Hatjournalisten utan koll

Det har nu gått några dagar sedan journalisten Chang Frick vid nätsidan Nyheter Idag gjorde sitt scoop om att DN inte ville skriva om de sexuella kränkningar som unga svenska kvinnor blev utsatta för under en festival i Stockholm i somras.

Dagens Nyheter valde tystnaden då sexattackerna utfördes av utomeuropeiska män. Nu är det iscensatt ett litet drev av Bonnierkoncernen, C Frick ska få igen för den fräckheten han visade då han medverkade till att de flesta svenskar fick reda på hur det är på riktigt när man öppnar hjärtat för män med kulturell vidrig kvinnosyn , han fick påringning av min granne.

Frilansskribenten malmömannen och villaägaren Kolbjörn Guwallius ville veta allt om Changs ekonomi. Chang Frick är fattig och det fick min granne reda på men som den fanatiska gåslevervänstermupp Kolbjörn är så hade Bonnier-hatskribenten svårt att ta in det. Jo K Guwallius är hatisk, han lever och odlar sitt hat mot sverigevänner.

Min granne är en misslyckad typ, för ett tag sedan startade han upp en sajt som hette något med koll, tror det var sajtkoll den hette och där skulle han serva journalister med varnande uppgifter om sverigevänliga alternativa sidor på nätet, det blev en flopp.

Kolbjörn fick spaltmetrar i press och minutrar i SR för sin lansering………sedan gick det åt skogen, han pallade inte trycket. Min granne fick ännu mer tid i sveriges radio för att böla ut då det fanns de som inte gillade hans lögnsida. Kolbjörn hävdar att folk började att kartlägga hans familj…….

……Kolbjörn ringer till Chang för att prata om privatekonomi, är det någon mer än jag som ser att ”journalister” liksom inte lever som dom lär….hatjournalister tål inte att granskas själv och det får vi bevis på allt som oftast.

Tidigare på Petterssons HÄR och Nyheter Idag

9 thoughts on “Hatjournalisten utan koll

  1. Stoppa hatet,stäng alla Svenska Tidningar som omfattas
    av TT fabrikens tillrättalagda och friserade nyheter.
    Heja alternativ Media, utan er hade inte verkligheten
    kommit fram!

  2. Ett tips Kolbjörn köp inkomstuppgifter på nätet, eller beställ offentlig handling från Skatteverket så behöver du inte störa med dina obefogade, idiotiska, nyfikna och konspiratoriska frågor!

    Gör som oss övriga svenskar när vi undrar över något! Pappskalle!

  3. På tal om sajter; Roger Sahlströms sajt Fnurra. se är avstängd. Om det är han själv som stängt eller om det är webbhotellet ska jag låta vara osagt, men det är många som får rejäla smällar i dagens sjuka debattklimat!

    Och Ygeman vill skärpa lagstiftningen om hets mot folkgrupp på nätet, läste jag häromdagen. De ska till varje pris trycka ner oss som reagerar på vansinnet! Saknar ord och ork!

  4. Kolbjörn det var humoristiskt nästan lika skrattretande som det vardagliga i malmö muhammed, muhammad och andra galna varianter på samma namn.

KommenteraAvbryt svar