Invandrarskola läggs ner – ”har rasat i botten”


SKOLAN. Stockholms stad kommer inte ta in några fler elever till Ross Tensta gymnasium i Stockholm, skriver DN. I praktiken innebär det att skolan avvecklas.

– Det har lagts ner väldigt mycket kraft och pengar och omsorg för att få skolan att fungera. Men den har sedan flera år varit på ett sluttande plan och nu har den rasat ner i botten, säger skolborgarrådet Olle Burell (S).

Enligt en rapport från Skolinspektionen har Ross Tensta gymnasium bland annat brottats med våld, kraftig frånvaro och från lärarnas sida få eller fruktlösa försök att återställa ordningen.
Stockholms stad vill öppna en helt ny skola i lokalerna hösten 2018.

-Pettersson undrar om det hjälper med en ny skola när det blir samma elever. Problemet är inte ungarnas, problemet är att vuxenvärlden inte sätter gränser och att det tydligen kallas humanism att låta ungar härja som de vill och gå ut ur skolan utan kunskaper så att det enda som återstår är knark och automatvapen.

87:an har ett stort ansvar för många förstörda liv. Det är oerhört synd om de elever som försöker och vill bli något.


18 responses to “Invandrarskola läggs ner – ”har rasat i botten”

 • Anna

  Kan vi inte bara låta kaosmuslimerna slippa skolan helt? Det blir väl ändå billigast. De kommer ju ändå inte lära sig något. Och så kan de elever som vill och kan förkovra sig få göra det utan dessa evinnerliga störande bråkstakar. Win win.

  Gilla

 • Maria

  Ytterligare skattepengar är bortslösade på projekt som inte bär frukt,
  men pengar har aldrig varit något problem för vi höjer skatten lite till,
  men blandar vi eleverna så sjunker även svenskens resultat då ser
  det inte så illa ut! Skön uträkning från Fridolin & Björklund.
  Tycker det värkar som de invalda politiker har samma låga IQ 60-80 hmm

  Gilla

 • Thomas.B.

  Och så finns förslag på att man tänker bussa
  invandrare till Friskolor för att det ska bli
  bättre integration. jag tror att man kommer
  att köra alla fungerande skolor i BOTTEN
  rent för jävligt

  Gilla

 • F.d, Socialen-demokraten

  Instämmer, 87:an och politikerfrälset har ett stort ansvar, såklart vänsternazisterna är glada över att människor går ut skolan utan betyg, detta har drivits på sedan Olof Palmes dagar då flummet tog fart på allvar….UNDER DENNA NIVÅ KAN INTE EN SKOLA SJUNKA! Det första kravet måste vara NOLLTOLLERANS mot skolk, sexuella trakasserier, hot och våld – dessa elever borde skiljas från en vanlig, normal skola och sättas i specialklasser långt från den vanliga undervisningen och de måste lära sig från den nivå de befinner sig, många går 9 år utan att lära sig läsa och skriva, – DE ÄR DE FACTO ANALFABETER, men det skiter väl vänsternazisterna i bara de kan köra Sverige i botten!!

  Gilla

  • upptillkampnu

   Dom som inte skötte sig på min tid i skolan på 70-talet fick flytta till särskilda obs-klasser med bara några få elever mycket effektivt då.

   Gilla

   • F.d, Socialen-demokraten

    Nu handlar det om helt andra nivåer, inte omöjligt att IQ nivån är mycket låg, kan vara ett problem i de här grupperna, samhället borde ta fram enkla kunskaps och anlagstest….Jag gissar att 60% av eleverna i den här skolan knappt kan läsa och skriva, 10.000 tals elever över hela Sverige!

    Gilla

 • Joy

  Pensionsräddarna samarbetar inte med politikerna och uppfyller visionen. Vems fel kan det vara? Jo, det måste vara SDs eftersom de varnat för detta länge. Det vet alla muslimer om, det är därför det bråkas överallt.

  Vem tror på pk- svamlet? Varför har inte sju partier mer kraft än ett enda att lyckas med att få muslimer samarbetsvilliga och lugna och glada? Vakna någon gång!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Fantastiskt att svenskarna inte begriper att kunskapsskolan är förbi och idag får vi vara glada om eleverna kan rabbla några rader ur koranen!

  Att det skall vara så svårt att förstå, att invällarna kan inte tillgodogöra sig normal svensk undervisning!

  Här kan ni se vad invällarna som skall berika oss har för intelligens:

  https://petterssonsblogg.se/2015/04/28/iq-jamfort-mellan-184-lander/

  Dessa skall alltså rädda oss! Hade dom varit svenskar hade dom fått gå i särskola! ”Enligt ICD-10 definieras utvecklingsstörning som IQ under 70.”

  https://sv.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4rskola

  Men med tanke på hur det ser ut i dagens Sverigeistan kanske svenskarna har hamnat fel på listan! Ett IQ på 101 och vilja betala för att utrotas verkar konstigt!

  Gilla

  • F.d, Socialen-demokraten

   Den svenska befolkningen har haft en bra mental kapacitet och en IQ runt 100-120, det är väldigt bra, – men det har tagit över 1000 år….Muslimerna har haft kusin och syskonäktenskap sedan Muhammeds tid år 600….
   Fattar INTE varför Sverige ska importera detta avskräde till människoapor, helt obegripligt, dessutom med en aggressiv våldsideologi i bagaget, samma som de haft sedan Muhammeds tid år 600….
   VI HAR INTE FÅTT NÅGOT GRATIS I SVERIGE…..VI BLEV ETT BIDRAGSLAND NÄR SOSSARNA KOM TILL MAKTEN….
   Bidragen var motiverade när de infördes men de som införde dem tänkte nog inte på att landet skulle invaderas av sociala turister från hela jorden c:a 70 år senare….

   Gilla

   • Synonymen

    kaplan är med säkerhet inavlad (kusingifte)

    Vi har en minister som är inavlad.

    2016?

    Gilla

 • TheMinimizer

  Misstänker att de bästa och erfarnaste lärarna saknar incitament att bränna ut sig i ghettona. Ska ju vara samma lön över hela riket. Oavsett geografi och duglighet.

  Gilla

 • eva

  Vilka/vad är det som tuggar i sig alla pengar och vad kommer ut i andra ändan? Inte ens godkända betyg! Skamligt.

  Gilla

 • eri

  Åter igen till IQ ,,Negrernas(afrikanska negrerna) exceptionellt låga IQ (65),beror enl forskning på att inget av de urafrikanska språken är skrift språk ,,utan dom talas bara ,och därför saknas många av förutsättningarna för abstrakt tänkande (dom är alltså inte biologiskt till kortakommna )eller ?,,Men däremot arabiskan var väl det allra första skriftspråket på jorden ,,och då undrar man varför dom har IQ 80 i snitt ,,kan det bero på inavel ?Jag menar att om man nu har en IQ i spannet 65-80 ,,då finns det ingen skola i hela världen som hjälper

  Gilla

 • Ståfräs

  Här kan verkligen Ledin, Ernman, Strömstedt, Arnstad, Mona m,f. i PK eliten dra strå till stacken och undervisa dessa vår nya adel i sång, musik och Das Kapital, så kan dom njuta mångkultur dygnet runt.

  Gilla

 • Galten

  Fjantolin är numera den som har det yttersta ansvaret för vad som sker på den fronten.

  Gilla

 • Synonymen

  Då skall dessa utvecklingsstörda muslimska amöbor spridas ut i svenska fungerande skolor. Allt ska raseras!

  Då hoppas vi att Friodolin och Romsons telningar tvingas få sin skoltid förstörd av de muslimska mördarasen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: