Polisen bildar special styrka för att skydda kriminella, illegala invandrare


INVANDRARVÅLD. Stockholmspolisen upprättar en särskild styrka som ska jobba mot medborgargarden. Det beslutet har tagits efter fredagens våldsamheter där maskerade män planerat att attackera ensamkommande flyktingbarn.

– Det gäller att få en bild av vad som hände och vilka de olika aktörerna är. Är det en trend eller en engångsföreteelse? Samtidigt har vi en operativ resurs som ska jobba förebyggande framöver, säger kommenderingschef Christer Birgersson.

Polisen vill inte uppge hur många som ska ingå i styrkan men poliser kommer att röra sig i de centrala delarna av staden, i områden där man misstänker att mobbar kan slå till.

-Pettersson blir orolig. Media kallar de kriminella, illegala arabiska ligorna som härjar i hundratal för ”flyktingbarn” och nu faller polisen för trycket från vänsterextremister och inrättar en specialstyrka för att skydda de kriminella mot svenskar som har fått nog.

Gatumiljön i Sveriges storstäder har färgats av kriminella marockanska gatugäng som befinner sig illegalt i Sverige bara för att begå brott.

– De här killarna är ett enormt problem för oss. De snor grejer överallt och misshandlar ordningsvakter på centralen. Tar tjejer mellan benen och ger dem örfilar när de säger ifrån. Alla poliser vet om det här, sa en poliskälla i förra veckan.

Dock bildas inga specialstyrkor för att komma tillrätta med de illegala gruppvåldtäktsmännen, de tillåts vara kvar i landet och härja nästan som de vill.

-Pettersson noterar att hatmediat Aftonbladet som vanligt ställer sig på de kriminellas sida. Jag är emot medborgargarden men om politikerna gav polisen möjligheten att sköta sitt jobb, att skydda landets invånare, skulle de inte behövas, det är de kriminella invandrarna som är problemet inte andra…

 


18 responses to “Polisen bildar special styrka för att skydda kriminella, illegala invandrare

 • Suzie

  Pettersson vi kvinnor är också mycket oroliga för att de grovt kriminella i regering och sjukklövern fortfarande sitter kvar och vanstyr landet.Bananmonarkin Sverige är en mardröm när man är flicka/kvinna och äldre.Vem ska skydda oss från inte bara illegala gangsters och sexbarbarer som av politiker och myndigheter tillåts härja fritt och lögnmedia är spetsverktyget i denna mardröm som vi svenskar befinner i oss i,nu ska vi vara rädda för polisen som inte mäktar med vare sig allt kaos på asylboenden eller marockanska ungdomsgangsters som terroriserar i Stockholms centrum och centralstation,inte skyddar polisen alla flickor/unga kvinnor som sexattackeras/våldtas på badhus,gator,torg och i på skolgårdar mm,hur kan det då plötsligt finnas specialresurser från polisen att skydda illegala grovt kriminella ?? Jag förstår inte hur poliser kan frivilligt svika sitt uppdrag att värna om lag och rätt och skydda svenska folket från förbrytare av alla de slag,svenska folket betalar polisens lön och det är folket polisen skall tjäna inte makteliten som hatar folket.Polisen gör sig till folkets fiender.Vi kräver förklaring på detta!!

  Gilla

 • ÅMÅL

  ABSURT!

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Saknar ord, för en incident skapas nu en styrka men utav flera andra dagligt förekommande incidenter inte. idioti, rikta denna grupp mot majoritetsincidenterna och regeringen som skapat det.
  Förslaget är fruktlöst och lämnar ett medgivande till att dem ej kan upprätthålla allmänhetens säkerhet/ kommer även begränsa tidigare förespråkade initiativ såsom trygghetsvandring mm. http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/fler-ska-nattvandra-for-okad-trygghet-i-jarfalla/aRKoiv!LjthU8wIsYti74iMUwLO4Q/

  Gilla

 • jockfall

  Allt är redan sagt men det kommer blir värre i landet.-

  Gilla

 • ossie

  Svensk polis får tom Kling o Klang från Pippi Långstrump att verka seriösa.

  Liked by 1 person

 • Argus

  Thomas Gür skriver: ”De som med anledning av att polisen sätter upp en särskild styrka för att bevaka och ingripa mot mobbjustis och lynchningsgarden, pekar på gatubarnen i Stockholm och Göteborg, skäller vid fel träd. Det som synes främst felas är inte att polisen inte griper brottsliga eller illegala gatubarn, utan att andra myndigheter därefter inte håller dem kvar och att de inte kan utvisas.”

  Fast Eliasson är fortfarande en skam för Sverige.

  Liked by 1 person

 • Tony

  ”Man har en Operativ Resurs??? Jaha, det märks inte när
  det gäller att skydda tjejer som blivit utsatta för kräken som
  dräller omkring i Tunnelbanan och trackar allt som kommer
  i deras väg? Men det är väl Eliassons förståelse att tycka
  synd om brottslingarna! Körs inte denna katastrofregering bort
  är nog ett fullskaligt inbördeskrig att vänta!

  Liked by 1 person

 • Kattsand

  Det kallas ”skyddande av brottsling”, fast nu i statlig regi.

  Liked by 1 person

 • jgarn

  Polisen har ca: 20 000 anställda poliser, alla är inte i tjänst samtidigt. Många är lediga av olika anledningar, andra kan inte användas fältmässigt. På sin höjd kanske man kan ställa upp med 6-8000 poliser samtidigt och då över hela riket. Med en sådan ynka personalstyrka så bör man nog inte sätta sig upp mot landets urbefolkning. Blir befolkningen uppretad så sopas dessa poliser undan på en kafferast.

  Liked by 1 person

 • Trynbald

  Detta gör otvetydigt polisen till medbrottslingar, och att inte bekämpa dom egentliga brottslingarna gör det hela ännu otryggare. Att städa upp i rättsväsendet blir en enorm uppgift.

  Liked by 2 people

 • Mari

  Vilka skall försvara oss urinvånare?

  Liked by 1 person

 • matzulo

  Det maskerade gänget har verkligen lyckats. Man ville ha mer polisnärvaro som skyddar befolkningen och fick det omedelbart. Polisen avråder ensamkommande från att vara i centrum. Åtlyder dom rådet kanske det blir tryggare i centrum. Med tanke på effekten av aktionen kanske samma grupp bör göra besök på landets bibliotek och badhus så polisiära resurser sätts in där med.

  Liked by 1 person

 • Björngunnar

  Det ljusnar, rullgardinen dras upp och plötsligt blir allt skit synligt, det är ingen vacker syn.
  Vi lever i en demokratur…

  Liked by 1 person

 • Mary Agnes

  Och var är Eliassons berömda ”förståelse” för den som slår? Är inte medborgargardespersoner ”människor med trauman”…?

  Som vanligt fjärmar sig polisen från allmänheten och den spontana uppkomsten av medborgargarden runt om i landet kommer att formligen explodera.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: