Äter inte griskött men uppför sig som svin


Så ser det ut efter ”flyktingarnas” lunch!


21 responses to “Äter inte griskött men uppför sig som svin

 • T Eriksson

  Som förändringen på KVA från 1980 talet fram till i dag.

  Gilla

 • Jab

  Vissa personer, vilket syns tydligt i detta forum har alltid en benägenhet att kritisera oss svenskar så fort något negativt dyker upp om asylsökande, i detta fall en flyktingförläggning. Om vi tittar oss runt i Sverige rapporteras det dagligen om bråk o skadegörelse på flyktingförläggningar, igår rapporterades det bla om Orust där personalen fick låsa in sig för att de var rädda för sin egen säkerhet medan vissa asylsökande gick bärsärkagång, Vi kan inte blunda för verkligheten, naturligtvis är inte sådana här händelser försvarbara oavsett vem utövarna är svensk som immigrant. Jag har flera bekanta som jobbar innan denna bransch och de berättar om hur stökigt det är. Utvecklingen på senare tid försvårar dessutom personalrekryteringen. Det går inte att blunda för verkligheten att Sverige har förändrats oerhört mycket det senaste året, det går inte att förneka. För ett år sedan fick min dotter ta bussen hem från sin träning på kvällarna det vågar jag inte längre pga av att sexuella trakasserier har ökat avsevärt på senare tid i den stad jag bor. Ni som alltid slänger skit på oss svenskar och försvarar kriminella händelser av våra sk nysvenskar, kan väl ställa upp med att arbeta på Migrationsverket eller på ett HVB hem? Det finns gott om jobb. Den känsla jag får är otacksamhet, vi erbjuder mat och tak över huvudet för folk som säger sig fly för sina liv, många är tacksamma men alltför många är även otacksamma. För mig går inte denna ekvation ihop… Men det är verkligheten i dagens Sverige. Dessutom rapporterar svensk media att upp emot 80000 kan få utvisas för att de inte har giltiga asylskäl, min tolkning är att majoriteten av de som visar otacksamhet tillhör just denna grupp. ..

  Gilla

 • Henrik

  Vilka djävla as

  Gilla

 • sam collier

  Extraknäck innebär ibland städ och detta liknar slagfälten som unga svenska män inom vissa företag lämnar efter sig. Inklusive oförmåga att spola efter sitt toalettbesök. Uppfostran som inte inbegriper insikten att även andra människor existrerar tenderar att skapa egoister som bara går fram som ångvältande jättebebisar. Både där och här. Nu alla här. Tur att alla extraknäck inte varar för evigt.

  Gilla

 • Lewren

  Aleksandra; Du uttrycker dig lustigt med ord som inte är förankrade i verkligheten. Jag har ALDRIG sett svenskar lämna en matsal på det viset, inte ens under mina vildaste år i skolan.

  För att svara på din fråga, har jag själv utländsk bakgrund. Så vem är det som drar alla över en kant?

  Gilla

 • Aleksandra

  Det är absolut inte ok att bete sig på det viset men att dra alla över en kant och skylla på muslimer/araber och kalla invandrare grisar utan hjärnceller är bara ett bevis på eran enorma okunnighet. Känner ni överhuvudtaget någon invandrare ? Nej skulle inte tro det med tanke på den galla ni spyr ut! Alla är inte likadana och det finns svenskar som kan bete sig minst lika ”grisigt” . Jag skäms över troglodyter som er. Skaffa lite mer information om andra folkslag och kulturer innan ni skriver sån här skit. Fy skäms!

  Gilla

  • Galten

   Innan du börjar att använda grekiska ”låneord” borde du åtminstone sett till att ha begrepp om och kände till Svenska ordspråk.

   Gilla

   • sam collier

    A troglodyte is a ”knuckledragger” 🙂 Very fitting description of the creatures responsible for the devastating destruction we are witnessing in the clip. Oh well, not all are fortunate enough to have been raised in furnished rooms.

    Gilla

   • Galten

    I know what a ”τρωγλοδύτης” is. The question are if ”aleksandra” have the faintest idea.

    Gilla

  • Cattiz

   Vilka är det som tafsar på tjejer i badhus tror du? Varför har våldtäkterna ökat i Sverige de senaste åren?
   Skulle vilja se dig våga gå själv i ett område med många Mena män, undra vad som kan hända?
   Media mörkar hur mkt som helst om vad mångkulturen bidrar med. Mordet på den 15 åriga pojken begicks pga av att en syrisk 14 åring kände sig kränkt och hans ”heder” var förstörd. Varför blev den det då? Jo, för att 15 åringen skyddade en klasskamrat ( gissa kön du?). 14 åringen slog henne och då fick han igen av 15 åringen, det var ingen mobbing som förekomm.
   Har du läst den riktiga versionen i smörjblaskorna Aftonbladet och Expressen?
   Är så innerligt trött på pk media i Sverige som låter oss svenskar gå runt och tro att allt är ok i vårt land.

   För mig är riktiga flyktingar sådana som inte klagar på mat eller boende, detta ser ut som att dessa varit missnöjda med maten. Därför matsalens skick ser ut som den gör.
   De måste inse att vi inte äter samma sorts mat som dom. Inte skulle jag kräva att få svensk mat i t ex Syrien.

   Sverige är det enda landet som en ensamstående invandrarkvinna med två barn får mer än 22000 kr skattefritt, http://www.8dagar.com/2013/08/invandringens-pris-enligt.html?m=1 tror du mig inte så hör med försäkringskassan. Det gjorde jag och fick samma svar. Inte konstigt att Sverige är migranternas första val att säga att de flyr till, inte tryggheten alltså. För den uppnår de ju i Turkiet, Grekland mfl. Innan de anländer till trygga Sverige.

   Den bittra sanningen är att dagens migranter inte är tacksamma för 5 öre, de vill bara ha bidragen och slippa jobba. Sen är det obegripligt att man påstås flytt från krig och förföljelser åker tillbaka på semester. För våra ensamkommande får ju resan och reskassa gratis till att göra detta. Bara i Sverige detta sker, normalt eller?

   Gilla

   • Maria

    Du har fel gällande mordet på 15 åringen. Långvarig mobbing av 14 åringen var bakgrunden där pappan dessutom vädjat om hjälp. Självklart försvarar jag inte det inträffade, tvärtom! Men att tro på fria tiders version före dagspressen visar på total intelligensbefrielse.
    Summan du nämner stämmer inte heller för en asylsökande får 78 kr om dagen. Räkna ut vad det blir på en månad!
    Vad gäller nedgrisningen på boendena ska de självklart få städa själva om det så ska var med övervakning av beväpnad polis!

    Gilla

 • Erik

  Gissar att de är traumatiserade och att de erhåller därmed frikort.

  Gilla

 • Falköga

  Det ser ut som i Sverige. De har uppassare som dukar av och diskar. Det ingår i all inclusive.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Det är chockerande med vilken enorm självsäkerhet invaderarna uppträder!

  Gilla

 • Argus

  Pettersson har löst gåtan; Det handlar inte om att undvika de trikiner som infekterade fläskkött för tvåtusen år sedan utan om att undvika kanibalism.

  Gilla

 • Tony

  Jamen att jämföra dom med Svinen är nästan en förolämpning
  mot Svinen, för Svinen är ganska sociala djur, men det är inte
  Muslimer!

  Gilla

 • Galten

  De borde inkvarteras i svinstallar och serveras sin föda från grishoar.

  Gilla

 • Monika

  Hoppas att de hjärntvättade muslimer blir skickade dit de kom ifrån, de borde svälta ihjäl, men Miljöpartister gråter och vill ha fler sådana sjuka parasiter i Vara Länder!!! Utttt!

  Gilla

 • F.d, Socialen-demokraten

  DE FLYR FÖR SINA LIV JIMMY ÅKESSON skrek svetsarufot till Jimmy Åkesson under en partiledardebatt! Tyskarna brukade kalla svenskarna för dumma men de har beställt detta när de röstat fram Merkel….
  Detta är dysfunktionella araber/muslimer som beter sig som sin förebild Muhammed som levde år 600, de kommer från MUSLIMSKA DIKTATURER och de är skitgrisar, de ser även ut som skitgrisar, fula, smutsiga lågintelligenta individer och de har definitivt ingenting att komma med.
  Detta är början på ett 3:e världskrig, vi kommer att få oerhörda problem med dessa kravmaskiner, de är unga och starka men saknar hjärnceller, de orkar ställa till med hur mycket jävelskap som helst och det kommer de att göra….Vi kommer alla att få lida för att dessa individer släppts in i Europa, vi kommer att få ett HELVETE!!

  Gilla

  • F.d, Socialen-demokraten

   Så se upp därute….kolla alltid vad muslimen har i handen, de älskar att mörda med kniv…-se upp! Brottsligheten kommer att explodera mot Sveriges befolkning men detta är självvalt, de har röstat fram politiker som vurmar mer för asylturister och tiggare ÄN SINA EGNA MEDBORGARE – EXEMPELVIS SVETSAREN STEFAN LÖVEN SOM FORTFRANDE PRATAR OM SVERIGE SOM ETT FÖREDÖE NÄR DET GÄLLER MASSINVANDRINGEN! VILKEN DÅRE!!!

   Gilla

 • Lena

  De gillar att känna sig som hemma med någon annan som BETALAR, vi är kompletta galningar som inte sparkar ut avskrädet !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: