Tips till Skånes universitetssjukhus

Ansvariga på Skånes universitetssjukhus som saknade sperma från mellanöstare rekommenderas att läsa en artikel i BILD som ger ett tips om var man kan hitta sådan vara.

Offentliga simbassänger!

Men det verkar som det kan finns en oönskad ”biprodukt” i bassängerna också (Bajs).

Man meddelar också att personalen på badet får skydda badklädda unga flickor mot de ”stackars flyktingarna”!

ej skita i d

4 thoughts on “Tips till Skånes universitetssjukhus

  1. Ögonblicksbild någonstans nära dig!

    Något vi får vänja oss vid?

    I mångkulturens Sverige ingår att göra skitandet till en konst, rent av en installation! Skita på torget, i kollektivtrafik fordon, i gallerian, i butiken ja snart sagt vart som helst! Bara ner med brallorna och stryp en ……. , lägg en kabel eller vad man nu gör!

    Vi svenskar klarar till och med av att lära våra hundar var man skiter och inte skiter!

    Vår hund är uppfostrad, integrerad och dessutom assimilerad, den har varken kultur eller religion men den har en mycket stor, godmodig och snäll personlighet! Den är präglad på vår familj!

  2. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Någonting är allvarligt fel på människor som av egen tankekraft inte kan räkna ut var man skiter och inte.

KommenteraAvbryt svar