Sara Skyttedal tänker fälla regeringen


INRIKES. Sara Skyttedal var en av de KD-politiker som var drivande i motståndet mot decemberöverenskommelsen och att den föll. Nu har hon andra planer…


12 responses to “Sara Skyttedal tänker fälla regeringen

 • Vadan och varthän?

  Fäller Sara regeringen så kommer jag att rösta på KD. Ärligt talat, ni svenske män och kvinnor som sitter i Riksdagen för SD: Var är er protest mot Svetsarens svek och förtal mot svenska män i utländsk press? Var är er protest mot att barn, kvinnor och åldringar är fredlösa i Sverige? Var är er protest mot kod 291? Kom ihåg att myndigheter verkställer riksdagsbeslut. Var är ”min” riksdagsman Thoralf, som saknar både Brylcremè och Armanikostym men besitter både intelligens och sunt förnuft? Ja, jag vet att ni inte har någon representation i någon nämnd eller utskott, men ni har rätt att yttra er. Gör det!

  Gilla

 • jockfall

  Sara , jag stöttar i tanken men gör det rejält!

  Gilla

 • eri

  Sara kommer om regeringen faller (att hon fixar det)bli en av mina idoler ,hennes bild skall hängas brevid ,Einstein ,Darwin ,Sigmund ,Jung,Mozart och sen Sara

  Gilla

 • angelicaplacet

  Ett nyval måste väl vara bättre.

  Alliansen har ju också skapat kaoset i landet.

  Gilla

 • eva

  Varför kan hon inte slå ihop sig med Jimmie Åkesson?

  Gilla

 • Fjodor

  Vad får vi i stället om man fäller nuvarande regering? Ett gäng hycklare och opportunister i Alliansen som endast är intresserade av personlig makt. Det är polistika broilers i allianspartierna som står att ersätta den nuvarande regerings politiska broilers och av det förväntar jag mig ingen skillnad.
  Kan man inte redogöra för en politisk riktning så kan man lika gärna låta bli. Annars misstänker jag mest att Allianser bara är intresserade av personliga ministerposter och bildar därför ny regering med stöd av Sossarna.
  Svenska folkets intressen står inte på agendan.

  Gilla

  • Observator X

   Exakt!
   Hon på bilden är inte mer mån om Sverige och oss svenskar än sittande regim samt lika lite som föregående alliansen-förtryckare.

   Det är samma lögner, samma falskhet, samma mani att förstöra landet som de senaste 25 årens politiker haft.
   Det blir varken bättre eller sämre.

   Gilla

 • Galten

  Den tjejen är det verkligen ruter och tåga i.

  Gilla

 • Silfverbielke

  Sara Skyttedal. Henne skulle vi vilja ha fler av. Vilket driv, vilket engagemang. AKB bara snackar men vill absolut inte göra någonting.
  Resten av alliansen är helt handlingsförlamade. En regering av nollor som håller på att ta död på sig själv. Ändå orkar alliansen inte engagera sig.
  Saaaaraaaa, Vi behöver dig nu!

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  NYVAL SENAST 2016!

  Gilla

 • Argus

  Skyttedal går från klarhet till klarhet. Om resterande allianspolitiker hade varit som hon hade Sverige sett annorlunda ut.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: