Mycketmörktmörkhyad pojke kapar av huvud

En ny barbarisk “informationsvideo” från den muslimska gruppen ISIS visar en ung, engelsktalande pojke som karvar huvudet av en muslimsk man som dom av någon anledning ogillar.

Med sin dolk pekande mot kameralinsen hotar  barnet USA för att de beväpnar rebellgrupper som kämpar mot Daesh i Syrien.

musse-varning

Untitled-1

Denne stackars man tvingas mot sin vilja spela “huvudrollen” i videon

Untitled-2

Den mycketmörktmörkhyade “halal slaktaren” på bilden ovan bedöms  av    https://how-old.net/    att vara nio år

Untitled-3

Flink med kniven är han i alla fall

Untitled-5

Efter avslutad halal slakt så stryker han av blodet från kniven.

Skulle någon mot förmodan villa se hela videon som är 17 minuter lång så finns den HÄR

FjärranÖsternredaktören är som vanligt lite undrande över den muhammedanska så kallade “humana och fredliga” religionen, är det inte konstigt att så mycket fasansfulla dåd utförs av folk som anser sig tillhöra en “religion” som är perfekt?

16 thoughts on “Mycketmörktmörkhyad pojke kapar av huvud

 1. Fattar att ni är trötta på vissa utläningar förmodligen vissa muslimer men att smuts kasta och dra alla över en kam är absolut efterblivet.

 2. Det absolut sista man får göra inom islam är att döda, den här killen är så långt bort ifrån islam man bara kan komma.

 3. Herregud, ngt av det värsta jag sett.
  Undra hur Mona tänkt att den där killen kan bli normal? Nu är han kanske inte en av dom såkallade “svenska” IS barnen om vi har tur.

 4. Det är sådan PK-maffian vill ha hit! Därför släpps de in utan giltigt pass och visum. Skulle inte förvåna mig om flera fängelser i Afrika och MÖ tömts och skickats till Sverige…

  • Det är precis vad de har gjort. Och varför skulle de inte?
   Om du visste att ett folk i ett land långt bort tog emot vilken skit som helst utan frågor, skulle inte du om du kunde, göra dig av med alla bestar och rovdjur i dina fängelser mm?

 5. Islam är en totalitär hatideologi inbjuden till Sverige av Socialdemokraternas Stefan Löven m.fl. muppar….Dessa muslimer har levt med denna ideologi sedan Muhammeds tid år 600 – deras förebild en pedofil och avhuvare/mördare….
  Nazismen stoppade vi i Europa med hjälp av USA och Sovjetunionen….-araber/muslimer med ideologin islam i bagaget välkomnas av våra politiker framröstade av rent ut sagt idioter till väljare den s.k. 87:an….
  Framtidsutsikterna för Sverige är inte ljusa med denna import av unga väldsamma muslimer, kan vi inte stoppa detta går vi alla under!
  GRATTIS TILL PUTIN OCH RYSSLAND SOM SNART DRIVER UT IS UR RAQQA….!!! EN GIGANTISK PROPAGANDASEGER AV PUTIN!!!

 6. Vår nya adel, baaarnen ser ngt äldre ut, typ 25 år äldre, men som tur är kan det aldrig hända i Sverige, hälsar regeringen, Mona o Jonas.

 7. Ha ha, den skylten är gammal, jag tänkte sätta upp den på dörren där jag bor men törs inte.

Kommentera