arabemiraten har inte velat bekräfta att man använder sig av colombianska legosoldater, men Ekots källor i Jemen bekräftar att tre colombianska soldater dödades i går.

Den pensionerade generalen Jaime Ruiz ser inget problem med att colombianer allt oftare rekryteras som legosoldater. Förenade Arabemiraten och andra gulfstater har liten befolkning men mycket pengar, så de kommer nog fortsätta rekrytera colombianska soldater som har stor erfarenhet av inbördeskrig, säger Jaime Ruiz.

-Pettersson ser att Förenade arabemiraten har en befolkning på 5,6 miljoner människor och det borde inte vara några problem att rekrytera ett eget försvar. Danmark har lika många invånare och de rekryterar inte legosoldater.

Förenade arabemiraten har i varje fall en inhemsk soldat som slåss 

…sedan finns det kärringar i klänning 


7 responses to “Colombianer slåss åt araberna

 • Svenne

  Vet inte om jag skulle riskera livet för sandfolket.

  Gilla

 • Mm

  Ha ha , Pettersson, du är för härlig.. mer humor i allt elände!

  Gilla

 • Lena

  Inte så underligt att allsköns mindre dugligt folk numera söker sig till Sverige, (lika barn leka bäst) svenskar av ”mera ny variant” är också extremt rädda för att utsätta sitt lilla ”jag” för något obehagligt, det är ALLTID någon annan som ska göra !

  Gilla

 • The description of the paradise

  Sex med 72 oskulder…

  Varför vill ni stenåldersapor ha en massa tjänare och ”jungfrur”?
  Är det det ni sitter i era grottor och fantiserar om?
  Att ha makt och betyda någonting?
  Så man kan alltså säga att dessa massmördare hämtar inspirationen till sin företagsamhet från sin religion och dess heliga skrift?

  ” Både Muhammed och Koranen pratar en hel del om hur livet kommer att se ut i paradiset. Det pratas om kvinnor som sexobjekt, tjänare och om materiella rikedomar.
  Koranen och Muhammed pratar dock mest om de kvinnliga sexobjekten som väntar på att få tillfredställa de muslimska männen i paradiset.

  Källorna som använts kommer från autentisk islamistisk litteratur:

  Notera att detta är den minsta belöningen.
  ”Abdur Rahman bin Sabit sa: ‘En person i Paradiset kommer definitivt att gifta sig med 500 hurs, 4000 jungfrur och 8000 tidigare gifta kvinnor, Han kommer att ha samlag med var och en så länge som han har bott i den här världen.'”

  En muslim kommer alltså definitivt att ha 12 500 olika kvinnliga sexobjekt!

  Allah, den mäktiga och glamouröse kommer att gifta honom med sjuttiotvå fruar: två kommer från jungfrurna (haurine) med stora ögon och sjuttio kommer att vara hans arv från folket i helvetets eld.
  Var och en kommer att ha en trevlig VAGINA och han (mannen) kommer att ha ett sexuellt organ som inte böjer sig ner (vid samlag).

  Antalet kvinnor som en man får i paradiset beror på hur duktig muslim han har varit:
  Muhammed säger även att varje man kommer att ha styrka till att kunna ha sex med 100 jungfrur varje morgon:

  Gilla

  • Lena

   De 72 oskulderna.
   Sedan är det om jag har förstått saken rätt, fullständigt otänkbart att en muslimsk man som har dödats av en kvinna ska få åtnjuta något / någon av dessa fantasier.

   Gilla

 • Ludde

  Emiraternas araber är lika upplysta som 2 meter skogsväg i Norrland. Dessa åsneryttare kan inte ens organisera ett teparty utan vägledning utifrån.

  Gilla

 • Argus

  Kan colombianer bli ”samer” och ställa upp i Mello kan de väl bli araber i IS?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: