Sara Skyttedal tänker fälla regeringen

INRIKES. Sara Skyttedal var en av de KD-politiker som var drivande i motståndet mot decemberöverenskommelsen och att den föll. Nu har hon andra planer…

12 thoughts on “Sara Skyttedal tänker fälla regeringen

 1. Fäller Sara regeringen så kommer jag att rösta på KD. Ärligt talat, ni svenske män och kvinnor som sitter i Riksdagen för SD: Var är er protest mot Svetsarens svek och förtal mot svenska män i utländsk press? Var är er protest mot att barn, kvinnor och åldringar är fredlösa i Sverige? Var är er protest mot kod 291? Kom ihåg att myndigheter verkställer riksdagsbeslut. Var är “min” riksdagsman Thoralf, som saknar både Brylcremè och Armanikostym men besitter både intelligens och sunt förnuft? Ja, jag vet att ni inte har någon representation i någon nämnd eller utskott, men ni har rätt att yttra er. Gör det!

 2. Sara kommer om regeringen faller (att hon fixar det)bli en av mina idoler ,hennes bild skall hängas brevid ,Einstein ,Darwin ,Sigmund ,Jung,Mozart och sen Sara

 3. Vad får vi i stället om man fäller nuvarande regering? Ett gäng hycklare och opportunister i Alliansen som endast är intresserade av personlig makt. Det är polistika broilers i allianspartierna som står att ersätta den nuvarande regerings politiska broilers och av det förväntar jag mig ingen skillnad.
  Kan man inte redogöra för en politisk riktning så kan man lika gärna låta bli. Annars misstänker jag mest att Allianser bara är intresserade av personliga ministerposter och bildar därför ny regering med stöd av Sossarna.
  Svenska folkets intressen står inte på agendan.

  • Exakt!
   Hon på bilden är inte mer mån om Sverige och oss svenskar än sittande regim samt lika lite som föregående alliansen-förtryckare.

   Det är samma lögner, samma falskhet, samma mani att förstöra landet som de senaste 25 årens politiker haft.
   Det blir varken bättre eller sämre.

 4. Sara Skyttedal. Henne skulle vi vilja ha fler av. Vilket driv, vilket engagemang. AKB bara snackar men vill absolut inte göra någonting.
  Resten av alliansen är helt handlingsförlamade. En regering av nollor som håller på att ta död på sig själv. Ändå orkar alliansen inte engagera sig.
  Saaaaraaaa, Vi behöver dig nu!

 5. Skyttedal går från klarhet till klarhet. Om resterande allianspolitiker hade varit som hon hade Sverige sett annorlunda ut.

Kommentera