Ett fortsatt mörkande


Motala kommun inför väktare på Socialkontoret och kommunhuset. Skälet är hot mot personalen och bråk i olika omgångar de senaste månaderna.

Ansvarig kommunchef säger sig inte känna till orsaken till bråken och vill inte peka ut någon särskild grupp av människor. För den intresserade så kan Lusharpan berätta att man har haft problem tidigare i Motala. En hel lång räcka av problem. Det är bara att söka på ”Motala” här på Pettersson så kan ni läsa varför ansvarig kommunchef inte vill peka ut vilken grupp av människor det handlar om.

För Lusharpan är det fullkomligt obegripligt varför man inte kan kalla en spade för en spade. Hur ska Motala kommun kunna komma till rätta med problemen om man inte vågar tala om vilka de är.

Lika smart som när pressansvarig för polisen i Stockholm går ut med direktiv om att stryka signalementet när vissa folkgrupper är inblandade i brott. Det borde f-n i mig vara åtalbart att lämna ut sådana anvisningar till polisen.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


8 responses to “Ett fortsatt mörkande

 • Kalasbetalaren

  Ännu ett bevis på att svenskarna är världens mesigaste folk!

  Inrikesminister Anders Ygeman och jämställdhetsminister Åsa Regnér förolämpar svenskarna öppet:

  Men de båda ministrarna tycker inte att fokus ska ligga på förövarnas bakgrund.

  – Det är inte så att sexuella trakasserier kommer med flyktingar, det har vi en alldeles egen tradition av tyvärr. Det är ett brott som har förekommit hela vägen.

  Att vi tål sådant! I dom flesta länder hade man varit slut som politiker, eller till och med död, om man hade kommit med ett sådant påstående!
  När har det hänt att svenska killar har grupptrakasserat tjejer!

  Naturligtvis låter Aftonbladet dom förolämpa svenskarna utan att bli emotsagda eller kräva någon form av fakta! Annat var det efter Köln, då dom inte kunde gå ut med det inträffade förrän efter flera dagar, då källorna skulle kollas först!

  Lösningen på allt är att tysta ”näthatarna”! Fina politiker vi har i Sverigeistan!

  Orkar ni läsa skiten är länken här:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22100697.ab

  Gilla

 • eri

  Ju mera dom ljuger och mörkar ju mera tjänar SD på det ,,så ett gått råd
  till lögnsnutar ,skitpolitiker och vänsterextremiteter ,ljug ännu mera ,,ljug tills ni spyr ,,SD bara växer ,,och MP bara krymper så länge ni ljuger ,,MP har 5,5% nu och snart ramlar dom nedanför riksdagsspärren ,,men det är fortfarande deras jävla invandrar politik som gäller ,,vad är det för jävla demokrati ??Byt regering
  Jag vet att det finns en jäkla massa höga moderater som inte ser något negativt i att samarbeta med SD ,kan man inte peppa dom lite ,,typ sukta dom med en majoritetsregering SD/M

  Gilla

 • Lena

  En av fyra strålande artiklar från en mycket kunnig skribent, han sammanfattar på slutet så om tiden inte räcker till just nu, så finns ju möjligheten att snabbt läsa sammanfattningen.
  Avslutningen är helt suverän.
  ”Alla folkvalda politiker från Olof Palme och framåt – vad har ni egentligen ställt till med” ?
  https://peterkrabbe.wordpress.com/2016/01/05/nar-sparen-i-sanden-suddas-ut-del-4-avslutning/#comments

  Gilla

 • Falköga

  Vid sidan av just detta ämne, men allmänt kopplat till mörkande och hat från journalist. Jag kan inte låta bli att skriva.

  Pettersson har flera gånger pekat på Andreas Ekströms skriverier. I dag kunde jag bläddra i Sydsvenskan och fann att hans fotobyline har förstorats sedan Pettersson klagade.

  I dag fick läsarna betala för 49,5 kvadratcentimeter bild av Ekström. Elva gånger 4,5 cm. Det blir nog 1,5 kvadratmeter på en årsprenumeration då han är med nästan varje dag. Många som betalar för tidningen betackar sig säkert för den personreklamen för just den journalisten.

  Gilla

 • Lofas

  Ledningen i Motala kommun är inget annat än rädda idioter!

  Gilla

 • Hjultomten

  OT: Ibland undrar man varför journalister skriver som de gör? Är det för att imponera på andra tidningars journalister? Ett forum för inbördes beundran?

  Det är ju så jääääääääääääääävla dryyyyygt så man nästan somnar.

  Gilla

  • Tony

   Javisst är det så,dom enda som gillar Journalister är
   journalisterna själva, i övrigt är det Sveriges mest
   föraktade yrkesgrupp, av förståeliga skäl!

   Gilla

   • Hjultomten

    ”Räcker det, Iran måste väl vara en väldigt svår marknad att göra affärer på?

    – Det är verkligen ingen enkel marknad och det är också ett land med en stor grå ekonomi. Men Sverige har en fördel av att en procent av vår befolkning har sin bakgrund i Iran. De vet hur systemet fungerar och vilka man kan lita på i affärer och det kan vi dra nytta av, säger Mikael Damberg.”

    OBS: ”Men Sverige har en fördel av att en procent av vår befolkning har sin bakgrund i Iran”

    Så fick de det sagt också? Kan inte se några som helst fördelar med detta.

    Jävla idiot-journalister.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: