Anställd på asylboende ”invandrarna vill ha allt, på en gång, högst tio procent är justa”

INVANDRING. Några dagar innan 22-åriga Alexandra Mezher mördades på asylcentret i Mölndal har en kvinnlig anställd vid ett liknande center i tyska Hamburg gett en intervju för Die Welt. Hon berättade om sin erfarenhet av dagligt umgänge med invandrare.

2016-01-31_1052

Enligt Die Welts samtalspartner, som önskade behålla sin anonymitet, var hon uppfylld av optimism då hon började arbeta i höstas. Hon ville hjälpa människor som ankommer från krigsdrabbade områden på allvar. Min entusiasm började dock tyna bort redan efter bara några dagar, understryker kvinnan.

Största delen av invandrarna begär för mycket. De kräver genast en lägenhet och en bil. Och samtidigt ett schysst jobb. När jag talar om för dem att detta är en omöjlighet så börjar de bråka och även bete sig aggressivt.

Hon kommer ihåg hur en grupp migranter från Syrien och Afghanistan hotade med hungerstrejk om de inte får omedelbar hjälp med flyttning till en annan ort.

En arab skrek till min kollega: Vi ska skära huvudet av dig!

Hennes värsta intryck av invandrare är deras maner att behandla kvinnlig personal på asylboendet. Enligt tjejen brukar invandrarna helt ignorera deras instruktioner och frågar om manlig personal. Misstron för kvinnor går samtidigt sida vid sida med ofredande och trakasseri.

De ser bara ned på oss kvinnor. De följer oss med fräcka eller snuskiga blickar. De kan vissla efter oss, de brukar kommentera oss på sitt språk och sedan brister de i skratt och tar bilder på oss utan att fråga om lov.

Die Welts samtalspartner berättade att hon råkade på tacksamma och vänliga människor bland flyktingar, men uppger att de aldrig varit ”fler än 10 procent”.

Kvinnan funderar på att avgå, om situationen inte blir bättre.

Min idealism har krossats. Jag är besviken och modfälld.

Sputnik News

-Pettersson tycker ovanstående är konstigt. Enligt svenska hatmedia har ju alla, 100 procent, flytt för sina liv och är justa, välutbildade och ödmjuka demokrater…alla som påstår något annat är rasister.

Förresten titta på bilden ovan, återigen ett gäng med stackars barn ute på vägarna…

15 thoughts on “Anställd på asylboende ”invandrarna vill ha allt, på en gång, högst tio procent är justa”

  1. De lär väl ha blivit fullproppade med sjuka historier, från andra och från människosmugglarna. Sverige har lovat livstidsförsörjning, det står iallafall klart. Men sedan alla dessa övertoner, de har gått på en nit!

  2. Det är helt enkelt så de är.
    En kultur vilken har flera tusen år på nacken samt har islam som rättesnöre…det ändrar man inte på.
    De är inte i Europa för att integreras, de samlas i egna områden för att sedan bre ut sig, sakta men säkert ta över vår världsdel.
    Se Frankrike och England, den vita populationen trängs undan och minskar.

    Återigen, de kommer inte att integreras. De kommer att tränga undan oss.
    Vi riktiga svenskar har en möjlighet att göra det vi ska göra, ta vårt ansvar.
    Då kan vi rädda landet. Inte annars. Att sätta tilltro till politiker är detsamma som att låta landet gå under.
    De kommer inte att förändras, integreras. Islam är deras rättesnöre.

    Egentligen finns endast två alternativ, masshemvisningar eller fortsatta och ökande övergrepp och våld.

    Sorry, ladies men ni har medverkat till en nitlott av magnitud och får nog vänja er vid en hand på baken, att barnen blir slagna i skolan eller att bästa vännen blir våldtagen.
    Om vi alla nu inte gör det vi måste göra. Agera på riktigt.

  3. Enligt Gudrun Schyman så är alla män Talibaner, så då
    kan det inte vara något nytt problem, Svenska män
    brukar väl då enligt henne att masstafsa och kränka kvinnor
    och skälla dem för hemska saker?

    • De där är en sak jag inte förstår. Varför får svenska män så dåligt rykte just nu?? Tydligen har detta varit ett problem hela tiden med masstafsande svenska killar. Varför i helvete har dom inte anmält de förut!!!! Killar res er, räta på ryggen. Så fort de skrivs om detta som eskalerat NU med massinvällningen, så ska det alltid komma en massa motreaktioner om att det minsan är svenska killar. Ynkligt tycker jag, om de så står en invandrare framför dessa kvinnor så är han nog ändå svensk. Fattar nada 😡😡😡

  4. Den svensk som inte låg vaken på nätterna i somras hade förmodligen mardrömmar eller var helt enkelt inte mentalt frisk. Man får vara bra dum för att inte se vad det är för slödder?

    • En jävla massa ungdomar, finns i dessa refugees grupper! Dom är så jäkla curlade. Bara tror att allt ordnar sig. De löser sig eller så har ju mor och far löst de åt dom… Märks att dom inte haft förmågan att ta till sig äldre generationers erfarenheter.

  5. Hela Sveriges flyktingvurmar patrask befinner sig fortfarande i förnekelsefasen ,,politiker tycker att om alla andra länder tagit sitt ”ansvar”
    så hade multikulti himmelriket varit frid och fröjd ,,alla volontärer tycker att om alla svenska tagit sin del osv,osv ,,man vägrar med en dåres envishet
    att inse att de sk”barnen” är alla mellan 20 -40 år och att dom hånar oss ..
    dom har inte flyktingstatus ,dom är inte här för att jobba ,och att deras kvinnofientliga inställning kommer aldrig att ändras ,,till o med Merkel har
    vaknat ,,hon vill skicka hem alla när kriget är slut

  6. Att det är barn syns ju tydligt. Men det är svårt att se att de skulle vara ensamma. De verkar komma i grupp. Gruppkommande barn på flykt från de elaka mammorna?

KommenteraAvbryt svar