Vi hjälper bäst på plats

Igår hölls en givarkonferens i Storbritannien där EU och världsopinionen utlovade nya miljarder till Syrien och grannländerna Jordanien och Libanon.

Stefan Löfven var närvarande och lovade 350 svenska miljoner till de redan utlovade 1,7 miljarderna.

Så här sa vår statsminister i en efterföljande presskonferens.

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2016/02/recording-feb-5-2016-3-32-14-am.mp3?_=1

Det enda parti som sedan länge hävdat att stöd i oroshärdarnas närområden är den bästa politiken, är SD. Stefan Löfven har aldrig fört fram den åsikten, tvärtom…han har raljerat.

Ännu en gång tvingas 7-klöverns representanter erkänna att SD haft rätt. Vilken gång i ordningen vet jag inte, men SD ses trots detta som ett oansvarigt parti…eller hur är det Kinberg-Batra brukar uttrycka sig?

4 thoughts on “Vi hjälper bäst på plats

  1. Innan ni firar Stefan Folkförrädaren Löfen, vilka ska få Sveriges 350 000 000 skattekronor?

    Är det som i Ukraina-frågan 2015 där Stefan Folkförrädaren Löfen skickade 750 000 000 skattekronor till snuskigt rika regimoljegarker och nynazister så räknar jag med att denna gång går pengarna till al-nursa, al-quadia eller IsIs (daesh) direkt.

    Att Stefan Folkförrädaren Löfen skickar ”minoritetspartibidrg” till utländska stridande politiska extremister är inget nytt men jävligt dåligt.

  2. Sverige ger alltså drygt två miljarder på fem år.

    Under samma tid kostar asylinvandringen minst 500 miljarder. Löfven är stolt över att ge mindre än 0,5 procent där de gör mest nytta.

KommenteraAvbryt svar