Två invandrare anhållna misstänkta för rånförsök av tolvåring i Oxelösund


INVANDRARVÅLD. Fredagen den 22 januari försökte två gärningsmän råna en tolvårig pojke och hans kompis vid busstationen i centrala Oxelösund. 

En mamma gick ut på Facebook och talade om att gärningsmännen var invandrare och talade arabiska. Hon blev då kontaktad av polisen som medade att hon hade helt fel uppgifter och borde ta bort sitt inlägg eftersom det var barn det rörde sig om och barns vittnesmål ska man ta med en nypa salt.

Nåväl, efter några dagar greps två gärningsmän, misstänkta för rånförsöket. Det visade sig att pojkarnas vittnesmål stämmer.

Den äldste misstänkte rånaren heter Mahamuud, är född 1997 och skriven i Jordbro utanför Stockholm men hemmahörande betydligt längre bort,

den andre misstänkte rånaren heter Mohamed, är född 1999, han saknar de fyra sista siffrorna i personnumret och adress. Det tyder på att han är asylsökande och boende på asylhotellet Ankaret som ligger precis bredvid platsen där pojkarna rånades.

-Pettersson noterar att lokalmedia och polisen inte med ett ord vill nämna vilka det är som försöker råna och slår tolvåriga pojkar. Kod 291 gäller tydligen…

2016-02-01_1003


9 responses to “Två invandrare anhållna misstänkta för rånförsök av tolvåring i Oxelösund

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: