Aftonbladet har kastat in handduken

HATMEDIA. Expressens ledarskribent Anna Dahlberg skriver att Aftonbladets ledarsida har kastat in handduken. ”Efter att i åratal ha brunstämplat allt tal om volymer i flyktingpolitiken erkände den politiska chefredaktören Karin Pettersson att det faktiskt finns en gräns”, skriver Dahlberg.

Dahlberg kallar det en remarkabel omsvängning och menar att det i praktiken ”sätter punkt för de senaste årens infekterade migrationsdebatt”, eftersom alla ledarsidor med nationell spridning nu står bakom ”huvuddragen i Sveriges skärpta flyktingpolitik”.

-Pettersson tycker det är bra fräckt av hattidningen Expressen att beskylla Aftonbladet för att i åratal brunstämplat allt tal om volymer i invandringen.

expressen-anti-sd

6 thoughts on “Aftonbladet har kastat in handduken

  1. Expressen publicerade streckgubbarna…-MODIGT….Aftonbladet VÅGADE inte…..TRAGISKT! Det blir svårt att diskutera koranen/sharia om man inte ens vågar publicera streckgubbarna….
    PÅ DEN NIVÅN ÄR VI – BÄST DE HÅLLER SIG TILL LILL-BABS….

  2. Det so för bar tre veckor sedan kallades rasistiskt, fachistiskt, nazistiskt har plötsligt och utan förvarning blivit realistiskt!

    Realismen utropas av politiker, gammelmedia och övrigt PK patrask!

    Det fanns en gräns, den nåddes redan under Reinfeldts regering!

    Synd bara att då kallades realismen för främlingsfientlig, rasism, fachism och nazism!

KommenteraAvbryt svar