Stäng

Fyra ”barn” misstänkta för misshandel vid boende

INVANDRARVÅLD. Under söndagsförmiddagen fick polisen rycka ut till ett boende för ensamkommande ”flykting” ungdomar. Fyra personer misstänks nu för misshandel och våld mot tjänsteman.

Flera ungdomar var inblandade i bråket vid boendet för ensamkommande i Söderåkra som ligger i sydöstra Småland. Fyra ungdomar gick till attack mot en annan och i samband med det blev även en anställd vid boendet sparkad.

Väktare lyckades lugna ner de som bråkade och när polisen kom till platsen greps en 16-årig pojke.

De fyra ungdomarna misstänks alla för både misshandel och våld mot tjänsteman men 16-åringen misstänks ha varit mest drivande vid händelsen, uppger polisen. Ingen behövde uppsöka sjukvård efter bråket, enligt polisen.

-Pettersson ser att det är tuffa killar. Fyra gick till attack mot en…

Sveriges Radio

3 reaktioner på “Fyra ”barn” misstänkta för misshandel vid boende

 1. Ygeman ska utvisa 60 – 80 000 asylturister! Asylturisterna ska utvisas till hemländer som vägrar ta emot sina egna medborgare!

  PK-patrasket sitter med skägget ordentligt i brevlådan eller som en asylturist skulle uttrycka sig ””fastna med brevlådan på skägget””!

  Löfven, Ygeman, Johansson, Sahlin, Wallström, Romsson, Fridolin med flera förstår tydligen inte att de inte har någon ”intresserad” motpart att förhandla med!!!! De förstår heller inte att genom att förhandlingspart saknas så är problemet eller ska vi säga utmaningen, kanske ska vi istället prata om möjligheten att aldrig kunna skicka någon av asylturisterna någonstans!

  Nu borde brännas och svida rejält för PK-patrasket, nu när de borde förstå att ingen varken EU, FN eller några ovilliga hemländer kommer till Sveriges undsättning!

  Löfven en stilla vädjan, avgå och utlys nyval omgående om du på något sätt har Sveriges bästa för ögonen!

  Nu krävs fullständig ärlighet från alla sidor, annars kommer det här att gå mer åt helvete än vad det redan gjort!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: