Man misshandlad till döds i Kristianstad

En man har avlidit efter att under natten ha blivit svårt misshandlad i en bostad i Kristianstads kommun. Två personer har gripits som misstänkta för mord alternativt dråp.

Polis larmades vid halvfemtiden på morgonen om bråk i bostaden och att minst en person skulle vara skadad. Där hittades en grovt misshandlad man som fördes till sjukhus, där han senare avled. En man och en kvinna greps som misstänkta för dådet.

Fler anhöriga ska underrättas innan polisen kan berätta om fler omständigheter, säger Stephan Söderholm, presstalesman vid polisen i Skåne, till TT.

Just nu sköljer en stor mordvåg genom vårt arma fosterland, men gärningsmännen är mestadels bestående av allt annat än etniska svenskar. Det är i första hand de som kommit hit som asylsökande eller liknande som håller upp kriminaliteten, och svenskar som blir offer.

Det är det våra vänsterpolitiker av alla slag vill understödja, S,V,Mp, F! och C,  är glada åt den här utvecklingen, precis som L samt M, och KD är endast gnälliga hycklare.

 

6 thoughts on “Man misshandlad till döds i Kristianstad

 1. Mordet inträffade i stugbyn, som hyrs av socialen och används som transitboende. Alltså…

  Annars bor det rätt så många korrekt hopskruvade svenskar i denna skånska glesbygd mellan fashionabla Åhus och 08-kolonien Kivik.

   • I Degeberga stannade jag vid ett tillfälle för att ta en kopp kaffe utmed vägen genom byn ett enkelt matställe och eftersom det var sommar så fanns det möjlighet att sitta utomhus.
    Vid bordet bredvid satt det tre svenska flickor i t-shirts och en svensk ung man jag vet inte vilka de var men alla tre flickorna hade skurit sina armar, det var förfärligt att se och då undrar jag om det kanske fanns ett behandlingshem i närheten, stackars flickor att självskada sig så gruvligt !

 2. Dessa förbannade bostäder de kräver dödsoffer hela tiden! Borde avskaffa bostäder, förstår inte att bostäder är så våldsamma!

Kommentera