Löfven har inget att säga


INRIKES. DN skriver idag om Stefan Löfvens besök på HVB-hemmet i Mölndal där en anställd stacks ihjäl med en kniv och kallar det ett ”typexempel på hans svårigheter att leda landet”. ”Löfven vill med bestämdhet ta problemet på allvar, men väl på plats har han ingenting att säga”, skriver DN.

-Pettersson gratulerar DN för att de märkt det redan. Löfven har ju bara varit statsminister i 16 månader…

För övrigt blöder socialdemokraterna i opinionsmätningar men det är fortfarande otroligt många, drygt 20 procent, som gillar S.

Jag undrar om inte en framgångsrik socialdemokrat småler lite i bakgrunden…

Håkan_Juholt


15 responses to “Löfven har inget att säga

 • jockfall

  Vilka korkskallar har gjort en korkskalle till att leda landet?

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Dåligt för landet med Löfven som blind kapten. Bra för SD, bästa valarbetare han och AKB!

  Gilla

 • grune

  Han kan inget säga för det har han inte tillräckligt med hjärnkapasitet till.

  Gilla

 • ÅMÅL

  Att FÖRSTÖRA SITT EGET LAND för att ev. hjälpa en promille av behövande – är som att elda upp sitt hus för att värma de hemlösa!

  Gilla

 • Galten

  Det är lika bra att hålla foderluckan stängd, det forsar bara ut en massa käbbel därifrån. Och det är inte OK!

  Gilla

 • ossie

  Klokt att hålla käften när man ändå inte har något vettigt att säga.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Hjulholt hade dessutom en roligare namn OCH VAR EN TREVLIGARE PERSON men detta STOLPSKOTT STEFAN LÖVEN som inte kunde bräka ur sig ett ord när han var i Västerås samtidigt som de brutala morden på IKEA skedde….
  Vad ska man säga – orden räcker inte till, två SVENSKAR fick sätta livet till i onödan, med.dr. Carola Herlin och sonen Emil som var där för att titta på möbler, kanske till Emil….
  Som sagt ELÄNDIGA STEFAN sa inte ett ord men när två utlänningar och gangsters blev dödade i Göteborg då tog han regeringsplanet och la ner blommor på platsen….Det är skillnad på folk och folk, T Y D L I G E N!!!

  Gilla

 • FINSPÅNG

  Statsminister och dennes medbestämmande anhang kan inte ge besked om mängden flyktingar som ska få inträde i Sverige,han uppfattar således ingen gräns för mottagandet. Statsministerns insikt och åsikt om vart gränsen går för hur mycket asylsökarvåld som skall legitimeras i Sverige verkar gå parallellt med åsikter om det gränslösa flyktingmottagandet.

  När Svenskarna får betala notan för flyktingarnas närvaro i landet med sina liv,,då tycker jag att det har gått åt helvete för långt .

  Gilla

 • Hönsmamman

  Fröken Ferm ges nu uppdraget att utreda möjligheter till lagliga vägar för asylsökande att ta sig till Sverige. Utredningen skall ta 2 år vilket resulterar i att den skall vara färdig till valåret 2018. Är detta ett sätt av regeringen att avväpna/lugna mp och sysselsätta de som mest avviker från nuvarande insikter i förd politik? Det är inte troligt att mp får möjlighet att finna stöd för extrem (overklig) invandringspolitik om resten av etablissemanget vaknar till liv och om valresultatet går i en annan riktning. Genom att låsa in Ferm i en utredning går regeringen fri från hantering av den avvikande extremen?

  Gilla

  • eva

   Ser man objektivt på utredningens art och omfattning är det helt enkelt för stor för en e n m a n s u t r e d a r e. Den är för omfattande, för bred och för krävande. Utredningen verkar vara tillsatt bara för att ge sken av att man gör något åt situationen medan allt kan trava på som vanligt under tiden.

   Gilla

   • Hönsmamman

    Tror på riktigt att de vill ”få tyst på henne” med en metod som inte väcker flr stora protester.

    Gilla

 • Kalasbetalaren

  Här kan si se hur Hallandsposten bedriver propaganda:

  http://hallandsposten.se/asikter/ledare/1.4653166-berattelsen-maste-paga

  Dom svenska nazisterna beskylls för den ökande antisemitismen och förföljelsen av judar i Sverige och inte ett ord om att det är muslimerna som står för ökningen! Tvärtom målas dessa ut som offer för någon påhittad rasism. Det vet man sedan innan att den som inte tycker att invällare fritt skall få plundra, mörda och våldta i Sverigeistan är rasister!

  Naturligtvis får SD skulden, trots att det är det enda parti som vill göra något åt antisemitismen!

  Ingen så kallad journalist vet inte om att det är muslimerna som hotar och trakasserar, men väljer avsiktligt att ljuga för att sprida sin propaganda och sitt personliga hat mot SD!

  Skrämmande!

  Gilla

  • Argus

   Den där byken har tvättats så många gånger offentligt så fort som någon nationalistisk stämning börjar att yttra sig att den börjar bli utsliten. Jag förstår inte logiken i att så fort som någon vill värna den egna nationen så blir vederbörande förintelsesupporter.

   När det gäller själva förintelsen uppskattar historiker att mellan 11 och 17 miljoner människor dog i nazisternas läger varav mellan 4,5 och 6 miljoner var av judisk börd eller tro. Övriga var politiska motståndare inklusive, Gud förbjude, kommunister, psykiskt och fysiskt sjuka, andra etniska minoriteter och personer som åtdragit sig ogillande från nazister i allmänhet.

   Med användandet av det högst tveksamma retoriska greppet gör sig förintelseuppraparna skyldiga till exakt samma brott som nazisterna gjorde med en möjlig majoritet av alla som dog i deras läger.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: