Frankrike – 30 000 poliser attackerade 2015

INVANDRARVÅLD. Brottsstatistiken i Frankrike visar chockerande siffror på hur mycket oro som orsakas av den massiva invandringen från muslimska länder. Det beräknas att antalet överfall på poliser, gendarmer och räddningstjänst är över 30.000 under 2015.

Det begicks totalt 3 680 000 brott i Frankrike under 2015. Det är en liten ökning från 3 650 000 under 2014. 

Våld och våldtäkt spred sig i alla delar av landet. I en 29-procentig ökning av antalet mord ingår terrorattentaten i januari och november med mordet på journalisterna på Charlie Hebdo, konsertsalen, en judisk affär och flera kaféer. Till de många döda offren ska vi lägga till att 243 offer fortfarande vårdas på olika sjukhus. Flera av dem är fortfarande i livet och många av dem kommer att få men för livet. Antalet sexuella övergrepp mot kvinnor har ökat med 15 procent till 8 692 fall av fullbordade våldtäkter eller trakasserier.

Läs mer på Den Korte Avis

11 thoughts on “Frankrike – 30 000 poliser attackerade 2015

  1. I dag……………..5,6 miljoner strejkar i Frankrike i dag de är alla funktionärer, de strejkar för att äntligen ska Frankrike dra ner på allmänna kostnader , de har redan 100% statsskuld av ett års BNP !!!!!!!!!!!!
    Det kommer till Sverige med expressfart !!!!!!!

  2. Skönt att detta gäller Frankrike, kan aldrig hända här, för eftersom det bara är svenska män som är svin och begår brott citat (Stefan Röven), i så fall borde i princip Volvo, Scania och större delen av Svensk industri stå stilla i brist på personal.

    • Vilken jävla typ denna Stefan Löven, komplett IDIOT….men detta är ”vänsterpropaganda” och ”feministpropaganda”…inte undra på att det går utför för Sverige….
      Ge mig fem minuter på en mörk bakgata med mannen så får vi se vad som finns kvar….(skämt…!)

      • Gå gärna in och läs Julia Caesars bedömning av
        Stefan Löfvens intellekt, hon lyckas bara med några
        rader träffa mitt i prick!

KommenteraAvbryt svar