Muslimer är inte som oss

Muslimer “är inte som oss” och vi bör acceptera att de aldrig kommer att integreras, säger tidigare chefen för Storbritanniens “Equality and Human Rights Commission” Trevor Phillips.

Han säger att det är respektlöst att anta att muslimska samfundet kommer att förändras, Mr Phillips hävdar att muslimer “ser världen annorlunda än resten av oss”.   “Att ständigt låtsas att en grupp på något sätt till slut kommer att bli precis som resten av oss är kanske den djupaste formen av respektlöshet.”

“För vad du då säger är att de beter sig på ett annat sätt, som vi kanske inte gillar, eftersom de ännu inte har sett dagens ljus. Det kan vara så att de ser världen annorlunda än resten av oss. “

Mr Phillips har också tidigare orsakat upprördhet då att han försvarade de danska karikatyrerna av profeten Muhammed, genom att säga att människor ska vara tillåtna att förolämpa varandra. Han ser också mångkulturen som ett misslyckande,  “en svart kandidat kan inte stiga till toppen i brittisk politik på grund av institutionell rasism.

DailyMail

 

4 thoughts on “Muslimer är inte som oss

  1. Hela Trevor Phillips tidningsartikel och hans CV som finns på Wiki visar att han har erfarenhet och kunskap. Han har inte fått sina poster för att han är svart utan för att han har förtjänat och blivit respekterat för vad han är idag. Jämför motsatsen Henrik Arnstad.
    Vi människor som vill vara goda bedrar oss med orden: “Alla människors lika värde”. Men handen på hjärta var det fel då. “Mitt barn och andras ungar” Vad tänker DU nu om du har barn och vågar du se ditt i ögonen om tio – tjugo år när detta sociala experiment har nått sin kulmen. Vad säger de unga svenskfödda idag som vill ha egen bostad när allt ska gå till de nyanlända.

  2. Precis så är det, kul att någon lyfte på förlåten och visade på att det finns normala sunt tänkande människor i andra länder också!

Kommentera