”De som begår grova brott i Sverige bör utvisas”


INVANDRARBROTTSLIGHET. Om du är från ett annat land och ska begå brott i Sverige är det bäst att säga att du är 16 eller 17 år, skriver SvD:s ledarskribent Ivar Arpi. Det litar domstolarna på, skriver han, och du får ett lindrigare straff.

Arpi berättar om samtal han ska ha haft med poliser, i verkligheten och online, där de talar om att det arbete de utför inte spelar någon roll. Hur misstänkta gärningsmän går fria alldeles för snabbt, medan polisen går på knäna.
Enligt Arpi måste det svenska rättssystemet anpassas: ”Den som begår grova brott i Sverige bör utvisas till hemlandet. Frågan om man kan förverka sin rätt till asyl när man begår grova brott har lyfts av Angela Merkel i Tyskland. Sverige bör se över vilket manöverutrymme som finns utifrån internationell lag.”

Arpi föreslår också systematiska åldersbedömningar av de som uppger sig vara minderåriga, samt större möjligheter att agera även mot de som bedöms vara minderåriga.

-Pettersson säger att det är fullständigt självklara förslag men Aftonbladets politisk chefredaktör Karin Pettersson håller inte med utan försvarar brottslingarna: 

Redan 2010 hade Moderaterna detta och andra bra förslag som vallöfte men valde sedan att göra upp med Miljöpartiet om invandringen. Moderaterna – Ta medborgarskapet från kriminella invandrare


9 responses to “”De som begår grova brott i Sverige bör utvisas”

 • angelicaplacet

  Det är väl bara en lite begränsad grupp som lyssnar på journalist K.Pettersson i dag.

  Gilla

 • Suzie

  Det måste bli slut på allt brottslingsförhärligande i Sverige.
  Den där Karin Pettersson på AB är en ivrig anhängare av att framför allt flickor och unga kvinnor skall fortsättningsvis utsättas för grova gruppvåldtäkter,misshandel,rån och mord av utlänningar.Fy fan vilken kvinnohatare hon måste vara.Det vore på sin plats att denna vidriga journalist själv får smaka på den ”kulturberikning” som hon själv vurmar så högt för.Vi kan inte tillåta att människor som missbrukar sin makt för att förstöra samhället och signalera ut till män från dysfunktionella klankulturer och diktaturer att dem kan komma hit och begå de mest bestialiska och skändliga brott mot kvinnor och barn och sedan få lyxtillvaro en kort tid i svenskt fängelse och sen ut och våldta och mörda igen,Enligt Karin Petterssons värdegrund och människosyn så är alla utländska/utomeuropeiska grova brottslingar mer värda än misshandlade,våldtagna och mördade svenska kvinnor/kvinnor i Sverige.Karin Pettersson kan ta med sina medlöpare och flytta till valfritt muslimskt land där en barbarisk kvinnosyn råder,där bör hon trivas som fisken i vattnet.

  Gilla

 • Lofas

  Haemodialysis måste bort! Fyran sicket hat dom sprider i det här landet.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten

  Guuuud vilka rasister Karin Pettersson pa AB….Guuu nu ar det dags for en ANTIRASISTISK MANIFESTATION…..Att utvisa till tortyr och dod….guuu sa hemskt!
  87,an maste saga NEJ, OCH VI MASTE TA EMOT ALLA SOM FLYR FOR SINA LIV SVERIGE AR ETT RIKT LAND SAGER STEFAN LOVEN….Det GODA MANGKULTURELLA SAMHALLET AR DET BASTA I PLANETSYSTEMET….
  Finns det andra i andra solsystem…..kanske de forvaxlar oss med schimpanserena…99% samma gener och IQ,n pa Aftonbladet ar samma….

  Gilla

 • ÅMÅL

  EFTERLYSES!
  Denne man går runt och spottar på kvinnor i Nynäshamn.

  Gilla

 • eri

  Om blatten vet om att han riskerar bli utvisad till dödsstraff då borde hans självbevarelsedrift aktiveras och få fanskapet att ge fan i att mörda och våldta i sverige ,,han kan visa sin tacksamhet mot svenska folket som försörjer honom genom att sluta våldta svenska kvinnor tex

  Gilla

 • Hönsmamman

  Var skriver man under?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: