Hjärtevärmare

Jag tänker här berätta om två av flera trevliga händelser som hänt mig under den vecka som gått, kanske är just Du intresserad eller kanske lite nyfiken på vad det kan vara. Vad har jag nu Malmöhittat på……..inget speciellt mer än att vara social och engagerad…..

I Malmö har det då äntligen snöat och blivit vinter, och eftersom varje villaägare har som skyldighet att skotta trottoarerna så böjer jag mig för det (ibland). När jag så gick där och skottade och skottade cyklade en trevlig man från grannskapet förbi, när han såg mig vinkade och skrek han glatt…. JIMMIE ÅKESOOOOON. Det var extra kul att han skrek så det ljöd mellan husen då en av de närmsta grannarna är en frilansande ”journalist” som älskar grafitti och som bölat ut i hatmedia om så mycket han hatar just sverigedemokrater och då i synnerhet Jimmie Åkesson.

Glädjeorsak nummer två: När jag skulle betala mina varor i den butik som jag då och då gör mina inköp i, sa expediten ” Hej :)Du, man ser dig över allt” -Jo jag är ju här lite då och då och så far jag väl runt i stan…….sa jag.

” Jag läser vad du skriver, och jag kan inte mer än hålla med, du skriver så bra, du skriver om bra grejer. Tänk igår rånades och skades en butiskanställd på macken här bredvid……så nu är det väl snart vår tur……igen……jag har ju varit med om rån tidigare och jag mår väldigt dåligt av det………du skriver så bra, fortsätt med det.”

Jag känner mig så ödmjuk inför all den goda respons jag får av sådana som jag känner, och av alla er som jag inte känner. TACK.

Vill även tacka dig goda kvinna som sände en hälsning och uppmuntrande ord via mejl idag, TACK……hoppsan det blev tre hjärtevärmande händelser

3 thoughts on “Hjärtevärmare

  1. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Apropå rån: Tiggeri kunde ju inte förbjudas eftersom det bara var en ”önskan om en frivillig inkomstöverföring”(sic!) så om rånen ökar kan man väl hävda detsamma? Ta bara bort ordet frivillig så behöver inte berikare belastas med fler kriminella titlar. Blir bättre statistik.

  2. Socialdemokrernas existens!!
    En mycket smittosam sjukdom,
    symtom orsakar lättja o lathet där det hela tiden är någon annan som ska passa upp på den överbetalda sossen,
    de som inte tiger låter vi smutskasta så till den milldan grad att det blir till en offentlig sanning,
    det farliga i symtomen är normen att det är bara vi som vet bäst med totalt narcissistiska drag.
    Men även det själv bedrägliga beteendet där man lurar alla de medel starka som i själva verket är de svaga med sig för att likt en spindel hona efter parning äter upp hanen,
    samma sker med de medel starka/svaga som tror de har allierat sig med en stark sida ack vad de bedrar sig!!

    Titta på M Wallstöm
    Titta på kommunals uppförande mot sina fattiga medlemmar.
    De begår bedrägerier blir belönade med 2 miljoner i avgångsbidrag, Medans medlemmar som tröttnat med att finansiera deras svineri och vill gå ur kommunal får snällt betala i tre månader till innan de kan gå ur annars går räkningarna till inkasso,

    det visar lite av dessa socialdemokraters syn på med människan.

    Mvh

  3. Journalister kan snart inte skriva en endaste mening utan att medvetet/omedvetet (kremlologi) avslöja att det är blattar/negrer araber som varit i farten.

    En 36-åring upptäcker efter en semester att han har haft inbrott.

    ”I lägenheten hittar polisen dessutom datorer och en hel del annat stöldgods. På samma adress är också en välkänd inbrottstjuv skriven som dock förnekar brottet. I stället säger kvinnan att hon har köpt tv:n och de andra elektronikprylarna på Kvibergs marknad”

    Kvibergs marknad är nyckeln 🙂

    Kvibergs marknad är en hälericentral för invandrare. Där säljs stöldgods i parti och minut. Detta sker relativt öppet med kommunens goda minne. Jag tror knappast svenskar ger sig dit.

    Dumma är dessa parasiter också.

    http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2959464-tjuv-avslojad-nar-han-ville-se-pa-netflix

KommenteraAvbryt svar