Är rödvinet slut på Aftonbladets redaktion?


HATMEDIA. Det verkar som rödvinet på AB:s redaktion är slut och några nyktrat till, nu skriver de om sådant som alternativa media rapporterat om i åratal, så här skriver AB:

Polisen varnar nu för att man inte hinner med alla incidenter på asylboenden. ”Polisen har inte resurser att hantera samtliga ordningsstörningar som uppkommer på boenden”, står det i MSB:s senaste rapport. Samtidigt larmar Polismyndigheten om att personalen på asylboenden har för dåliga förutsättningar att klara av bråk och hot – och att väktarna är för få…”

För mindre än två månader sedan lät det så här: Tvingades du köpa ett mindre gott rödvin i går?

 


6 responses to “Är rödvinet slut på Aftonbladets redaktion?

 • Fjodor

  Jag har fortfarande inte märkt av varken självinsikt eller ödmjukhet hos AB’s redaktion. I åratal har man brännmärkt och hetsat mot de som varnat för massinvandringens konsekvenser. Nu försöker man vända kappan efter vinden och låtsas om att det aldrig skett.
  Om detta lappkast beror på att Helin flyttat in i SVTs lokaler eller inte må vara osagt.

  Gilla

 • eri

  Just nu är är det viktigaste av allt att svetsloppan och sossialkleptokraterna får betala sitt pris för alla lögner och svek mot den SVENSKA befolkningen
  ,,att man visar sitt missnöje mot fanskapet,, genom att avrätta ,,förlåt avsätta idioten

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Nu har de blivit rasister också, inte enbart mot Svenskar. Nästa steg är att de avskedar sig själva och det är redan på gång.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Alkoholhalten i vinet har nock fan sjunkit i takt med väljarsiffrorna. ”Vad är det som händer?”… skrev de härom dagen.

  Gilla

 • Trynbald

  Tycker man kan ana att vänsterterroristerna har tonat ner retoriken. Dom börjar se massinvandringens omfattande fasor. Hoppas dom blir utjagade ur sina hålor, och får stå till svars för det dom ställt till med.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: