Migrationsverket utgiftsprognos 2016-2020. Hur många pizzor blir det?

-Pettersson räknar till 418 miljarder under åren 2016 till 2020 på utgiftsområdet integration. Det är lika mycket som FN:s budget för världens alla 60 miljoner flyktingar, och vi kallar oss en humanitär stormakt som lägger detta på en majoritet av unga deserterande unga män.

Till dessa pengar tillkommer kostnader för arbetsförmedling, polis, domstolsväsende, kriminalvård, socialbidrag, bostäder, med mera och en massa mänskligt lidande i onödan.

Det är så mycket pengar så jag fattar inte, men Henrik Schyffert kanske kan förklara på ett mer jordnära sätt. Hur många quattro stagioni får man för 418 miljarder Henrik?

MV_utgiftsprognos

Verksamhet och utgiftsprognos

14 thoughts on “Migrationsverket utgiftsprognos 2016-2020. Hur många pizzor blir det?

 1. Alla modiga med stora åsikter är det ingen som kan offra sig? Eller är det som vanligt snack!

 2. “Det kostar oss alltså två quattro stagionis, en stor Fanta och ett Netflix-abonnemang att rädda livet på 80 000 människor i år.”
  Henrik Schyffert
  “Har ditt liv påverkats av flykting­krisen? Tvingades du köpa ett mindre gott rödvin i går?”
  Fredrik Virtanen

 3. Den grovt kriminella Landsförrädarna dödar 15.000 Svenskar varje år. sju klövern ger bort Sveriges välfärd värre än förståndshandikappade idioter. Samla in samtliga i sju klövern och sätt dem i säkert förvar i ett läger i Afrika samma som Israel gör. Sverige måste få skadestånd av samtliga i sju klövern genom att förverka allt dessa grovt kriminella tjuvar o Landsförrädare, stulit från Svenska folket. Låt sju klövern gangster få känna på hur Svenskar har det gamla sjuka med flera som lever i misär i Sverige på grund av dessa så enormt grovt kriminella Landsförrädare. Ceausesco och hans fru blev det en kort rättegång – Men Ceausesco och hans fru kom för lindrigt undan, Vi skall inte göra samma sak med sju klövern utan hämnas ordentligt så de vaknar från sina rödvins drömmar och alla annan knark de har i sju klövern.

 4. För varje dygn en ensamkommande vistas i vårt land med ekonomin finansierad via skatten måste enligt Schyffert-teorin 60 personer avstå från ett mål mat om dagen (den berömda pizzan). Ca 20 familjer om i snitt tre personer behöver avstå från ett mål mat för varje ensamkommande som sedan tar sig en simtur och ett nyp i offentliga inrättningar. Vilket kostar ett par pizzor till inkluderande det lidande som drabbar utsatt flicka, kontakter och anmälan till polis och hela den hanteringen.
  Det blir mycket pizzor. Pizzor innehåller oftast ost vilket förutsätter en hårt driven mjölkproduktion och denna är i sin tur subventionerad via skattemedel. Det blir en flervariabelanalys men det tar inte schyffert upp i sin teorivärld. Som ett badkar som fylls på samtidigt som det töms. Det blir aldrig något stabilt beräkningsunderlag. För varje pizza måste ju någon dessutom ha jobbat ihop till den subventionerade osten. Är det där rödvinet kommer in? För att slippa tänka?
  Men det blir många som kommer att bli hungriga om de inte får äta eftersom de måste dra ned på ett mål mat om dagen. Det borde ju driva upp kostnaden för vården? Har inte sett Schyffert kommentera något om det. Fast det kanske var ett skämt alltihop? För så här går det ju knyte att lösa värld problem? Genom att många svälter för att en fåtal ska kunna äta? Det blir ju både befolkningen här och de i flyktingläger som får dra ned för att finansiera de ensamkommandes äventyr. Undrar om de tror att någon kommer att välkomna dem och tycka om dem? Har regeringen bäddat den sängen bra?

 5. Det är kris!

  Det behövs någon med riktig jävla pondus i svensk politik som kan sätta STOP för alla turister som ska ha all-inclusive-boende och håll sig till ren fakta och säga det är fullt i Sverige och pengarna är slut för länge sedan.

  Men det finns massor med skitländer i Europa som måste ta sitt ansvar, åk dit.

  Annars kommer detta landet Sverige att bli ett ännu värre muslimskt blatte-land än de länder som asyllanterna flytt och lämnat till alla de stackarna som är kvar och håller på att svälta ihjäl.

  EU är tyvärr en enda stor jävla dynghög som inte åstadkommer ett skit. Svenska folkets största misstag är att de röstade “JA” till EU. Har aldrig funnits en krona att tjäna på det!

  I princip alla EU-länder skiter helt i Sverige. Skyll er själva säger de. Det som har beslutats i EU betyder inte ett enda jävla skit när åskan går, har det visat sig. Hela EU är bara bullshit.

  Det är verkligen kris.

  Sverige måste fatta att de kommer att bli tvungna att göra som många av Europas skitländer, omedelbart bygga ett högt jävla staket!

  N U!

 6. Helt otroligt att moderater kan tillåta detta fortsätta. Alliansen kan aldrig fungera mer. Avlutad.
  Hela landet förfaller och Magdalena regerar lika snabbt som en sköldpadda går.
  Löfven är bara en nickedocka till sossekärringarna Margot med flera.
  Äkta toffelhjälte.

 7. Fick höra av en god vän att situationen hos MV är krisartad.
  Kommer det fler än 1000 i veckan FINNS det ingen plats att
  placera dem. Sverige är överbefolkat till taknocken.
  Nu tittar MV på sommarstugor.

  De sk ensamkommande som “blir” 18 på pappret får bo kvar
  på HVB hemmen eftersom det idag inte finns plats på
  något asylboende!
  Inse gott folk att Sverige är i kris!
  Tack Löfven!

  • Expropiation av sommarstugor = inbördeskrig!

   Några hundra invällare får säkert plats hos regeringsmedlemmarna.
   + naturligtvis hemma hos Fredrik Reinfeldt!

 8. Om vårt land vädjade om hjälp att få bort dom från vårt land är jag övertygad om att det finns länder som skulle erbjuda sina tjänster. Det är ju inte bara Sverige det påverkar. Men för det krävs insikter samt modet att uttala vilket misstag som begåtts av Reinfeldt och Löfven (med stöd av ett mindre lättmanipulerat parti vilket gått från miljöengagemang till fri invandring och gränslös naivitet) med sina bristande insikter i den mänskliga naturen.

  Tror inte att länder i vårt närområde står och ser på när allt går åt helvete men det förutsätter att vi som vilken misshandlad som helst kan be om hjälp. Inte för att få mer av det som missbrukas utan mindre.

  Vi förutsätts ju ha en viss förmåga att kunna agera och ta itu med de problem som är uppenbara och vilka utomstående kanske ser ännu tydligare än de som ser det som sitt livsverk.

 9. Undrar om Schyffert svarar? Han börjar nog härja om att andra länders befolkning ska offra sina pizzor och öka på FN- budegeten.

 10. Folkmordet fortsätter med oförminskad styrka. Och regeringschefen kallar nästan en tredjedel av väljarna för nazister.

  • Klandra inte Löven!
   Vissa människor menar säkert väl men
   har inte förmågan att analysera konsekvenser
   av sitt handlande.

   Kaptenen på Titanic hade säkert också fina avsikter.
   Skeppet sjönk i alla fall.

Kommentera