”De som bryter mot lagen ska inte kunna söka asyl”

INVANDRARBROTT. Bert Karlsson äger den asylförläggning på Orust där en man på måndagsmorgonen slog sönder inredning. Bland annat revs delar av innertaket ner och en tv och fönster krossades.

Nu har Bert Karlsson kontaktat landshövdingen i Västra Götaland för att diskutera problem på asylboenden, rapporterar Expressen. – Jag sa till honom att man måste göra någonting med en gång. Vi ser det här innan och anmäler till Migrationsverket, men de kan inte göra något förrän det hänt. Vi är helt bakbundna, säger Karlsson. 

Enligt honom är det svårt att garantera en trygg arbetsmiljö för personalen. Veronica Hakemo, föreståndare på boendet, beskriver händelsen som ”vardagsmat”– På en millisekund kan det gå från diskussion till fullt slagsmål, säger hon.

-Pettersson undrar om det är vardagsmat varför har PK-etablissemanget varit tysta i alla år i först de senaste veckorna öppnat matluckorna för att börja tala som Sverigedemokrater.

Det Bert säger är självklarheter, brottslingar ska ut. Dessutom ska medborgarskap kunna återkallas om de getts på felaktiga grunder och falsk information…

16 thoughts on “”De som bryter mot lagen ska inte kunna söka asyl”

  1. När de inte skickar hem våldtäktsmän efter avtjänat straff………..Snartär det för sent för Åkesson att rädda de spillror som finns kvar. Tror att vårt tålamod tar slut inom 2016. Vad händer då??? Inget hot utan bara en förutsägelse.

    • När en invandrare ertappas för stöld på ICA skall han och alla hans släktingar utvisas. Då först kan det bli början till ordning i landet. Och ingen svensk pension skall utgå.

    • USAs förslag innebär också livstids försörjning. Livstids utvisning inte hållbart då EU har noll koll på sina gränser.
      Danmarks åtal kostar också pengar.
      Vet inte vad det bästa skulle kunna vara av liggande förslag. Kanske livstids fängelse om vi kan göra en deal med Ryssland om att få hyra platser i t ex Sibirien eller liknande trivsamma områden.

    • Fast det ska nog till ett inbördeskrig för att den
      mannen överhuvudtaget ska snappa någonting.

  2. Tacka F-an för att de ska straffas 400 rapp i röven per person för alt bedrägeri samt landsförvisning.
    Detta gäller renfält, svittsarn, och de andra anhängarna också

  3. Så lät det inte när Bert K startade sina asylboende,
    Bra att släta över nu på sluttampen,
    När drömmarna tar slut för PK verkligheten har nått även PK då slår flyktingarna sönder allt för dom vet att dom inte får stanna allt efter som avslagen rasslar in.
    Men då får Bert K renoverat sina slott och herresäten mm,
    Så vi kallasbetalarna får ytterligare en fet räkning till PGA avsaknad av dygnet-runt-bevakning med stöddiga vakter som inte viker ner sig för
    Några små flyktingars skull.. Det godhetsprofeterna inte gör..

  4. En skamlig mörkläggning av det politiskt korrekta etablissemanget, det är ANSVARSLÖST att mörka, nu kommer detta att komma upp ändå på bordet tack vare petterssonsblogg och Avpixlat….
    Sverige ska kasta ut de här människorna, de kommer aldrig att bidra med ett skit i det svenska samhället.
    Det borde införas några straff vi hade i Sverige på medeltiden för politiker, SKAMPÅLE och RÅBARKNING tror jag det heter, lämpliga straff bägge för en viss svetsare!

    • Lövröven skall badas i tjära och rullas i fjädrar och löpa gatlopp
      där han bankas mör med klubbor och käppar

      • Varför skall politiker som Löven straffas på något sätt? Dom har bara handlat enligt folkviljan! Skyll på dom!

        Varför tjatas det hela tiden om att han är svetsare? Är det något fel på att ha ett hederligt yrke? Är det bara politiska broilers som skall väljas? Duger inte arbetarklassen som politiker längre?

Kommentera