Jag tänker inte slava för dessa somalier och araber


INSÄNDARE, från början en kommentar på bloggen som jag tycker det är viktigt att fler läser.  

Hej!

Tänkte berätta för er hur det egentligen ser ut på ett asylboende.

Jag är ung och valde att efter gymnasiet inte börja plugga vidare på universitet eller högskola direkt. Jag ville se hur det var i det verkliga arbetslivet och få en inblick i hur det är att jobba och förhoppningsvis tjäna några kronor innan jag börjar studera för att utbilda mig till något jag vill.

Jag vill utbilda mig till något där man arbetar med människor och såg därför att denna annons som boendepersonal på ett asylboende skulle vara något intressant och kanske ge mig en bredare inblick på vad jag ska söka till senare i mitt liv. Gick på intervju på detta privatägda asylboende. Träffa en äldre kvinna som förklarade den rådande situationen och att migrationsverket ser och bedömer att en stor mängd flyktingar kommer att söka sig till Sverige, främst från Eritrea, Somalia, Syrien och Afghanistan.

Dessa behöver främst tak över huvudet i väntan på att deras asylprocess utreds.
Arbetsuppgifterna skulle bestå av att hjälpa dessa flyktingar på plats med bland annat mat, rådgivning, skjutsa dom till centrum, matbutiker och aktiviteter. Arbetstiderna var oregelbundna, med andra ord jobbade man i skift.

Den här kvinnan som intervjuade mig ringde upp mig en vecka senare och sa att jag får jobbet. Det är en provanställning på sex månader och därefter möjlighet till heltid.

Jobbade i nästan fyra månader och blev allt mer irriterad. Dessa människor var ju i lidande men ändå behandlades de som kungar på våran anläggning. De fick i princip allt de pekade på. Jag började bli mer och mer irriterad. Jag kände att jag började behandlas som skit och slav.

Några exempel är att när vi hade lunch eller middag. Dessa människor sätter sig vid sina matbord. Det är vi i personalen som serverar dom med mat, dryck och salt/peppar. De gapade när de ville ha något, reste sig aldrig för att hämta något själva. Efter att de hade ätit upp sin mat valde dom att bara resa sig och gå därifrån. Lämna sin bricka kvar på matbordet som de hade grisat ner. Jag fick plocka upp efter dom.

Jag fick diska deras disk. Jag fick se till att DOM var nöjda. Ibland händer det att det blir ett stort tryck under lunch, många ska ha mat samtidigt så det blir en viss dröjan innan alla får mat. Detta var dock totalt oacceptabelt bland dessa människor. Jag blev kallad för rasist, hora, idiot, ”fucking sweden guy” med mera.

Började tappa hoppet. Jag sliter 9 timmar varje dag för att hjälpa dessa människor men det går inte längre. En kväll hade jag jobbat 8 timmar, hade en timme kvar av mitt pass. Ett gäng Somalier ville åka in till stan. Jag förklarade med hjälp av en tolk att jag snart slutar mitt pass och att de får vänta till nästa personal kommer så kan dom åka in till stan.

Dessa fyra somalier började då att knuffa mig, kalla mig både det ena och det andra. Jag anmälde givetvis detta till min chef som säger ”dessa människor har det svårt, det kan ha hänt att det var ett missförstånd, tänk inte på det mer och försök att gå vidare”.

Fine, tänkte jag.

Jag började mer och mer inse att dessa människor aldrig kommer integreras i Sveriges samhälle.

Saker som jag inte fattar att dessa människor gör är bland annat;

– Kissar/bajsar överallt förutom i toaletten.
– Skriker, stökar och bråkar under dygnets alla timmar
– Ställer krav och behandlar oss personal som slavar
– Ber man dom att göra något eller att ta det lugnt så är man ”fucking sweden guy”
– Dom snor från varandra, vare sig det är kläder, hygienartiklar eller tidningar.
– Dom snor mat/frukt/dryck och äter det på sitt rum – vilket inte var acceptabelt hos oss. Man äter i matsalen.

– Kvinnorna är totalt underlägsna – de får inte säga nått eller göra nått utan mannens tillstånd
– Barnen är äckliga, de bajsar på sig (trots att de är sju, åtta , nio år gamla)
– Föräldrarna bryr sig inte utan låter bajset torka in på ungarna
– Det luktar verkligen SKIT i deras rum och i de olika vardagsrum/matsal som vi hade.

Efter sex månader av detta jobb kastade jag in handduken.

Jag tänker inte slava för dessa somalier och araber.

Situationer de är i är sorglig. Men deras kultur skiljer sig så OTROLIGT mycket från våran egen. Det är inte konstigt att SD växer. Man börjar inse att 90% av dessa är totalt inkompetenta.

Jag är inte rasist, men jag röstar på SD för att dagens invandring och framförallt integration inte fungerar. Något måste ske.

Ni kan fråga en som har jobbat på ett asylboende någonting om ni vill!


70 responses to “Jag tänker inte slava för dessa somalier och araber

 • Thomas

  När jag läser detta får jag direkt uppfattningen om att detta är ett privat boende som totalt misslyckats i sitt uppdrag.

  Hur jag kan veta det? Jag arbetar nämligen som boende ansvarig på ett flertal asylboenden och där får de boende minsann städa ta mat själv i matsalen samt plocka undan efter sig

  Det är tråkigt att vissa tar sig rätten att generalisera att det ser lika illa ut på alla asylboenden!!! Men blir inte alls förvånad när inlägget avslutas med att personen röstar på ett rasistparti som SD

  Gilla

 • Muhammed

  Jag vet inte vilket som är mest beklagligt, att det på Sveriges universitet finns en kurs i invandring och integration eller att det finns stackare som faktiskt läser kursen.

  Gilla

 • Anders

  Hade du inte sagt jag är inte rasist men, hade jag trott dig. Men att rösta på SD är att rösta på rasism och det måste till andra lösningar. Men SD är inte svaret.

  Gilla

  • Tappatallthoppomsvenskaidioter

   Anders… är du fullkomligt tappad? Måste dessa idioter sätta en kula i skallen på dig innan du vaknar upp? ????

   Gilla

  • Stephan Corbard

   Nej du, det er ikk at stemme for racisme at stemme på SD, det er at stemme på sin nations/Sverige’s fremtid…

   Gilla

 • Susanne

  Vilket jäkla skitsnack!! Jobbar själv på ett boende för ensamkommande och känner inte alls igen det du skriver. Gör du det bara för att sprida skitsnack och få folk att tro det ät sant. De jag möter är alla väldigt tacksamma, ödmjuka och vänliga. Ta ditt rasistiska skitsnack och stoppa upp nånstans och sluta sprid lögner bara för att få folk på din rasistiska sida!!

  Liked by 1 person

  • Lena

   Du verkar ju nöjd men jag har en fråga till dig, vilka jobb hade du möjlighet att välja mellan, kanske är det här ditt drömjobb ?
   Vilken utbildning krävs för ditt jobb ?

   Gilla

   • Lena

    Ursäkta det blev två frågor !

    Gilla

   • Susanne

    Jag har en ekonomiexamen i grunden och har jobbat som löneadministratör i många år så det finns annat att välja på. Nu läser jag en kurs i invandring och integration på universitetet och ja, detta är något jag brinner för.

    Gilla

  • F.d, Socialen-demokraten

   Susanne….Tagga ner! Detta är en berättelse från verkligheten, bemöt istället i sak vad som är fel i berättelsen. Du har ingen trovärdighet med att kalla det ”rasism”, du vet att det är skitsnack.

   Gilla

   • Susanne

    Tror inte för en sekund att detta är en sann berättelse….jag tror att enda syftet är att sprida fientlighet, och det lyckas ju tydligen med tanke på vissa av kommentarerna nedan.

    Gilla

   • Pettersson

    Susanne, har du tänkt på att det finns massor med liknande berättelser?

    Har du inte läst om alla unga män som ställer krav på krav och sitter här och är oroliga för sina föräldrar, syskon, fruar och barn i fjärran land.

    Gilla

   • JE

    Susanne, jag tror inte på en sekund att DIN berättelse om det boende du arbetar på är en sann historia. Och VIPS så har vi hamnat i moment 22. Respektera att andra människor har annorlunda upplevelser än dig själv, det finns gott om invandrare/asylsökare som är trevliga, snälla och bra människor. Men även motsatsen finns. Det är ett faktum.

    Gilla

  • Tappatallthoppomsvenskaidioter

   Och alla svenskar som inte konverterar till islam är rasist inom 4år pga idioter som du

   Gilla

 • Michael Fuchs

  Behöver inte slava du har alltid varit en slav under murarnas pedofil flagga.

  Gilla

 • Hans lilja

  Det visste man ju långt innan dom kom hit fy fan säger jag bara vilka jävla barbarer vi asar hit det är ju skrämmande läsning det finns bara ett sätt annars kommer hela vårt land gå under skicka hem dom igen vi har väl för fan inga förpliktelser att gå och hålla en barbar i näven om vi inte röstar på SD så är. Det kört för Sverige dom kommer att ta över mer och mer se bara hur många moskéer dom redan byggt det är fan inte klokt vi hade ju kunnat prova att bygga en kyrka där nere dom hade stenat oss till döds detta skrämmer verkligen mig snälla alla tjejer lyssna på detta blanda er inte med såna det blir bara fler våldtäckter och mord jag är uppriktigt rädd för allas säkerhet LYSSNA SNÄLLA

  Gilla

 • Kristina

  Vilken tur att du provat på detta och förhoppningsvis också insett att du kanske inte bör jobba med människor!
  Kalla barn för äckliga för att de bajsar ner sig. För oss västerlänningar är detta inte ”normalt”. MEN dessa barn är inte som vi… De varit med om hemskheter jag hoppas att du och jag aldrig får uppleva.
  Vad det beträffar att du servar de hela tiden. Detta är ju helt och hållet upp till dig att sätta ner foten! Säger man inget är ju detta beteendet okej.
  Vad det gäller att rösta på sd… Vill du ha det som det var på hitlers tid i stora delar av Europa? Tycker du att man är mindre värd för att man har annan hudfärg, tro eller om man har en annan sexuell läggning?
  JAG tycker att våra svenska politiker måste bli tydligare med vad som gäller för dessa människor när de kommer hit.
  Begår de brott, ska de utvisas till sitt hemland direkt! Vilket brott det än är.

  Liked by 1 person

  • jockfall

   Vi skall inte glömma att det är landets politiker som borde ta sitt ansvar och kräva att dessa individer sköter sig efter VÅR kultur inte deras. Vi får hoppas att Stefan Röfven snart avgår -med eller utan hjälp.

   Gilla

  • Tappatallthoppomsvenskaidioter

   Sossarna kommer från nassarna ditt pucko

   Gilla

  • Anette Sarkany

   Sätta ner foten kanske med alla sannolikhet kränker dessa mäns heder, och återställa hedern kan betyda en kniv i ryggen. Det är mycket vanligt att minderåriga samt vuxna unga män är kapabla till både det ena och det andra. Det har ju hänt förut, nu senast i Mölndal..Tror inte man chansar att sätta ner foten i en sådan situation, skulle du?

   Gilla

 • Fenrisulven

  Sverige snart en slum nära dig.

  Liked by 1 person

 • Carlos

  Låter som vilket jävla HVB hem som helst?!

  Liked by 1 person

 • Taina Pålsson

  Vad tråkigt att du röstar på SD. Jag håller helt med dig och din berättelse, men du tror inte det är bättre att ändra vårt förhållningssätt istället? Ställa lite krav! Att rösta på ett parti för att de tycker EN sak samma betyder ju att vi då måste stå ut med att bli kallade fittor och luder av dom för att slippa invandringen.

  Gilla

 • Heavy

  Jag gjorde det stora misstaget att flytta hem till Sverige förra året men har rättat till det. Är tillbaka i Kina och älskar det, betalar en bråkdel i skatt jämfört med Sverige och slipper tiggare och bidragsparasiter.

  Gilla

  • Taina Pålsson

   Och kineser som är så djävla otrevliga och ouppfostrade. Huh!

   Gilla

   • Wei Chan

    Taina Pålsson, Vill bara veta hur trevlig och hur bra uppfostrad är du själv? att anklagade hela Kinas befolkning på detta viset.

    Gilla

 • ÅMÅL

  Introduktionskursen

  Liked by 1 person

 • Urban Jakobsson

  Va i helvete skriver du och gnäller för? Det är du som ser till att de tror att allt ska serveras på silverfat,det är du som plockar undan efter att de har ätit.Det är du som ska lära de att så går det inte till här.Mycket gnäll och du själv understödjer deras beteende

  Liked by 1 person

  • Loke

   Och så lätt är det tror du⁉️
   Fan vakna upp ur din drömvärld för helvete!

   Liked by 1 person

  • Rickard Masters

   Om du jobbat på äldreboende nån gång eller kan tänka så förstår du att det inte fungerar så, man gör som chefen säger. Men du tycker kanske inte att vanliga knegare ska klaga när nått är fel?

   Gilla

 • Lena

  Det som försiggår i Sverige av politiker och massmedia är sorgligt nog folkmord på ett en gång homogen befolkning som hade byggt upp ett fungerande land med att betala en av världens högsta skatter, fanns då ingen möjlighet att spara privat. Nu kommer alla avskum från fjärran för att suga ut det våra förfäder har slitit för, äckligt land !
  Har ni galningar som sitter vid köttgrytorna ännu inte FATTAT att internet fungerar i alla djävla hyddor……………era förbannade hyddor verka vara undantagen !

  Liked by 1 person

 • Joy

  Vilken skrämmande berättelse! Jag blev kallsvettig då jag läste den. Vilken arbetsmiljö, vad säger fackförbunden om den. Kan man vara med i ett fack om man jobbar på dessa boenden? Jag fattar nada!

  Liked by 1 person

 • ÅMÅL

  2016 har börjat bra………..eller?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Då frågar jag:

  Vilket fack är anställda på asylboende anslutna till?

  Fungerar alltid överfallslarmen?

  Liked by 1 person

 • En som SER

  Det finns en BVC på Rosengård med nästan bara svenska dumma-blondi-anställda och BARA beslöjade mammor och zigenare.
  Som personalen fjäskar för dessa, så man vill spy!
  Värre folk är dum-svennar finns inte!

  Liked by 1 person

 • Peter

  Själv slavar jag bara genom skattesedeln, men det får räcka det snart också. Kommer i fortsättningen utnyttja systemen maximalt för egen vinning och betala så lite skatt som bara möjligt. Har redan bestämt att det blir utlandsflytt.. och då till något land som inte konfiskerar 70 procent av lönen för att finansiera ett nationellt självmordsprojekt.

  Liked by 2 people

  • Lena

   Peter
   Det är många driftiga personer som har tröttnat för länge sedan, så om du möjligheter följ deras väg. Detta gäller inte endast Sverige / Europa utan tex även Nordamerika , hårt arbetande har fått mer än nog av snyltare från tredje världen / MENA-länder med en galen samhällssyn !
   Snart finns endast ”the do gooders” kvar och de lever även de på skattemedel !
   Låt de slåss om smulorna !

   Liked by 1 person

 • jockfall

  Röfven borde göra ett anonymt studiebesök -om han vågar.

  Liked by 1 person

  • eri

   Sist han vågade fick han ducka för en brandsläckare

   Liked by 1 person

   • Voyeur

    ”sist han vågade fick han ducka för en brandsläckare” – källa på detta? Var någonstans?

    En fråga till killen på asylboendet. VARFÖR behandlar ni dem som om de vore på restaurang? Varför inte dela in dem i matlag, ta med en när ni handlar, de får laga mat och servera själva?

    Detta sätt fungerar på rättspsyk, då borde det fungera på asylboende. Det ger dem något att göra och något att vara stolta över!

    Gilla

 • per22

  TACK du som har skrivit detta eminenta inlägg.
  Det bekräftar det man har misstänkt sedan länge.
  Dessa kulturer kan inte bidra med något positivt till Sveriges framtid,
  hur mycket vår sk. statsminister än försöker övertyga oss.

  Liked by 1 person

 • Lena

  Jag är inte förvånad över situationen som beskrivs , det som förvånar är varför vi tvingas att med våra skattemedel att bekosta eländet. Det värdelösa politiskt korrekta etablissemanget förstör hela samhället, ibland så kan man läsa en liten artikel om när politikerna hålls på avstånd, ja då kan det bli så här bra, en liten solskenshistoria med sunt förnuft och goda kunskaper så kan det bli just så här bra !
  http://www.expressen.se/gt/har-bestammer-de-aldre-vad-som-ska-atas/

  Nu är det ju bestämt att svenskarna ska bytas ut ………..så vad återstår , jo att skaffa sig ett liv utanför Sverige, jag vill inte sitta med ”svartepetter” som mitt sista kort !

  Liked by 1 person

  • Mr Q

   En grupp förbrytare som vi inte får glömma bort i ärendet,är de riskkapitalister,som skor sig på politikernas asylvansinne. (läs Bert K och hans kolleger) Naturligtvis nyttjar man (sedan skoltiden indoktrinerade) yngre,som saknar den verklighetsbild som vi äldre skaffat genom åren.Detta inlägg är ju ytterligare bevis för det som vi anat sedan år tillbaka.

   Liked by 1 person

   • Lena

    Mr Q
    Det går ju bara att göra så när skattepengar väller in till de som inte har en susning om hur man hanterar andras pengar.
    Seriösa företag och stackars löneslavar har inte chans att komma undan, oseriösa företag och svartjobbare glider runt samt har dessutom försörjningsstöd som kommer från samma kassa.
    I Sverige så har folk genom socialismen tappat bort förnuftet och inte minst genom den i många fall bedrövligt miserabla skolan så har de inte heller kunskap !
    Ser inte någon ljusning bara mörkläggning och ett moras.

    Liked by 1 person

 • Ulf.

  Tänk att Sverige har varit ett fritt land där svenskarna levde i all önskvärd frihet. Livet var behagligt några år innan Palme beslutade att vi blir mång-kulturella. Europa hade fria gränser där vi kunde passera utan pass. ingen skottlossning och granater.
  Sedan fick vi Reinfeldt och Angela Merkel. Reinfeldt förstörde Sverige och Merkel hela kontinenten.
  Nu har vi mord och bränder varje dag. Vi tvingas införa gränsbevakning och övervakningkameror, ändå berikas vi av att Somalier bryter sig när vi sover i vårt hem.
  Våra flickor och kvinnor kan inte längre röra sig fritt i samhället utan att bli ofredade och våldtagna. Våra bilar, stugor och skolor bränner nyanlända ner, klagar på maten, bostäder och servicen.
  Vad har Svenskarna gjort för ont, vi arbetade och slet tills Reinfeldt kom med sitt öppna era hjärtan och vad blev det.
  KATTSKIT.

  Liked by 1 person

  • Lars Å Månsson

   Åter en femetta från din sida Ulf… Tack har sparat din kommentar !

   Liked by 1 person

   • Stenbock

    Att det kan löna sig att demonstrera mot samhällets slutna ögon,och pressens tystnad om de importerade kriminellas bravader, framgår nu i Berlin.
    En 13-årig flicka från invandrade rysstyskar,försvann för några veckor sedan,och stora sökansträngningar inleddes.Efter 30 timmar dök flickan upp,och berättade att hon tvingats med av några exoter,och upprepat våldtagits i deras våning.
    Detta passade vare sig in i ”korrekta” pressen,eller hos den dresserade polisen.Fallet avskrevs eftersom man inte trodde på flickans berättelse.Möjlig orsak till detta var,att en kusin hade deltagit vid NPD-möte,där man begärde förklaring för myndigheternas undfallenhet.
    Nu skedde enorma demonstrationer från befolkningen i stadsdelen.Rysk TV var på plats och visade omfattningen.
    Detta i sin tur ledde till att utrikesminister Lawrow tog tag i fallet.Och se där,nu finns det med en gång två misstänkta exoter i polisens förvar.Pressen som spridit lögner bl.a. detta blad som jag hämtat länken ifrån,sitter nu med skägget i brevlådan.Så kan det alltså gå till i ett ”demokratiskt land”:
    Länk till BZ:
    http://www.bz-berlin.de/berlin/marzahn-hellersdorf/fall-elena-nun-wird-gegen-zwei-maenner-ermittelt

    Liked by 1 person

   • ÅMÅL

    Nu är det djungelns lag som gäller även i Europa.
    Endast när vi som individ eller grupp har mäktiga beskyddare – klarar vi oss.

    Liked by 1 person

 • eri

  Jag vet att det är just så som personen ifråga beskriver situationen,,ofta mycket värre ,och det är bara en tidsfråga innan folk som jobbar med det
  börjar ruttna på riktigt ,och då kommer det att vara omöjligt för media att mörka läget ,,snart kommer alla på en gång när måttet är rågat ,,
  poliser socialarbetare vårdpersonal dom som jobbar direkt på boenden
  typ alla som har med babbarna att göra ,,att lägga av och sjukskriva sig i protest.och då står dom där med 160 000 förvildade negrer/araber som går bärsärk och då blir det som hitintills varit kännas som rena drömmen

  Liked by 1 person

 • ÅMÅL

  SPRID DENNA INFO!

  Liked by 1 person

 • Synonymen

  Bra. Fler röster ur verkligheten som väcker folket och visar vilka satans svin negrer, muslimer och araber är.

  Liked by 1 person

 • br

  Oj då!! Det var ju mycket värre än jag trott!! Kunde inte Åsa Romson arbeta på det asylboende ett halvår!? Så kunde hon ju passa upp på dem och ta hand om nerbajsade barn.tänk när de här parasiterNa ska ut i samhället.det kommer aldrig att gå.
  Hade jag jobbat på ett sådant boende skulle jag vara rädd för att gå dit idag.man vet ju inte om man blir mördad.det kan ske när som helst

  Liked by 1 person

 • Hans Nilsson

  Jag röstar också på SD och blir inte det minsta stött i kanten om jag blir kallad rasist ej heller islamofob, homofob och jag står heller INTE för alla människors lika värde. Jag kommer aldrig att slava för dessa pack. Kunde jag påverka vart mina inbetalda skatter och moms skulle fördelas till hade jag gjort detta.

  Liked by 1 person

 • grune

  Det är inte konstigt att SD är Sveriges i särklass största parti i dag med C:a 6% mer än tvåan.

  Liked by 1 person

 • eva

  Det var sådana här BARBARER Reinfeldt ansåg att vi skulle se upp till.

  Liked by 1 person

 • BJ

  Som jag tidigare relaterat, jag har själv levt och arbetat i Mellan Östern och denna insändare var en beskrivning av den kultur dessa araber levererar till vårt land. Den som i sin enfald tror att Sverige kan integrera en 1400 år gammal kultur, en kultur som styrs av en 1400 år gammal bok, den eller dessa personer lever i på en annan planet. Jag är på inga vis rasist men vill påstå att jag är realist. Om detta fortsätter, så står vi inför en kulturell katastrof utan dess like. Att välfärden som vi byggt upp under alla dessa år kommer att nermonteras finns det inget tvivel om och detta p.g.a. inkompetenta politiker som tror att de kommer att erhålla ett högt anseende i världen. Nej vi är redan utskrattade

  Liked by 1 person

  • F.d. Socialen-demokraten

   Utskrattade är bara förnamnet, – vem som helst fattar att Margot Wallström och Stefan Löven exempelvis är två IDIOTER som bara kommer att dra ner Sverige i skiten!

   Liked by 1 person

 • Bobby Fisher

  Rasist = se och uppleva skillnader i attribut mellan olika folkslag, t.ex. det man ser, ögonfärg, hudfärg, morfologiska skillnader t.ex. skallform, kroppsform, behåring, etc, statistiskt säkerställda genomsnittliga skillnader i intellektuella förmågor som t.ex. IQ, impulskontroll, konsekvenstänkande etc har jag väldigt svårt att tro att man inte är med dessa erfarenheter i bagaget.. Rasist är man således redan om man begränsar sig till hudfärg och bara med synen kan identifiera vem som är t.ex. asiat och vem som är neger och anser att de inte tillhör samma folkslag/ras. Dessutom är Neanderthalarna klassificerade som en annan ART och de är närmare oss än negrer. Så glöm tramset om att det inte skulle finnas olika raser med sina utpräglade generella rasegenskaper. Alla människor som påstår sig kunna korrekt ange t.ex. att denna är asiat, denna är neger och denna är europé är således rasist i ordets rätta bemärkelse och det finns ingen som helst ondska i det.

  Liked by 1 person

 • Ingemar

  Hej, otäckt att läsa, men det stämmer tyvärr med det värsta jag trott och räknat ut.
  Det är inte LYX-hotell de bor på, vad f…n är det här????
  Asylsökande ska naturligtvis städa, diska, tvätta, handla, laga mat och servera sig själva!! som i DANMARK !! Dessutom ska de få fylla i papper varje månad (som alla som har socialbidrag [försörjningsstöd] och alla som har a-kassa måste göra. Samt inte få ha tillgångar på bank, bilar eller annat värdefullt som alla soc-bidragstagare måste. Fruktansvärt att det daltas på detta sätt!!! Det kommer att leda till Svenska samhällets undergång!! mycket snart, om det inte blir ändring! NU!

  Dessutom; ta hem alla svenska soldater från Afganistan, nu direkt!! Låt de ha sin skit för sig själva, om de vill det!

  Liked by 1 person

 • Invandre saknar respekt för Sverige

  ((Vad less jag blir. Känner igen mig till viss del. Jag jobbar på en IT-firma och en till två gånger i veckan får jag samtal från en närliggande flyktingförläggning för att de behöver köpa nya tangentbord, möss, accesspunkter och switchar. De boende stjäl alltså accesspunkter och bunkrar upp på sina rum. Jag vet inte varför, men de stjäl saker de inte har någon nytta för öht. Det måste vara förvånansvärt lönsamt att driva asylboende dock, då de ibland lägger 1500kr i veckan på elektronik, som är borta inom loppet av ett par veckor.))

  Liked by 1 person

  • F.d. Socialen-demokraten

   Jag trodde de handlade ETISKT de kommer ju fran fina HOGTSTAENDE KULTURER enligt Mona Sahlin med annat an Midsommarfirande och sant trams….

   Liked by 1 person

 • F.d. Socialen-demokraten

  Det du beskrivit kan en 3 aring rakna ut med baken….Att saga att dessa flyr for sina liv som Stefan Loven gor och valkomna ALLT SKIT TILL SVERIGE ar rent ut sagt GROVT KRIMINELLT och politikerna maste fa vara med och betala for sveket mot Sveriges folk, snart dags for pay back time….NYVAL SENAST 2016!

  Liked by 1 person

 • dom ställer krav på oss?

  Löfven Det blir inte bättre av att man curlar dem .

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: