Rånoffer skuret i ansiktet

2016-01-21 04:42, Rån, försök, Åre
Försök till rån i Åre.

Vid 02-tiden blev en man utsatt för ett rånförsök på Åre torg. Gärningsmannen, en man, hade någon form av kniv och målsägaren blev i samband med rånförsöket knivskuren i ansiktet. Ambulanspersonal kallades till platsen. Målsägaren fördes till sjukhuset i Östersund. Målsägaren är cirka 25 år. Ingen misstänkt har identifierats i ärendet.

Polisen

-Pettersson noterar att polisen inte vill gå ut med signalementet, trots att kniv användes och skadan var djup. Det är tydligen viktigare att skydda brottslingar än varna allmänheten…

Åre Continental Inn är ett av flera asylboenden i området och där är det spännande…

9 thoughts on “Rånoffer skuret i ansiktet

  1. Ställer mig frågan, varför behöver vi ett signalement, polisen har ju lämnat ett signalement som heter duga!

    Vi ska inte glömma Stockholmspolisens kommunikationschefen uttalande ” vi vill ju inte peka ut någon etniskgrupp som kriminella”!

    De få orden sa mer än tusen bilder och tusen ord!

    Tycker vi genom polisens eget uttalande utesluter att gärningsmannen var någon fin svensk arbetarpojk!

  2. Det är väl offentliga handlingar ,,eller ,,Man får väl i värsta fall gå till domstol och begära ut handlingar ,,Det här är ju värre än i Nordkorea ,,
    ett gäng med småpåvar (poliser) som sitter och skyddar brottslingen istället för offret ,för att få fram sin politiska agenda ,Två barns mamman som avvärjde ett åldringsbrott i gamla stans T-bane uppgång i går ,,kommer med all säkerhet att anklagas för rasism ,,konstigt att slasken gick ut med bild och allt ,,man ser ju att det är en zigoiner ”EU emigrant”och att visa det för svenska folket kan ge en annan uppfattning (sanningen)än den slasken basunerat ut senaste tio åren .

  3. Principiellt är det naturligtvis dårskap att försöka dölja nyanländas brottslighet. Det kan leda till total laglöshet och demokratins undergång. Det förstår nog egentligen alla utom polischefen.

KommenteraAvbryt svar