Homosexuella får eget flyktingboende

ISLAM. För att komma till rätta med trakasserier och fördomar, öppnar Tyskland sitt första boende för homosexuella. Flyktinglägret ligger i Nürnberg i södra Tyskland och kan ta emot åtta personer. Ännu har ingen flyttat in, men på kö står asylsökande från Iran, Irak, Syrien och Etiopien. Senare i februari ska ytterligare ett boende öppna i Berlin.
– Fördomar försvinner inte bara för att man passerar gränser, säger Michael Glas, som driver föreningen Fliederlich som ligger bakom initiativet.

Det finns inga officiella siffror på hur många homosexuella flyktingar som utsatts för hot eller trakasserier, men enligt en förening som arbetar för homosexuellas rättigheter i Tyskland registrerades 95 fall förra året.

-Pettersson tycker det är ynkligt. Släng ut dem som inte är för mångfald, släng ut alla som trakasserar bögar, kristna, kvinnor, oliktänkande, med flera. Släng ut de muslimers som tar med sig de vanor de påstått sig fly ifrån…

IB Times

6 thoughts on “Homosexuella får eget flyktingboende

  1. Är inte alla homosexuella rädda för denna mångkultur som nu drabbar oss? De borde vara det, då Homosexualitet inte är och kommer aldrig bli accepterat inom islam, dom som är det dödas.
    Man kan ju testa, åk till valfritt musslan och visa öppet att du är gay. Hur länge tror du att du lever efter det?

  2. Bra där Pettersson!! Det är ynkligt att inte köra ut dem som bråkar och kränker.de är f-n inte riktiga i huvudet.vad blir nästa!? Skolor för bögar?sjukhus? Badhus? Restauranger!?

KommenteraAvbryt svar