Äldre kvinna fasthållen i sängen när hon rånades av fyra män

2016-01-24 00:21, Rån övrigt, Stockholm
Stureby. Rån i bostad.

En äldre kvinna har blivit rånad i sin bostad av fyra gärningspersoner som brutit sig in i huset.

Gärningspersonerna tagit sig in genom att bryta upp en dörr. Därefter har de letat igenom huset och kvinnan har hållits fast i sängen.

Målsäganden är lindrigt skadad men mycket chockad.

Teknisk undersökning kommer att ske under dagen.

Polisen

-Pettersson säger bara kod 291…

12 thoughts on “Äldre kvinna fasthållen i sängen när hon rånades av fyra män

  1. ”Demokrati är det samhällssystem i vilket du säger vad du vill och gör som du blir tillsagd.” John Gerald Barry- amerikansk journalist

  2. sju klöverns bästa vänner, hur skall denna dam straffas av sju klövern? stefan röfen o fredrik ruinfeldt jag anser ni skall straffas offentligt samt utvisas från Sverige till den plats i Afrika ni hör hemma på med 400.000 volts elstängsel så vi är säkra att slippa er i framtiden. sju klövern de värsta terrorister och grovt kriminella Landsförrädare någonsin genom alla tider. Svenska folket måste resa sig upp och kasta ut er från Sverige och Europa tillsammans med mutti merkel.

  3. FYRA GÄRNINGSMÄN SOM FLYTT FÖR SINA LIV, ELLER HUR STEFAN LÖVEN….!! DETTA ÄR DINA SKYDDSLINGAR DIN MORON/RETARDED…..TRO MIG, DET RÄKNAR EN NEGER PÅ TRE ÅR UT MED ARSLET….
    HAR JUST SETT ”PASSIONERAD” – EN FILM AV INGEMAR BERGMAN, ANTAR ATT DU LIKSOM DINA ARABER/MUSLIMER INTE VET VEM DET ÄR….!!!

      • Troligtvis röstade väl kärringen på S eftersom man måste vara gammal och senil för att rösta på dom!

        Ja, nu börjar det bli dags för 87: an att verkligen börja dela med sig så att vi andra slipper! Ta ansvar för det dom har tvingat oss att köpa! Landsförrädarna kan ju ta med sig sina döttrar ner till badhuset och införa en egen hörna där invällarna kan tafsa fritt på dom så att vi andra slipper och kan bada i lugn och ro!

  4. Läste om en polis som tyckte att det var ”lite” fegt. Hur kan man uttala sig så detta är troligen världsrekord i feghet. Dessa ynkryggar borde ha offentligt spöstraff. Luktar Zigge lång väg

    • De anhöriga till den äldre kvinnan skulle få ta hand om dem med basebollträn i 60 minuter, jag skulle gärna hjälpa till gratis….Allvarligt talat, detta brott är ett extremt grovt brott som en grupp begått, dessa lågt stående individer begår gärna grova brott i grupp, exempelvis rån, misshandel, mord och SVENSK LAGSTIFTNING MÅSTE SKRIVAS OM, BROTT SOM BEGÅS I GRUPP SKA GE DUBBELT UPP FÖR ALLA INBLANDADE, I USA BEHÖVER MAN INTE BEVISA VEM SOM GJORT VAD, DET BORDE VARA EN SJÄLVKLARHET, ALLA SKA DÖMAS SOM MEDSKYLDIGA….
      I detta fall borde alla dömas som skyldiga till grovt hemfridsbrott, grov misshandel, grovt rån, grovt människorov då de höll den äldre kvinnan som fånge när de utförde brottet osv. osv. DETTA MÅSTE GE MINST 25 ÅRS FÄNGELSE TILL VAR OCH EN AV DET IMPORTERADE RÅNARSLÖDDRET….
      Dags för Sverige att låsa in grova brottslingar på livstid så de inte kan skada allmänheten och det är lika bra att Sverige börjar bygga rejäla säkerhetsfängelser i Norra Sverige som kan härbergera alla farliga förbrytare, i framtiden många farliga terrorister.

KommenteraAvbryt svar