Stäng

14 personer gripna för förberedelse till grov misshandel på asylboende

Polisen

2016-02-08 16:45, Kontroll person/fordon, Nynäshamn
Nynäshamn. Flera personer gripna för förberedelse till grov misshandel

Flera oberoende tips kom in till Polismyndigheten om ett förestående bråk i Nynäshamn.

Ett antal patruller skickades till området för att säkerställa ordningen.

Kl 20:00 .Vid kontroll av ett antal bilar/personer i Nynäshamn påträffades diverse tillhyggen i fordonen. En förundersökning är inledd om förberedelse till grov misshandel och 14 personer är gripna misstänkta för brottet. De är införda till polisstationen och kommer under kvällen att höras.

Polisen

-Pettersson anser att det är idioter. De ger slaskpressen något att skriva löpsedlar och helsidor. Förbereda anfall på asylboende är ett jävla sätt. Polisen ska ha monopol på våld, och att skryta och snacka om det vitt och bredd tyder på total avsaknad av intelligens…är det några asylsökande som gjort något så ge dom ett rimligt straff men ge er bara på de skyldiga…

23 reaktioner på “14 personer gripna för förberedelse till grov misshandel på asylboende

 1. Det är så förbannat fel att ge sig på flyktingarna. Det är inte dom som skapat kaoset utan de bara utnyttjar vad dumma politiker beslutat om. Ska man hota någon så är det väl dessa politiker som medvetet ser till att Sverige sakta men säkert försvinner och fram kommer en nation där olika islamska grupperingar kommer att slåss om herraväldet. Libanon är ett typexempel på vad som händer när det blir för många muslimer i ett kristet land. Alla måste gå till valunorna och rösta på det enda partiet som vill reducera antalet flyktingar som tas emot årligen. På 50-talet när pappa kom till Sverige som statslös, fick han hjälp med ett arbete (/et fanns nått som hette arbete på den tiden) och en bostad, sen fick han klara sig själv, svenskan lärde han sig på arbetsplatsen inte i SFI.

 2. Vad tror ni händer efter att polisen släppt de 14 polackerna efter förhör?
  Polackerna handlar, eftersom de insett att de inte kan räkna med svensk polis och mesig svensk lagstiftning? Få se om och när svenskar tar efter?
  / Finländare

 3. ”Nyheten” har kasat långt ner på Expressen m fl nu, vilket är bevis för att påståendet om att det är polacker som är ”de 14”. Tänk om allmänheten får reda på det… då misslyckas man ju klistra ”de 14” på SD.

  1. AB skriver:

   ”Poliskällor uppger att flera av de gripna är polska medborgare och att minst en av dem greps i samband med oroligheterna efter förra helgens demonstration mot flyktingar på Norrmalmstorg i Stockholm. ”

   ”Minst EN”?

   Min kommentar: Clutching at straws

  2. AP har värvat en ny medarbetare fotograf och skribent, en med mycket lång erfarenhet av vad som sker i Sverige, han kan ha gjort skillnad !

 4. Tillhyggen! Tja arbetsredskap kanske? Egenföretagare på väg till arbetsplats? Möjlig straffexpedition? Vem vet?

  Oavsett så ska man vara försiktig med vad man uttrycker på socialamedier, bubblar om i luren, vet aldrig vem som läser och lyssnar!

  Försiktighet lönar sig alltid, oavsett vad ärendet är!!!!

  När två för varandra identifierade personer delar på en hemlighet så är det ingen hemlighet längre!

 5. Pettersson tycker att staten ska stå för våld och bestraffning. Det blir problematiskt om man, som jag och Pettersson, inte litar på staten. Eller?

   1. Petterssons: ”…polisen skall ha monopol på våld…”. Skriv om eller tänk annorlunda. Lycka till!

 6. ”14 personer gripna för förberedelse till grovmisshandel på asylboende”

  Javisst, det kan oxå vara självförsvar eller kanske någon eller några som vill hämnas och vill slå tillbaka i detta inbördeskrig….

 7. Hittat på Flashback.

  Det ska bli intressant att följa om detta stämmer. Expressen och AB har stora rubriker om en planerad attack mot asylboende i Nynäshamn.

  ”Kommer in på Kakeldesign. Hämta mina grejor jag ska ha och sätter mig ner för att fika.
  Då är det en polack från någon stor firma som står och pratar i telefon. Han går runt och sen lägger han då. Sen berättar han det var en av hans polare som ringt och berättat att hans 16åriga dotter precis blivit våldtagen av 16 afrikaner i Nynäshamn.

  Så nu blir det nog livat i Nynäs när polackerna ska ut på jakt.
  Glöm inte bort att eftersom dom inte är svenskar så är det inte rasistiskt att skygga sina egna mot överfall och våldtäkter.”

  https://www.flashback.org/sp56289026

Kommentera

%d bloggare gillar detta: