Araber stenar transor i Tyskland


INVANDRARVÅLD. Förra söndagen försökte tre nordafrikanska migranter döda två transsexuella kvinnor genom stening, efter att ha upptäckt att de två kvinnor som de sexuellt trakasserade, egentligen var män .

Migranternas heder skadades , de tog närliggande stenar och försökte verkställa morden.
De bevittnas ha sagt ha sagt att ”sådana människor” måste stenas till döds i enlighet med islamisk lag.

-Pettersson antar att den svenska feminist-vänster om de tänker rapportera om detta skriver att det inte har något med kultur, islam och araber att göra utan det beror på att förövarna är män…

Mer HÄR (tyska) och HÄR (engelska)


13 responses to “Araber stenar transor i Tyskland

 • Lofas

  Alla bögar och transor som śökt asyl i Sverige av just denna anledningen. Hur känner dom sig nu med denna invallning av unga muslimska män som dom flytt sina hem ifrån?

  Gilla

 • eva

  Någonting för Pride-festivalen att gestalta?

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Ytterst naivt att tro så ej kommer att ske även här.

  Gilla

 • eri

  Ja ,,det finns så mycket konstigt i herrans hage som man inte riktigt förstår,,
  Men man behöver ju inte stena allt som är obegripligt,,jag har för mig att man brukar kasta ner alla avvikande från höga torn ,,o då borde Gardell och halva kändiseliten och vänsterbögarna darra av fasa

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Sant, INTE konstigt att de vill stena, – mord genom stening och avhuvning ar muslimernas specialitet, spelar ingen roll vem, vilka de stenar bara dessa efterblivna idioter far morda blir de glada.
   FY FAN FOR DETTA PACK!!! UUUUUT!!!!

   Gilla

 • Risto Matinen

  Varför kallar Pettersson män utklädda till kvinnor, för kvinnor? När blev könstillhörigheten beroende av kläder?

  Nej, de är helt enkelt perversa män, dvs i detta fall transvestiter.

  För övrigt kan ingen byta kön! En man som låter skära av dolmen & pungen, blir bara en kastrat och inte kvinna. Spelar ingen roll om missfostret/psyksjuke käkar hormoner och låter sig opereras hit och dit. Kromosomerna är fortfarande XY (man) och inte YY (kvinna). Det enda biologiska problematiska är de stackare som föds som hermafroditer.

  I dagens Sverige kan man dock fråga sig om de styrande är kastrerade? Förvisso finns många utan stake från början, men de andra?

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Dum kommentar av en helt utan kunskap i amnet!

   Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten

   Risto…Vi läser denna nyhet på petterssonsblogg på olika sätt, för mig är sexuell läggning en privatsak. NYHETEN SÄGER ATT TRE NORDAFRIKANER SOM INTE BORDE VARA I TYSKLAND ANGRIPIT TRE KVINNOR….TRODE DE MEN DE TOF FEL, DET VAR TRE TRANSOR OCH DÅ SKA DE STENAS….
   Snacka om att dessa tre nordafrikaner har en eller flera skruvar lösa i huvudet, kriminella individer som bara ställer till problem, de efterfrågas ingenstans och borde inte släppas in i EU men politikerfrälset, bl.a. Stefan Löven vill ha hit dem till varje pris. Det är så jag uppfattade detta och drar adekvata slutsatser av händelsen.

   Gilla

   • Risto Matinen

    Jojo, håller med dig i stora drag, och jag menar varken att någon skall trakasseras sexuellt, och stenas eller slås ihjäl, transa eller ej.

    Dock hakade jag upp mig på att offren kallades för kvinnor, när de i själva verket var utklädda män…

    Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten

    Risto…Ok, men Pettersson skriver ”transor” i rubriken och ”transsexuella kvinnor”….-jag tycker artikeln är tydlig och välformulerad. Det viktiga var att dessa tre främlingar kommer från Nordafrika och tycker sig ha rätt att trakassera kvinnor som visade sig vara ”transsexuella” och då ska de stenas….OTROLIGT EFTERBLIVNA MUSLIMER!! Vem efterfrågar dem förutom våra politiker?!

    Gilla

 • Blodsven

  ”Ursula” Federley, Jonas Gardell och övriga bögmaffian ser inga problem med muslimsk invandring. Fattas väl något i tänkandet….

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Ja, det är den svenska hatet som spridit sig till Tyskland.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: