Stäng

”Så här kan man inte bete sig”

INVANDRING. Efter stenkastningen mot en ambulans i Tensta i lördags fördömer Tenstabon Ramsis ”Moosa” Assal, 31, händelsen i en video. 

I videon ber ”Moosa” ber han ambulanspersonalen om ursäkt. Samtidigt uppmanar han alla som bor i området att prata med varandra om det som hänt.– Ambulanspersonal försöker rädda liv, nästa gång kanske det är din familj eller du som behöver hjälp. Så här kan man inte bete sig oavsett bakgrund eller var man bor, säger ”Moosa”.

-Pettersson säger att Ramsis ”Moosa” Assal har helt rätt. Så där kan man inte bete sig, och jag hoppas att fler i området inser det och tar hand om ”strulputtarna”…

6 reaktioner på “”Så här kan man inte bete sig”

 1. försök förstå, ju mer packtet sabbar för sig själva…desto
  närmare nalkas den slutstrid, den som 87:an har beställt
  …frågan är om 87:an hinner vakna och mobilisera innan det
  är helkört, om det inte redan är det?
  …gått så långt i dagsläget, så vetefan om inte ett Muslim-
  samhälle vore föredra framför de vi nu genomlider?.,)

 2. killen är Salafist, dahwa. Wahabist. Jobbar med ansiktet utåt….för att väcka sympatier. Visa att de är fromma som lamm. Visst, han vill åka ambulans i lugn och ro även han, men förutom det så vill han nog gärna ha köbricka och segregerad ambulansupplockning. Vi otrogna sist. kolla gärna upp islam.nu och den gren han kommer ifrån.

 3. Som den utvalde han är så talar han massorna tillrätta och vill gjuta olja på vågorna. Är han en sann religiös ledare eller endast en enkel charlatan?

 4. Tyvärr aldrig i helsike att jag skulle sätta min fot i Tensta. Åker inte gärna utanför Sveriges gräns…………………………………….

  1. Helt riktigt, själv gör jag det redan, dock sträcker det sig enbart inom familj, vänner & bekanta, andra som behöver hjälp som jag inte känner får klara sig själva, jag ser det inte längre som mitt problem hur jävla illa det än kan vara.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: