16-årig asylsökande arab dömd för brutal misshandel visade sig vara 23 år


INVANDRARVÅLD. Södertörns tingsrätt fällde en ung man för en brutal misshandel där han knivskurit en ung kvinna i ansiktet. Tingsrätten dömde araben till sluten ungdomsvård och ogillade kravet att han skulle utvisas. 

Därefter släpptes araben ur häktet eftersom hans ålder var oklar och han själv uppgett att han var 16 år och asylsökande från Algeriet.

Åklagaren har nu presenterat nya bevis för att mannen är äldre. Interpol i Algeriet har skickat uppgifter om att han är född år 1992 och alltså var 23 år när han angrep kvinnan.

Svea hovrätt bestämde först att häkta mannen i hans utevaro. Efter att han gripits hölls på måndagen en ny förhandling. Hovrätten beslutade att mannen ska vara fortsatt häktad. Rättegången om den grova misshandeln ska hållas den 9 februari.

-Pettersson hör ekot…”vi har varit naiva”…ge fan i en ny rättegång, enkel biljett till Algeriet och lämpligt straff där…

Mängder med araber har falska id-papper

 


13 responses to “16-årig asylsökande arab dömd för brutal misshandel visade sig vara 23 år

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: