50 personer hungerstrejkar på asylboende


INVANDRING. En hungerstrejk har brutit ut på Nyhyttans flyktingboende norr om Nora.

Enligt uppgifter till tidningen är det mellan 40-50 personer som hungerstrejkar på asylboendet för att besked om uppehållstillstånd kommer att dröja. – De är inte missnöjda med boendet utan det är problem med uppehållstillstånden, sägen en anställd vid boendet till NA.

Bert Karlsson, vd i Jokarjo AB och känd som bland annat skivbolagsdirektör tycker läget är bekymmersamt. – Det är protester överallt, det har ökat enormt, säger han och fortsätter: – Det viktigaste nu är att införa skolplikt för de vuxna på boenden så att alla måste läsa svenska. Det går inte som det är nu. Folk bara tittar på tv.

Bert Karlssons bolag driver 52 flyktingboenden där sammanlagt 9000 personer bor. Det är en miljardindustri och Bert räknar med en vinstmarginal på mellan åtta och tio procent.

-Pettersson säger att vi andra som inte är lika naiva som våra politiker kan räkna med att där det finns stora, relativt lättförtjänta pengar och gott om bidrag så samlas de kriminella…


13 responses to “50 personer hungerstrejkar på asylboende

 • Olle

  Hur kan vuxna karlar bara sitta och glo på tv hela dagarna. Åk hem för i helvete era jävla desertörer, sitt inte och vänta, eller svält er så ni dör.
  Jävla pack, ingen skam i kroppen alls, parasiter.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Stäng gränserna och ut med packet.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Bra, fortsätt med det.

  Gilla

 • ossie

  Ge dom snabbt besked Nej Ut Bums!

  Gilla

 • eri

  Vem fan bryr sig ,,streak på ,, det blir billigare så

  Gilla

 • ÅMÅL

  Hur kan SVENSKARNA protestera mot det skandalösa vanstyret av vårt land???

  Gilla

 • Mary Agnes

  Protester, skrik, , hot om våld och oändliga krav – samma beteende DÄR som här…. ligger i kulturen och i kulturen ligger tänkandet/handlandet.

  Gilla

 • Vakthunden

  Skara Bert bekräftar det vi redan vet. Parasiterna har bara kommit för bidrag och se på arab TV. Släng ut TV:n och stryp bidragen så har vi löst samhällets största problem.

  Gilla

 • bara varat

  Låt dom Svälta ihjäl det får VÅRA Hemlösa minsann göra!

  Gilla

 • Sverige älskaren

  Bert Karlsson.
  Stor skilnad på att jobba för Sveriges rent etiskt, för inte tror väl bert på denna hejdlösa invällar politiken.
  Sådant ställer man inte upp på om det inte är för att man är en riktig girigbuk!! En Som riktigt njuter av rampljuset väl, eller bara roffa åt sig själv.
  Alltså gubben njuter på mer än ett sett av dagens elände hurra hurra för
  STORE BERT DEN GIRIGE utan moral och etik .En riktig skitgubbe. Tillsammans med pigge verkelin alla andra fullständiga svinpelsar bara makt och pengar sen skiter ni i alla andra grannar som blir offer för ert godhetshykleri knivsticken våldtagen rånad o sönderslagen den notan skulle vi dra av på eran så kallade förtjänsts marginal på 10% nä trodde väl inte det bert Karlsson jävla sammhälls parasits

  MVH

  Gilla

 • Hönsmamman

  De vill ha beslut innan de nya hårdare reglerna som antas gälla från 1 april? Och som innebär att PUT inte är en självklarhet?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: