Statsministern ”Vill ni samarbeta med ett i grunden nazistiskt parti?”


INRIKES. Under de senaste veckorna har röster höjts från lokala moderatledare att allianspartierna tillsammans borde fälla regeringen. Flera M-företrädare har talat öppet om samarbeten och passiva samarbeten med Sverigedemokraterna. Ingen av partiledarna har deklarerat att man kommer att fälla regeringen i nästa budgetomröstning men statsminister Stefan Löfven säger att att vad som sker är ”helt och hållet upp till dem”.

Stefan Löfven skickar samtidigt en kraftfull passning till Alliansens partiledare: – Vill de ha ett systematiskt samarbete med Sverigedemokraterna, ett i grunden nazistiskt parti, då väljer de det. Den frågan ställer jag till dem: är ni beredda att samarbeta med Sverigedemokraterna? säger statsministern.

-Pettersson läser detta i Expressen och inser tre saker.

 1. Socialdemokraterna är desperata
 2. De döljer sin egen historia som Ra(S)ister & Nazi(S)ter
 3. Stefan Löfven kallar indirekt minst en miljon röstberättiga, ansvarstagande svenskar för nazister.

33 responses to “Statsministern ”Vill ni samarbeta med ett i grunden nazistiskt parti?”

 • Peter Skoglund

  Sosse -statsministern ”Svetsblänk” har skapat detta ….fast han fick ju naturligtvis även hjälp av någon Fredrik tidigare.

  http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/stort-mottagande-oekar-pressen-pa-sjukvarden-22166

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Tänk att vi har en socialdemokratisk statsminister som återkommande kränker stora delar av sina egna medborgare.

  Det är rent ut sagt skrämmande.

  Fast inte förvånande av en som inte vet att Saudiarabien är en diktatur.

  Paniken är stor inom rörelSen.

  Gilla

 • F.d, Socialen-demokraten

  SKÄMS STEFAN LÖVEN, FYRFALT SKÄMS….Kallar du mig nazist din satans moron/retarded?!
  Passa dig….välj dina ord, vi är över en miljon som vill ge dig en fet spark i röven….
  Stefan Löven är den dummaste människan Sverige kunde välja till ”statsminister”, han bär inte upp de fina kostymer han prålar i….denna korta knubbiga svetsare!
  Fy fan! Sveriges arbetarklass måste vakna nu och kräva nyval! Fuck you, Stefan, go to hell!

  Liked by 2 people

  • F.d, Socialen-demokraten

   SVERIGE MÅSTE SAMLAS OCH AGERA MOT VÅLDTÄKTERNA I LANDET!!
   SD BORDE STARTA EN KAMPANJ OCH NAMNINSAMLING, SVERIGE LIGGER 2:A PÅ JORDKLOTET!!
   Det tar 1000 år att skapa en human civilisation, några decennier att islamisera landet genom import av araber/muslimer!! Detta är början på ett folkmord, – ett folkmord på oss själva och det är 87:an som har valt politiker som är för massinvandringen som har huvudansvaret!
   Vi måste samlas alla som bryr oss om Sverige! Tom en 72 årig kvinna blev nyligen brutalt våldtagen av en arab/muslim – varför acceptera detta ???

   Liked by 1 person

 • Nisse

  Tvivlar på om Stefan Löven blivit godkänd som Svensk i sossarnas raspolitiska idlogi så sent som på 70 talet snacka om att kasta sten i glashus

  Gilla

 • Tony

  Hur var det nu Stefan Löfven, jag vet att din tankeförmåga är
  kraftigt begränsad, men minnet har väl inte helt lämnat dig.
  Du strör ofta naziststämplar omkring dig men jag undrar
  om inte ett parti som använt sig av rent Nazistiska metoder
  ända in på 1960 talet med skallmätning och lobotomi och
  andra vidriga metoder, som var precis sådant som dom vidriga
  Nazisterna höll på med under andra V K, om inte just S ska
  tala tyst om Nazism, men jag förstår att S är lika tomma på
  argument som man är tom på ideer gärna tar till sådana
  unkna metoder, men ni lurar ingen med detta jävla
  struntprat, ni är bara skiträdda för att förlora makten!

  Liked by 1 person

 • Kapten Bölja

  Löfven låter precis som en sovjetisk politruk som skyller sina egna
  tillkortakommanden på de mest horribla påståenden som tänkas
  kan.

  Till på köpet jobbar regeringen för närvarande på censurlagar
  och presstödslagar (läs opinionsbildande understöd).

  Vad är det som får en att tänka på forna Sovjetunionen när
  man ser det Socialdemokratiska och LO:s ledargarde på bild?

  Gilla

 • Suzie

  Skäms och avgå Löfven! Lögnare och folkförrädare är vad du och din anti-feministiska regering och övriga i sjukklövern är.Grovt kriminella som ni är ska ni inte anklaga nära 13 % av svenskarna som röstat på SD i ett demokratiskt val för något fult brunt epitet överhuvudtaget.
  Sossarna är inget annat än socialister/kommunister/stalinister/trotskister,maoister mfl illröda samhällsomstörtare under 1900 talet.
  En sk statsminister som omger sig med rådgivare som fejkhistorikern och mytomanen Arnstad och islamisten Kaplan är så otäckt sjukt och skrämmande.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Vet hut Löfven, vet sjufalt hut, hur kan du i princip kalla 1,5 miljoner svenskar för nazister. Du är ansvarig för en regering som tillsammans med Reinfeldts regering har drivit landet till randen av nationellt sammanbrott. Skämmes ta mig fan.

  Liked by 1 person

 • ebba s

  Stefan ska vakta tungan annars kommer buse mannen o klipper av din tunga. Fortsätt skyll allt på SD! allt är SDs fel.. Som ett litet barn som inte får som det vill.
  Men du Stefan Löven har visat vad du går för och vilka löfte du hållt rent skrattretande.
  Du är köppt av kappitalet hel mutad alla ser och vet du är en riktig svikare som inte arbetar för Sveriges befolkning du försöker greppa vart strå i desperation ren ynkedom.

  Själv ser och hör, känner väl till er ras forskning o kastrering program förnekat stöd till kommunisterna ska du skylla det på SD också prata om vilsen i pankakan.

  Liked by 1 person

  • Galten

   Det är banne mig över 60 år sedan jag hörde någon använda begreppet ”busemannen”, man brukade skrämma ”rälia” ungar med just det epitetet. Kul ebba s! 🙂

   Gilla

 • Castor

  Finlands president är lite annorlunda än statsministern. Här kan ni läsa hans tal på svenska: http://www.presidentti.fi/public/default.aspx?contentid=341375&nodeid=44810&contentlan=3&culture=sv-FI

  Gilla

 • Ståfräs

  Nu är det helg och vi Sverigevänner behöver koppla av mitt i detta kaos som vi kan tacka regeringen, 7 klövern för. Ta hand om Era barn nära o kära, ingen annan gör det, älska, njut, försök koppla av även om det är svårt i dessa tider. Lyssna gärna på;

  Murray Head så djävla bra

  Gilla

 • Mätz

  Löfven måste nog börja komma med nya argument. Medan han rotar i blindo efter sopor i det förgångna springer Sd ifrån honom genom att verka för den dagsaktuella politiken.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Stävja hat & hot. Hahahahaha.
  Bara de onda hatet då helt uppenbart.
  Att kasta ur sig nazist hit och dit är det goda hatet och för det gäller andra regler, så som ”allt vänstervåld är självförsvar”, socialdemokraternas tankar och sympatier går till brottslingarna, till och med manifestationer för våldtäktsmän med rätt hudfärg.
  Tänk så mycket gott hat ändå finns i Sverige. 🙂

  Gilla

 • Förbannad

  Med tanke på hur många SD:are det finns kan man ju undra varför man aldrig ser dom där brunskjortorna och stöveltramparna han kallar medlemmarna? Själv kör jag ecco och orange blus idag….

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Nej, absolut inte.
  Socialdemokraterna har inte gjort upp med sitt nazistiska förflutna.

  Gilla

 • Fem idioter är fler än fyra genier - Demokrati!

  Retoriken är underförstått ”tvål”, ”lampskärmar”, ”madrasser med hår”, ”bajonett-tennis med små barn”, ”elektrifierade bassänger”, ”gaskamrar” mm á la det judiskt ägda Hollywood där det kommer ifrån, dvs förintelsebluffen. Alltså samma folk som är Bilderberggruppen där Ruinfält och Röfvén & Co fått sina order ifrån. Och de människor som fortfarande tror på bluffen är desamma som tror att de tre(!) skyskraporna i New York rasade utan förberedelser av ditsatta sprängämnen för att två mjukmetallsföremål = flygplan av aluminium flisas sönder mot enorma stålbalkar. Som att kasta in en potatis allt vad man orkar i en köttkvarn.

  Att socialdemokraterna förut var nationalsocialister är dock korrekt men inte ”nazister” á la det judiska Hollywood och är det direkta skälet (tillsammans med att vårt folk hade världens högsta genomsnittliga IQ som skapade alla företag och innovationer) till att vi fick vår välfärdsstat med barnbidrag, fri skola, sjukvård, mödravård, hjälp till riktiga sjuka osv. Ett program som i princip plankades rakt av från Tredje Riket. Men socialdemokraterna då var inte Mona S, Röfvén, Wallström och alla andra socialister, lögnavskum och svinpälsar som likt trojanska hästar tagit över allt. Och nationalsocialism har inget med den förvridna karikatyren, där lögnerna från ww2 står i centrum. Tänk katedraler fyllda med hederligt folk som lyssnar till en orgelkonsert av germanska tonsättare som t.ex. Bach. Tänk välklädda och artiga människor som strosar i vackert anlagda parker, tänk barn som i trygga och lugna skolor lär sig fakta, tänk arbetssamma människor som strävar på verkstadsgolv, i fabriker och på kontor, tänk ett samhälle där kvinnor slipper jagas av primitiva bestar. Tänk ett samhälle med okurrupt rättsväsende med ordentliga straff. Tänk ett samhälle där pojkar får vara pojkar som blir riktiga män och flickor får vara flickor som växer upp till riktiga kvinnor. Tänk ett samhälle där de äldre får bo på slott och herresäten i trygg miljö med all omvårdnad de behöver istället för de primitiva bestar, avskum, odjur och sexuella rovdjur som i detta sjuka samhälle nu får bo där. Tänk ett samhälle utan Judas som utför sina herrars värv mot de 30. Tänk ett samhälle utan det folk som förstör allt med sina lögner i sina medier, sina centralbanker som genom rätten att trycka fram pengar från ingenting mot ränta har förslavat nästan hela världen och som skapar krig och tjänar på död och förstörelse. Och naturligtvis, tänk ett samhälle utan deras lakejer och korkade röstboskap som i dumokratins välde gjort deras förtryck möjligt.

  Gilla

  • Sven-Erik

   Synnerligen intressant, bortsett från att förintelsen har ägt rum precis som World tower 1 & 2 plus byggnad 7 rasade. Sannolikt på gränsen till en omöjlighet är också att det INTE var ett trafikflygplan som flög in i Pentagon. Hur kunde en ”idiot”-pilot flyga in i en av världen säkrast och skyddade byggnad, när det var enklare och mer synligt att ”träffa” Capitoleum. De om något vore ett äkta terrordåd. Så det måste var färre genier än fler idioter som planerade dåden. Men varför är det alltid vita, rika judiska män som är orsak till världen olyckor. Ja, nu glömde jag Silberstein och att Abraham var stamfar både till både Jesus och Mohamed. Sök och ni kommer att finna både sanning och lögn dock bara en sanning i betraktaren ögon.

   Gilla

 • Trynbald

  Kan Löfven tjata kan jag. Stefan Löfvens biologiska morfar Ludvig Löfven var övertygad nazist fram till sin död.
  Således har statsministern det i blodet.

  Gilla

 • Bosse

  Sossarna är i grunden ett kommunistiskt parti?

  Gilla

  • Two Different Shoes On

   Stalinistiskt parti.

   Gilla

   • upptillkampnu

    arselbergs farfar var ju bankir åt Lenin efter revolutionen plundrade kyrkor på ikoner och tog hem till Sverige antagligen kommer väl miljonerna därifrån d.v.s. plundring.

    Gilla

 • eri

  Det är väl bara att vänja sig med att bli kallad för nasist ,,även fast man hatar nasismen ända in i benmärgen ,,dom får hitta på vilka namn dom vill dom kommer ändå att förlora makten ,,och det är upp till dom själva hur hatade dom vill bli

  Gilla

 • The Priest

  Stefan Löfven måste nog komma på ett sätt för hur han ska rädda detta land från att sjunka till botten!!!

  Det första han måste göra är faktiskt att stänga gränsen, bygga högt staket. Sverige är fullt och ska inte vara ett muslimsk land!!! Fatta det!

  Alla de hundratals miljarder som invandringen kostar ska användas till att hjälpa alla de svaga stackarna som invandrarna lämnade kvar till att svälta ihjäl. De som kommer hit till Sverige är mestadels starka och välgödda samt ena jävlar på att tafsa på brudar och begå diverse brott. Det skapar ett riktigt kriminellt skitsamhälle.

  Mina skattepengar ska först och främst gå till Sverige och svenska barn sen kan pengarna och hjälpen ges på plats i de länder till de som mest behöver den mest.

  Detta som Sverige sysslar med, att låta flera hundra tusen blattar leva lyxliv på våra skattepengar medans blattarnas medmänniskor svälter ihjäl eller rent av dör i krig är ett jävla hyckleri och dubbelmoral.

  Världen blir ännu sämre och ännu sjukare av svenska statens hycklande beteende och daltande!!!

  USCH!

  Gilla

 • Joy

  Nej, vem vill samarbeta med nazistvänliga sossar i rakt nedstigande led? Från nazism till sd- hat, nejtack, inget samarbete med sossar, där har du rätt, Löfven!

  Gilla

 • ossie

  Svensk mästare i kränkningar. Svetsarjäveln borde åtalas för alla kränkningar han spytt ut mot SD. Han är ett riktigt kräk.

  Gilla

 • Falköga

  Nu talar Löfven som den fackboss han i grunden är. Som statsminister är det oanständigt att håna någon miljon medborgare.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: