16 thoughts on “Lotta twittrar

  1. Hon kunde väl ha ”kwittrat”om negermordskandalen på IKEA när det var aktuellt då svetsloppan lyckades göra sig oanträffbar i en hel vecka ,den gången var det en svensk 55 årig läkare och hennes son som blev slaktade av negermördaren ,,nu var det en libanes,,och då duger det att sätta igång och twittra

  2. Svårt att förstå att den mördade kvinnan vid tillfället arbetade ensam med ett tiotal skäggbarn. Eftersom varje skäggbarn kostar runt 1 miljon per år borde personaltätheten vara högre, jag misstänker att girighet hos den som driver HVB-hemmet är orsaken till att hon var ensam.

  3. Fler och fler sosseskribenter börjar ta bladet från munnen och konstatera att denna regering är den svagaste och sämsta någonsin, då har det verkligen gått långt.

  4. Sverige har haft och har fortfarande en väldigt förståndshandikappad regering då människor måste mördas för att livvaktsbeskyddade politiker ska förstå vilken jävla skit de har importerat. Naiva idioter,

    Sverige förfaller och staten kommer aldrig att lyckas återta kontrollen.

    Om Sveriges regering har någon typ av samvete så blir det inte många timmars sömn för dem varje natt. Tyvärr tror jag att de sover både gott och länge med så fina pensioner som väntar.

    Alla dessa livvaktsbeskyddande politikerna borde ta sitt ansvar och de bör dömas för vållande till flera svenska människors död.

    Ge fan i våra badhus!

  5. Nu börjar även de Socialdemokratiska baaarnen prata ut från hjärtat….Ja, Stefan Löven var i Västerås när med.dr. Carola Herlin och hennes son Emil blev mördade av 7klöverns skyddsling som utnyttjade asylrätten. Carola och Emil var två riktiga svenskar, hederliga medborgare i det land som idag har en LIVSFARLIG LEDNING….De blev slaktade av en flykting-dåre och Statsvetsaren Löven tycker inte att de var värda ett enda ord! JAG TÄNKER PÅ CAROLA OCH EMIL VARJE DAG! R.I.P. Jag kände dem INTE, men ändå gjorde jag det…De var två människor ur mitt folk, ur Sveriges befolkning….De gick till IKEA som många svenskar gör….kanske skulle de handla något till Emils hem, jag vet INTE….Jag tycker det är tragiskt att Sveriges politiker och främst Socialdemokraterna sänder ut signaler och lockar hit socialfall från hela jorden, människor som inte behövs eller efterfrågas av Sveriges arbetsgivare….En sådan folkgrupp är Somalier där 99% bidrags-försörjs av Försäkringskassan…
    Detta är ren galenskap att det får fortsätta och de unga aggressiva muslimska männen som kommit till Sverige utan pass och ID kan vara Islamiska Statens mördare, vi har minst 300 enligt SÄPO….De kommer från en kultur som haft Muhammed som förebild sedan år 600, – en galning, pedofil och mördare….-RINGER INGA VARNINGSKLOCKOR? De har en rutten människosyn och har levt i MUSLIMSKA DIKTATURER och de lär inte förändras bara för att de beträder svensk mark…
    Sverige har en rik kultur, vi har massor att vara stolta över, inte minst vår fantastiska industri, åtminstone efter ww2, vi borde vara stolta och sträcka på oss över filmskapare som Ingemar Bergman….
    Istället är Sverige en HUMANITÄR STORMAKT enligt våra politiker i 7klövern….Detta är jag säker på att inte Sveriges befolkning vill, ytterligare något PÅTVINGAT PRECIS SOM MASSINVANDRINGEN!
    GE OSS ETT NYVAL SENAST 2016!!!

      • Ja, jag blev väldigt förvånad att han besökte boendet. Men att den dödade var invandrare förklarar saken ganska bra. Förutom att en invandrare ju mördat. Hade en svensk mördat en invandrare hade det blivit masspsykos i pressen och regering och riksdag.

KommenteraAvbryt svar