Ta bort ”skämt” ministrarna


Kronprinsen ”Tunku Ismail Sultan Ibrahim” från Johor i Malaysia rekommenderar regeringen att ta bort vissa ministrar som anses som ett ”skämt” från sina respektive departement , han uttrycker sin oro över det politiska scenariot i landet.

I ett inlägg på sin Facebook-sida den 30 Januari, sade Tunku Ismail attt landet behövde intelligenta ministrar som kan tjäna folket. ”Mitt ödmjuka råd till  regeringen, är ettt första steget i att försöka förbättra landet genom att ta bort några ministrar som kan anses som ett skämt.

”Vår politiska situationen och utbildningssystemet behöver förbättras till förmån för folket”.

”Jag kan inte förneka det faktum att jag är oerhört oroad över den politiska situationen i landet. Folket måste engagera sig för att göra det här landet till en bättre plats för våra kommande generationer”, tillade han.

TheSun

FjärranÖsternRedaktören konstaterar: Att detta försla för närvarande ej är genomförbart i Sverige, de är väl bara 3 – 4 av ministrarna som uppvisar kompetens för sina ämbeten, resten med statspajasen Löven i spetsen är väl mest att se som mer eller mindre malplacerade skämt.

 


4 responses to “Ta bort ”skämt” ministrarna

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: