Duktig asylsökande cyklist gripen med 18 bärbara datorer

INVANDRARBROTT. Tidigt i går morse greps en 17-årig asylsökande syrier i danska Alleröd. 17-åringen kom cyklande med 18 bärbara datorer och 11 Iphones. Syriern kunde inte förklara varifrån datorerna och telefonerna kom.

Datorernas serienummer visade sig vara i följd. Därför tros polisen att samtliga datorer stulits från något företag i området. Omkring lunchtid på söndagen hade dock någon stöldanmälan ännu ej inkommit.

Den 17-årige syriern Syriern bor på det ökända asylboendet Center Sandholm, som ligger c:a tre kilometer från den plats där han greps. Center Sandholm har vid flera tillfällen uppmärksammats för att det fungerat som ett slags centrum för asylrelaterad brottslighet. Den unge asylsökanden kommer dock inte att återvända till asylboendet inom den närmaste tiden. Han kommer, enligt vad som uppges i dansk media, att sitta häktad i åtminstone fyra veckor framåt.

-Pettersson hoppas danskarna spar pengar och skickar hem honom bums.

BT.dk

8 thoughts on “Duktig asylsökande cyklist gripen med 18 bärbara datorer

  1. Kan vi inte tillämpa sharia enbart mot muslimer?
    De kräver ju specialbehandling, när det gäller månggifte o pedofili.
    Låt dem få det även när det gäller stöld.
    Off with his hands!

  2. Han kommer nog på en bra förklaring, de är ju så bra på att ljuga eller så är vissa bara blinda. Då de går på allt som dessa vuxna män säger.

  3. Den företagsamme 17-åringen ska ändå vara glad att han är i civiliserade Danmark. Hade han varit i sina hemtrakter så kanske han nu hade saknat både händer och fötter 🙂

KommenteraAvbryt svar