Fyra araber häktade misstänkta för gruppvåldtäkt


INVANDRARVÅLD. Helsingfors tingsrätt har i helgen häktat fyra män som kommer från Mellanöstern som misstänkta för grov våldtäkt. De är misstänkta för att ha våldtagit en ung kvinna i Helsingfors centrum.Av de misstänkta är tre drygt tjugo år gamla, en nästan fyrtio.

Fallet ska ha ägt rum nära järnvägsstationen i november i fjol.

Polisen bekräftar att de utreder fallet, men förundersökningen är fortfarande i en inledande fas.

-Pettersson konstaterar att kod 291 inte gäller i Finland…

Österbottens Tidning


10 responses to “Fyra araber häktade misstänkta för gruppvåldtäkt

 • Kurt

  I Sverige hade de kallats för Ensamkomande

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Löfven berätta nu för svenska folket om hur naiv, enfaldig, oförståndig, trångsynt du är, för ingen normalt funtad människa kan väl använda motsatsordet klipsk i sitt omdöme av dig?

  Berätta nu hur det ligger till med alla åldersbedrägerier om utbildningsnivå hos invällarna och hur mycket det här jävla tilltaget kommer kosta det svenska skattekollektivet!

  Berätta om sexuella ofredanden, våldtäkter, misshandel, rån, mord och alla andra kriminellahandlingar där individer med utländskhärkomst figurerar! Berätta sanningen om skäggungarnas egentliga ålder!

  Berätta nu för svenska folket om vilka umbäranden de kommer att behöva göra för att du varit naiv, enfaldig oförståndig, trångsynt både som person och i din politiska gärning!

  Antagligen har du och din regering gjort en fullt fungerande nationalstat till en bananrepublik! Berätta för svenska folket hur du tänker lösa uppkommna problem! Löfven det som du och din regering förorsakat Sverige och Sveriges befolkning är fullständigt oförlåtligt!

  Gilla

  • Ama Tona

   Gör som jag .. Skicka det till socialdemokratiska partiet.. Vi får göra namnlistor och bombardera de med det.. Visa att svenska folket vet vad som händer.. Vi kan ta bort svårdom (mer korrekt hehehe) och lägga till ..Allt fiffel med försäkringskassan osv .. Kurser som de skall gå för att få i handen 10000 plus bostad och deltar inte..jde måste söka jobb efter en tid ,det vill de inte ,de får nya kurser och betalt….år efter år…

   Gilla

 • rannug

  Skäms måna stalin skäms!

  Gilla

 • Kommendanten

  Islam säger att kvinnor är underordnade männen.

  Vidare framgår det i koranen att kvinnan ska fungera som en ”åkermark” för mannen och att mannen får agera som en ”plöjtraktor” när det behagar denne.

  Kvinnor betraktas således som nyttoföremål.
  Därav har muhammedanerna en annan kvinnosyn tillskillnad från oss icke-muslimer/européer.

  Denna vedervärdiga kvinnosyn är ”oersättbar”, detta för att islam går före allt annat.

  Gilla

 • Synonymen

  Hittat på nätet:

  ”Enligt obekräftade uppgifter så är kvinnan av libanesisk börd, så nu vet ni varför Löfven är där och ska tala till nationen……..”

  Om detta stämmer förstår jag att idioten löfven hastat iväg till Mölndal.

  Om svenskar slaktas håller idioten löfven tyst.

  Gilla

 • eri

  Nu måste svetsloppan tala om att det även är en Finsk tradition att mörda och våldta kvinnor barn och små pojkar,,annars är han inte trovärdig,,

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: