”Vi kan inte göra någonting”

Han har rätt att sitta där, vi kan inte göra någonting”

Den svenska flatheten finner inga gränser, vi kommer att gå under med en sådan attityd, ”vi kan inte göra någonting” Idag utanför IKEA´s ingång Svågertorp Malmö satt där en handikappad person på marken och tiggde. Han satt med nakna spretande missbildade ben i den skånska råa vinterkylan på den kalla marken, sin rullstol hade han bakom sig och jag kunde inte gå förbi utan att reagera.

Innanför i värmen påkallade jag uppmärksamhet och pratade inledningsvis med en ung kvinnlig vakt som visste om att han satt där, men hon kunde inte göra något. Sedan anslöt sig två ikea-anställda och jag undrade ifall dom gjort något åt detta. ”Han satt där igår med”

IKEA hade ringt polis för att få hjälp men inget händer och det på grund av att för polismakten är detta inget som är prioriterat fast alla med någon som helst tankeförmåga och empati förstår att den handikappade halvnakna mannen är utsatt för människohandel. Han kan inte ha kommit dit själv, någon utnyttjar hans handikapp för egen vinning. Han kan inte på något vis tagit sig till vårt land utan hjälp.

Personalen verkade besvärade och jag hävdade att detta är badwill för IKEA. De påpälsade och påbyltade landsmännen till den handikappade tiggarzigenaren har många vant sig vid att stöta på när vi ska handla mat och allt annat, men vi är inte riktigt där än att vi vant oss vid att se andra länders medborgare som visar upp sina missbildade kroppsdelar i vinterkylan. IKEA medarbetarna hade sina misstankar om hur han kommit dit men sedan ville dom inte prata mer om saken…..

Med personalens inövade ord ringande i mina öron ”Han har rätt att sitta där, vi kan inte göra något” gick jag in. Jag tappade sugen och önskade mig hem, vårt land kommer att gå under. Vi bakbinder oss helt på egen hand, få vågar göra något och det har hatmedia tillsammans med skränvänstern sett till, var finns extremvänstern när den missbildade som mest behöver dom.

Ve den som vågar neka rumänska zigenartiggare att visa upp sina landsmäns missbildade kroppsdelar när vi ska göra våra inköp. Idag lördag och full kommers, folk strömmade in på IKEA och folk gick förbi som om man inte såg. Rädslan dallrade i luften ”Han har rätt att sitta där, vi kan inte göra något”

Vid pennan

Eva-Marie Olsson

Malmö

 

18 thoughts on “”Vi kan inte göra någonting”

  1. Det kan vi visst!! Sluta tilltala dem, sluta lägg pengar i koppen. När vi avslöjade en tiggare i Mölndals Kommun, att hon fick mellan 2000 och 4000 om dagen – då byttes hon ut till en skitig gubbe. En väktare i samma kommun flyttar på dem från ingångarna till butikerna – dagens rosenfång till honom. En läkare i Rumänien tjänar c:a 130:- om dagen.
    Har någon sett tiggarna när de går till en bil vid dagens slut och byter om?? Tanterna blir tjejer med raffiga boots och jeans – går in och handlar hårkur för 80:- Vem har råd med det?? Detta med ombyte händer dagligen i Kållered bland annat. De skrattar åt oss samtidigt som de lever gott i sitt ”nya hemland”
    Gör något – det kan alla göra.

  2. Bra text Eva-Marie….Samma problem i Stockholms Tunnelbana…..Satt en handikappad rumän och visade sina missbildade ben….(Rimmar….) Jag fick tag i vakter och kontrollanter, – bad dem kolla tiggarens biljett ? ”Nä, vi har fått order från SL att INTE göra det….!”
    Nästa dag satt denna man från Rumänien på samma plats och visade upp sin missbildade kropp…..I vagnen jag åkte gick flera tiggare och krävde pengar….! TOG UPP MOBILEN OCH RINGDE SL….!! Bad dem skicka vakter och kontrollera deras biljetter….!!
    VAD SVARADE SL ? ”NEJ, VI HAR FÅTT ORDER ATT INTE KONTROLLERA TIGGARNAS BILJETTER!”
    Denna brist på moral och etik och SLAPPHET är order från politikerfrälset, – det sprider sig nedåt….”man kan inte förbjuda fattigdom…”….”DE FLYR FÖR SINA LIV…!” osv.osv….Det är vi Sveriges befolkning som får ta hela SKITEN rakt i ansiktet!!!
    OCH DE FLESTA TIGER SOM MUREN, NÄR JAG RINGDE OM TIGGARNA PÅ TÅGET FICK JAG BLICKAR….OJ,OJ,OJ,OJ,….VILKEN BEFOLKNING….-DÖÖÖÖÖSKALLAR!!!!

  3. Men om man älskar Sverige så är bland det dummaste man kan göra att handla just på IKEA, där nästan ingenting av det som finnas att köpa är tillverkat i Sverige. Så det enklaste man kan göra för att slippa tiggare utanför IKEA är att bojkotta hela skiten. F ö så är ju IKEA ett av de värsta företagen på att smita undan skatten så de borde sätta en tusenlapp i tiggarens hand varje dag som butiken har öppet så vi andra slipper slitas mellan våra små marginaler och dåliga samvetet.

  4. Jaha så dumsvenskarna har tagit den obildade folkförrädaren Löfven på orden”man kan inte förbjuda fattigdom”.Att denne pajas inte själv har ett gäng tiggare utanför sin bostad och arbetsplats eller inne i hans bostad eftersom han tvingar tiggarna på svenska folket.Förbannade lögnare och hycklare är han.Det finns lagar,schengenavtal mm ,tiggeri kan visst förbjudas.Nu känner de allra flesta till att majoriteten av tiggarna ingår i ett organiserat kriminellt nätverk.människohandel,människosmuggling mm är något som sjukklövern värnar starkt om.De grovt kriminella i sjukklövern vill omge svenska folket med andra grovt kriminella.Kaka söker maka!

  5. Frugan och jag var i Goa, Indien för första och kanske sista gången för en sådär tio år sedan. Tiggare fanns det gott om. En minns jag väl. Satt i diket som missbildad. En dag gick vi tidigare till stranden. Såg då att han kördes ut med packmoppe och parkerades där för tiggardagen…

    Värst var dock försäljarna på stranden som man fick över sig med ca 4 per minut. Dröjde inte länge innan man tog dem som flugornas surr i öronen…

    IKEA står för Allahs lika värde. Fick jag veta när jag via e-post ifrågasatte att de har negrer i reklamen inför jul. Jaha, den bestialiske mördarnegern som slaktade två svenskar på ert varuhus i Västerås, var lika mycket värd som hans offer, frågade jag då. Inget svar…

  6. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    salrol skriver:

    Ge inget till de där parasiterna! Ge inget till dem (organisationer) som säger sig vilja stödja parasiterna heller.

    Titta inte på dem. Tala inte med organisationernas företrädare. Ignorera! Gå förbi.

  7. sju klövern mördar 15.000 Svenskar årligen utan att bli ställda inför domstol == Helt sjukt otroligt. Det finns 4 miljarder som lever under existensminimum … Klart att det är tråkigt, men jag vill ha rättvisa. Rättvisa det är något sju klövern inte vet vad det är ! sju klövern är ett gäng mycket grovt kriminella Landsförrädare och förbrytare som sitter och styr i Sverige. Varför ? Jo för folk sliter o släpar för att klara sin egen livhank, ingen orkar ta upp sanningen. Det är detta det handlar om ! Ja just det som saknas i Sverige = RÄTTVISA !!!!!!! En dag kommer sju klövern få sitt straff hoppas jag på .

  8. Den Svenska flatheten är känd i hela Världen och absolut
    inget att vara stolt över? Varför ska jag hålla hastighetsgränser,
    lämna in självdeklaration, samt vara laglydig dagligen överlag
    när myndigheter och organisationer skiter fullständigt i att
    andra länders människor gör som dom vill i mitt land, och
    bryter mot den ena lagen efter den andra, utan något
    ingripande från någon myndighet??

  9. Fastighetsägaren kan avhysa tiggaren om denne sitter på privat mark.
    Äger eller hyr IKEA parkeringsplatsen och marken kring varuhuset så kan ingen hindra dem att att skicka ut zigenaren utanför området till allmän plats.
    Men de vågar väl inte ta det beslutet, för då vips dyker SVT, TV4 och slaskpressen upp och gör ett propagandanummer av det hela.
    Det finns för många galningar bland de anställda och kunderna, som bevakar och anmäler det allra minsta de anser kränker denna heliga befolkningsgrupp.
    Allt (papperskorgar, blomsterlådor och skyltar) som kan hindra tiggarna från att sitta och blockera halva ingången till affärerna är ju rasism.

  10. IKEA Linköping brukar ”HJÄLPA” tiggare och muslimer,sågsjälv den 15 december 2015 hur muslimmer ligger på Ikea och ber till allah.
    och deras toaletter är SÅ SKITIGA OCH LUKTAR *&>%¤#”?muslimer och zigenare pissar och skiter på golvet
    .ALDRIG MERA LINKÖPING!

KommenteraAvbryt svar