”Det är för kallt” Flyktingar i Finland återvänder hem än

”FLYKTINGAR” struntar i att fullfölja asylärenden för att återvända hem, de hävdar att Europa är för kallt.

Nästan 70 procent av irakiska asylsökande har gett upp sina ansökningar i Finland för att åka tillbaka till sitt krigshärjade land. En irakier som beslutat att återvända sade att Finland inte lever upp till förväntningarna. Han sa: ”Jag vet inte vad som händer med mig i Irak, men här jag kommer att dö mentalt.”

De så kallade flyktingarna uppger att: ” familjefrågor i hemlandet tvinga dem att åka tillbaka. Några har funnit den finska atmosfären fientliga och vissa har inte stannat på grund av den mörka hösten och kall vinter.”

Nästan 20.500 irakier har sökt asyl, men Finlands imigrations-myndighet har bara hunnit handlägga ca 3700 irakiska asylsökande under 2015. Nästan 2600 av besluten har nu ”gått ut”, vilket innebär att sökandena har antingen avbrutit processen eller försvunnit.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören undrar kommer : Statssvetsaren att anklaga J Åkesson för kylan i Finland?

 

3 thoughts on “”Det är för kallt” Flyktingar i Finland återvänder hem än

  1. Va fan åker hellre hem och blir halshuggna än stannar och fryser!!!!

    Va fan Stefan Löfven ”de flyr för sina liv”! Nä Stefan de varken flydde eller flyr inte för sina liv!

    Stefan Löfven det är ”asylturister” precis sådana som vi har tiotusentals av i Sverige!

    Tiotusentals asylturister som i rasande takt förbrukar svensk välfärd! Faktiskt i högre takt än välfärden hinner skapas!

    Avgå Stefan Löfven lämna över till individer som är kapabla att styra landet och ser till det egna folketsbehov i stället för asylturismens behov!

Kommentera