Kvinnomisshandlaren från Gamla stan är en ökänd arab och asylsökare


INVANDRARVÅLD. Den man som fångades på film när han den 5 januari attackerade en småbarnsmamma i tunnelbanan i Stockholm greps vid Migrationsverkets förvar i Märsta, det säger mannens advokat Ekrem Güngör.

Mannen ska ha skrutit om filmen på förvaret. Polisen offentliggjorde en övervakningsfilm på den misstänkte i torsdags och han greps i fredags.

– Det var personal på Migrationsverket som kontaktade polisen efter att de känt igen honom från filmen, säger Ekrem Güngör.

Expressen

Mannen är 21 år och tunisisk medborgare. Han är välkänd av svenska myndigheter. Efter att ha varit i såväl Norge, Danmark, Grekland och Tyskland kom mannen till Sverige 2013 och sökte asyl. Eftersom han tidigare varit i Norge blev det ett så kallat ”Dublinärende”, och mannen uppmanades att söka asyl i Norge.

Den 21-årige araben placerades i Migrationsverkets förvar i Märsta i väntan på utvisning till Norge. Där har han flera gånger visat sitt våldsamma beteende och uppviglade andra till våld och rymning.

I oktober 2013 utvisades han till Norge. Tre månader senare var han tillbaka i Sverige. Den 8 januari – tre dagar efter händelsen i Gamla stan – greps han av polis, misstänkt för hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd och olaga intrång.

Polisen visste då inte om hans inblandning i misshandeln i Gamla stan, men såg att det fanns ett utvisningsbeslut mot honom. Han kördes då återigen till förvaret i Märsta.

När filmen från misshandeln offentliggjordes i torsdags visade han den för de andra intagna i förvarets datorsal och sa ”det där är jag”.
Lugnt gripande

Södermalmspolisen hänvisar bara till sitt pressmeddelande som bara berättar att mannen är anhållen. I övrigt vill man inte svara på frågor.

-Pettersson påminner om filmen ”Förvaret” där en Kriminell Guldbaggevinnare: ”Jag har inte gjort ett skit för att hamna här” hyllades av en enig PK-elit som försökte framställa dem som sitter på Migrationsverkets förvar som små oskyldiga lamm på Guldbaggegalan i måndags den 18 januari. De ljuger…Man hamnar inte på Migrationsverkets förvar utan anledning. Beslut om förvar kan fattas av Migrationsverket, Polismyndigheten eller en domstol. Förvar används i huvudsak för att säkerställa att en person är tillgänglig så att ett beslut om avvisning eller utvisning kan genomföras. Förvar kan även användas om det är nödvändigt för att utreda någons rätt att vistas i landet eller om någons identitet är oklar. En person kan inte tas i förvar enbart på grund av att han eller hon har ett avvisnings- eller utvisningsbeslut.

TIDIGARE 2016-01-22. Man gripen för kvinnomisshandel i Gamla stan tack vare signalement och tips från allmänheten

En man har gripits misstänkt för försök till grov stöld, misshandel och ofredande efter en händelse i Gamla stans tunnelbanestation på torsdagsförmiddagen.

Mannen slog och spottade på en kvinna som stoppade honom från att försöka stjäla från en äldre person. Händelsen registrerades av en övervakningskamera och har väckt stor uppmärksamhet.

Mannen greps i norra Stockholm på fredagen, tack vare tips som kommit in från allmänheten rapporterar Polisen.  Den gripne mannen är känd av polisen och misstänks bland annat för att ha attackerat en polis med kniv.

-Pettersson noterar att på SVT:s film här är mannens ansikte pixlat. Aftonbladets film visar ansiktet på mannen här.  Ivar Arpi skrev i SvD om onödigt pixlande som försvårar möjligheterna att lösa brott.

 


31 responses to “Kvinnomisshandlaren från Gamla stan är en ökänd arab och asylsökare

 • dave

  Undrar vad det är för krem som Gun gör.

  Gilla

 • Marcus Sjögren

  Synd om den lilla skäggiga pojken, han är ju bara ett baaaaarn för Guds (Allahs) skull!
  Han ville ju bara göra den gamla kvinnan uppmärksam på att det kan finnas ficktjuvar! Sen är det inte så lätt att närma sig kvinnor när man som pojken kommer från så mycket hemskheter, att han slår o spottar betyder bara att han innerst inne är ett litet skäggbarn med mycket känslor!
  Han skulle behöva få vila upp sig med 24/7 uppassning på ett boende för ensamkommande män förlåt baaaarn med lite tv-spel o gratis wi-fi, bra lagad mat, träna lite o gymmet så han kan försvara våra kvinnor o barn mot dom vidriga svenska kvinnoförtryckande rasistiska männen!

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Straff och straff en lösning är en alldeles egen ””Ståplats i Nybroviken bland de andra svajande liken””!

  Gilla

 • eva

  Finns det ingen ö ute i Atlanten där man kan släppa personer som mannen på filmen? Nordiska Rådet, köp ön, kalla den för något (kanske inte Utöya), och forsla dit alla i Nordens länder som väntar på transport ur landet. Väl ute på ön lär de inte kunde resa runt i Europa och åsamka skador på vanligt folk.

  Gilla

 • Kommendanten

  Sådana äckliga respektlösa muhammedaner har vi gott om i dagens Sverige. Denna kvinnomisshandlares beteende är symptomatiskt för muhammedaner.

  Detta elände har vi 7-klövern att tacka för och alla andra som röstat på dom.

  Som tidigare sagts, muhammedanerna är respektlösa mot icke-muslimer och i synnerhet kvinnor. Kvinnor ska vara underordnade männen och inget annat.

  SD säger jag bara!

  Gilla

 • eri

  VI MÅSTE KRÄVA ATT DOMJÄVLARNA STRAFFAS !!!!!!!!!!

  Gilla

 • eri

  Vad jag kan förstå så har snuten haft filmen sedan den 5 jan,tills den läckte ut,,var det ientligen meningen att ärendet skulle bli en KOD 291?..
  det är ju förjävligt att man inte kan bli av med avskrädet ,,utvisa till Norge hjälper ju för faaaan inte,,det är så jävla slapphänt så jag bara spyr ,,
  vad kostar det inte och ha fanskapet på migverket och hur många sådana jävla svin fins det ,,,hur går det med SD s upprop till folkomröstning ??
  det börjar bli dax att presentera utslaget nu,,,vi måst ju få reda på vad det svenska folket (de riktiga svenskarna )(utan hottentottarna)tycker om det som pågår (tvingats på oss)

  Byt regering nu

  Gilla

 • ÅMÅL

  SKÄRPT VAKSAMHET BEHÖVS

  Gilla

 • br

  Svinet åt ju känd sedan tidigare av polisen.han har ju bla hotat polis med en kniv.varför i h-e är han inte utvisad då!?tänk om han vore knivbeväcknad!? Då hade förmodligen kvinnan dött och barnet i magen också.

  Gilla

  • eri

   Då hade det blitt ett nytt IKEA ,,,dom får skylla sig själv att dom befinner sig på fel plats vid fel tidpunkt ,,och manifestationer mot rasism och vakter på alla asyl boenden ,,man hade säkert även denna gång hittat en gammal oljeflaska som legat i 10 år och kalla det för förberedelse till attentat ,,hon hade beskyllts för rasism för att
   hon inte tillät rånet ,,och det var bara rätt av blattejäveln att ge rasisten en spark och ett knivhugg i magen ,,och ännu flera sosse
   kärringar skulle konverterat till islam för att visa sin solidaritet med denne underbare kulturella och fina arab

   Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Den här muslimen/araben på filmen försöker först råna en äldre kvinna +65 år, den yngre kvinnan runt 30 år med barnen ser vad som händer och stoppar rånförsöket, araben muslimen är runt 37 år och en mycket aggressiv farlig muslim/arab, sannolikt en mördare från Syrien, troligen insläppt av Stefan Löven utan pass och ID.
  SKRÄMMANDE ansvarslöst att släppa in dessa MUSLIMSKA ROVDJUR I SVERIGE!!!

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokrat

   REGERINGEN BÖR GE KVINNAN SOM STOPPADE RÅNET PÅ DEN ÄLDRE KVINNAN GULDMEDALJ AV STÖRSTA STORLEKEN!
   VAD TYCKER DU MONGOT STEFAN LÖVEN ??

   Gilla

   • Ut med sossepacket

    Använd inte tillmälet ”mongo”. Genuppsättningen kan dyka upp hos den bästa svenska familj, de har det svårt nog ändå. I övrigt håller jag med.

    Gilla

 • Lars.

  ”Den 21-årige araben placerades i Migrationsverkets förvar i Märsta i väntan på utvisning till Norge”.
  Men varför springer han då lös och ledig?
  Ut med han, vad väntar de på?

  Gilla

 • Ståfräs

  Vår egen stormufti, Svetsarn hatar kvinnor som denna Svenska kvinna och älskar muslimer som denne entreprenör, grattis PK.

  Gilla

 • rannug

  Hudstrykning (piskning) arbetsläger utvisning

  Gilla

 • jan

  Sverige saknar i princip straff. Nysvenskar som kör bil utan körkort, vem bryr sig.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  21 år???? Snarare 41!!!

  Gilla

 • Thor

  Lagvrängare får jobb ser jag. BNP ökar, Löfven och ekonomisnillet ”tomt på loftet”-Margareta är nöjda. Hela Europa avundas oss.
  .

  Gilla

 • Synonymen

  http://www.svd.se/babian-pa-flykt-jagas-av-skytt/i/senaste

  Muslim på flykt jagas av skytt

  En potentiellt farlig muslim är på fri fot utanför Esbjerg i Danmark. Den tros ha flytt från en flyktingförläggning i fredags och jagas av en beväpnad person från Migrationsverket.

  Polisen varnar allmänheten för att närma sig muslimen.

  – Det kan vara farligt att själv försöka att fånga den eller tränga in den i ett hörn, säger Kalle Batong, vaktchef vid polisen på Syd- og Sønderjylland.

  Muslimen sågs först av en privatperson som lade upp en bild av den på fredagen. Under lördag förmiddag har den siktats längs en väg i närheten av flyktingförläggning

  Gilla

 • ossie

  Hur faan kan detta as få vara på fri fot. Kan inte rödtoppen ta hand om honom och riktigt rå om honom, han tillhör ju hennes favoriter.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Några ska väl så småningom få ta sitt ansvar för det som skett under det senaste året!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Skrämmande Sverige kan ha grovt kriminella Landsförrädare i Svensk Riksdag som kallar sig för sju klövern.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Det är dags att ta i med hårdhandskarna och stänga våra gränser, både Sveriges och broderfolkets Norges gränser.
  ALLA KONTAKTER MED SAUDI ARABIA BÖR SÄGAS UPP OM DE INTE TAR EMOT SINA MUSLIMSKA/ARABISKA BRÖDER.
  Vi ska inte offra delar av Sveriges befolkning på den mångkriminella slaktbänken bara för att några politiker är IDIOTER och inte ser allvaret, dessa muslimer/araber är fullständigt inkompatibla med vår civilisation, de har levt i muslimska diktaturer sedan deras förebild massmördaren och pedofilen Muhammed år 600.
  ANTINGEN STÄNGER VI SVERIGES GRÄNSER ELLER SÅ HAR VI SNART ETT INBÖRDESKRIG!!
  Vi ska inte offra vårt eget folk som kommer att utsättas för grova brott på gator, torg och i hemmen, – det är dags att STOPPA PROBLEMEN VID GRÄNSEN SAMT SKICKA UT DE HÄR UNGA MÄNNEN. De ska vara i sina egna länder och bygga upp dem, ta hand om barn, kvinnor, äldre och hjälpa till med återuppbyggnaden, det är där de behövs – HÄR VILL VI INTE HA DEM!!!

  Gilla

  • Thor

   Just det, ett handelsembargo mot de förbannade saudierna om de inte tar emot varenda musse inklusive några hundratusen av de vi redan fått hit. Helt absurt att deras mussegrannar får nobben och sedan tillåter vi att saudierna sänder pengar hit för att bygga moskéer. Megahyckleri! Vet hut Löfven din sopa!

   Gilla

   • F.d. Socialen-demokrat

    Kriminellt att tillåta stridsledningscentraler/MOSKEER för en IDEOLOGI som vill upprätta en totalitär muslimsk diktatur i Sverige enligt koranen/sharia som innebär vår civilisations undergång! Bertil Malmström är kunnig i ämnet islam – han finns på YOUTUBE liksom Geert Wilders från Malmö….Se det alla!
    Eller Ann Barnhardt på YOUTUBE….:”Islamic Sexuality A Survey Of Evil.

    Gilla

 • Ståfräs

  Mona, Arnstad, regeringen, FI, JS kommer att anmäla kvinna för rasism inom kort. DO kommer kräva sort skadestånd!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: