Treårig pojke gruppvåldtagen på asylboene?

INVANDRARVÅLD. En grupp män misstänks ha gruppvåldtagit en treårig pojke på asylboendet Forus i norska Stavanger, rapporterar Daily Mail och Stavanger Aftenblad bakom betalvägg.

Polisen larmades onsdagen den 6 januari till asylboendet där det bor 7-800 asylsökande pensionsräddare.

Barnvåldtäkten ska ha ägt rum i ett gemensamt utrymme. Pojken togs snabbt omhand och kördes till en våldtäktsklinik tillsammans med sin mamma, och därefter till barnavdelningen vid Stavangers universitetssjukhus.

– Vi utreder fallet som om det värsta har hänt, och då pratar jag om en våldtäkt mot ett barn, säger poliskommissarie Bjørn Kåre Dahl.

Enligt polisen kan det röra om flera gärningsmän. Polisen har genomfört en teknisk undersökning på plats och säkrat dna-spår.

– Vi kommer att fortsätta undersöka vad det är som hänt. Det rör sig om det vi fruktar, en våldtäkt, så är det mycket allvarligt. Men vi är inte säkra ännu, säger Bjørn Kåre Dahl.

– Pettersson säger inget…

 

22 thoughts on “Treårig pojke gruppvåldtagen på asylboene?

  1. Massimport av fula gubbar. I hundratusental. Och sen? I Sverige har vi försatt oss i en än värre situation än norrmännen. Det är ett mysterium att man från politiskt håll inte kunna räkna ut att det här läget skulle uppstå. Det behövs ingen raketforskning eller konsekvensanalyser på doktorandnivå för att anta att detta skulle kunna inträffa. Eller så visste man det och låter det ske. Det är riktigt illa i vilket fall som helst.

  2. Detta är grottmänniskor, djur är bättre, – förebilden massmördaren Muhammed var bl.a. ”gift” med 6 åriga Aisha….Han är den ”profet” de ser upp till och har gjort sedan år 600!
    Att välkomna dessa unga arabiska muslimer till norden är att bädda för gigantiska problem…!!! Massinvandringen tror jag har djupare orsaker, detta är SATAN i arbete!!!
    Se 9/11: Explosive Evidence – Expet speaks out. (Free hour version.) – YOUTUBE….

  3. Asylboende. En plats i ett säkert land. Säkert i betydelsen att orsaken till flykt inte existerar i det landet. Att få asyl är att få skydd av det säkra landet. Det bor människor tillsammans som flytt från osäkert/oskyddat land för att de vill ha skydd.

    Det är i denna samling av människor som ansetts behöva skydd som de värsta våldsverkare vi sett i våra trakter dyker upp.

    Vi behöver som land asyl. Vi behöver skyddas från dessa våldsamma hjärnor. Vi behöver försäkra oss om att det är säkra flyktingar vi tar emot. De som beskrivs här är människor som skapar och utgör den osäkerhet som andra flyr ifrån och söker skydd från.

    Avtala med Putin om särskilda läger för förvaring av dessa människor. Ett slags garanti för att länder ska kunna söka asyl för osäkra flyktingar. Det kan gälla de som har uppenbara problem att följa regler och de som inte kan identifiera sig. Osäkra dem gm att lagra dem hos Putin. Han kanske har någon idé.

  4. Kringdrivande skockar av substanslös människobiomassa, inte mer. Det är inte konstigt att det går så snett som det gör.
    Överhuvudtaget begriper jag inte varför vi i Norden släpper in araber, afrikaner och asiater. Det finns inte plats eller arbete för ohyran.
    Jag trodde bättre om norrmännen, men inte då.

    Våldtäkter och andra vidrigheter hör till arabafrikas lågkultur, en kultur som ska vara i arabien. Helst inte någonstans, alls.
    Norge har väl ett par hundra tusen onordiska, Sverige nära två miljoner vilka snarast ska fångas in och trsp. hem. DET är den enda lösning som finns.

  5. Detta gör mig illamående, vi pratar för fan en treåring! Så fruktansvärt att en mamma med sin treåring ens ska vistas i samma boende som dessa! Sjuka land!

  6. Översättning från Daily Mail; Den påstådda händelsen ägde rum efter Norge erbjuder icke-europeiska asylsökande klasser i väst sexuella normer, i ett försök att förhindra våld mot kvinnor.

    Linda Hagen Hero, ett privat företag som driver 40 procent av Norges förläggningar för flyktingar, förklarade att syftet är att hjälpa de asylsökandes undvika misstag när de upptäcker norsk kultur ”.

    ”Det finns ingen enskild kultur kod för att säga vad som är bra eller dåligt beteende eftersom vi vill ha ett fritt samhälle, sa hon.

    ”Det måste finnas tolerans för attityder som kan ses som omoralisk av vissa traditionella eller religiösa normer.”

    Kurserna lanserades efter en ”våg av våldtäkter”, begåtts mestadels av utlänningar, ägde rum i Stavanger mellan 2009 och 2011.

    Kursen, som Hero introducerats bland byråns bredare, obligatorisk introduktionsprogram till Norge, tar upp problemet med sexuella övergrepp, med hjälp av konkreta exempel för deltagarna att diskutera.

    ”Det kan vara en 18-årig kille som säger att han överraskad av intresset vissa norska flickor visar i honom. Han antar att de vill sova med honom, ”Hagen sagt.

    ”Så gruppledaren kommer att fråga honom: Vilka är dessa flickor? Var vill du träffa dem? Hur vet du att det är sex som de vill? Inte alla kvinnor i Norge är desamma, tillade hon.

    Kommentar – Ett fritt samhälle bygger på samförstånd och respekt för individen och samhällets värderingar av alla. Allt annat är anarki. Anser Hero att norrmännen, de traditionella och religiösa ska tolerera asylanternas sexuella beteende, då ingen enskild kultur kod är bra eller dålig? Eller ska asylanten ”tolerera” att flickan vill sova med honom och när våldtäkten är fullbordad slippa straff för i hans kultur är det tillåtet att våldta. Det som skrämmer mig är att det, nästan alltid, är det kvinnliga könet som ”vurmar” för de testosteron stinna vapenföra desertörerna. Har tjejerna fängslats av sheik romaner och den våta drömmen är nära sitt klimax_ Var är Feministerna? Minns att Carola gjorde en hjälpinsats i somras. Nån som vet hur det gick sen?

  7. Internering direkt vid asylansökan! Interneringsläger utformas med en avdelning för kvinnor och barn och då menar jag barn och inga skäggungar! Och en avdelning för skäggungar och övrigt mankön!

    Interneringslägr omgärdat med tvåmeter högt stängsel med taggtråd på toppen och tungtbeväpnad vaktstyrka på både in och utsidan!

    Individer av manligt kön släpps inte ut i samhället innan fullständig assimileringsprogram genomförts och godkänt skriftligt prov genomförts!

    Nu handlar det om att skydda kvinnor och barn från våldsverkarna! Inte en enda av de menaitiska skäggungarna och männen visar respekt varken för mottagarlandetsbefolkning, de respekterar inte ens sina egna kvinnor och barn!

    • Det är inte svårt att hålla med.

      Men varför ska vi betala för att förvara dessa människor?

      De är produkter av sina samhällen och de ska också få ta hand om avkastningen av de investeringar de gjort. Återsända dem så fort det går. Engagera utredare från t ex ungern och andra eu-länder som inte överbelastat sin kapacitet. Det kan snabba upp processen. Hör även med Ryssland om hjälp för utredning samt från de asylsökande hemländer. Be dem skicka hit några från ambassaden som kan snabbtur och genomskåda lögner snabbt och effektivt.

      Det talas om hur tekniken förändrat världen och människor får kontakt med varandra. Politiker verkar vara undantagna då de med lätthet idag kunnat be länderna att medverka i hanteringen av de asylsökande. Samarbete och mångkultur borde ju innebära att regeringen förmår upprätthålla goda kontakter med alla kulturer och länder runt om i världen och samarbeta så att de flyende får komma hem och hjälpa till att bygga upp länderna där ju faktiskt majoriteten av befolkningar finns kvar.

      Det som sker nu är dysfunktionellt?

  8. I Danmark är tidelag tillåtet och snart kanske även i Sverige? Det kan ju vara ett alternativ att hänga in den i ett får istället?

    Nej jag är naturligtvis ironisk.

    Sexualbrott skall bestraffas grymt hårt! Kemisk kastrering skall vara en av de mildare straffen!

    • Det är en utmärkt ide ,,att samtidigt som man släpper in barnen
      i förläggningen så släpper man också in en skock med får o getter

      • Varför vill du får och getter så illa?
        Inför dödsstraff i stället. Det har vi haft för den typen av brott en gång i tiden, 15-1600-tal. Eftersom politikerna vill att vi ska gå 500 år tillbaka i tiden så ser jag inga hinder mot dåtida straffsatser.

  9. I det mycket mentalsjuka Sverige förbjuder personalen på ett asylboende en mamma till en liten 3 årig flicka att polisanmäla att hennes lilla dotter blivit våldtagen på asylboendet.När mamman på kvällen äntligen lyckades göra en polisanmälan och polisen kommer till asylboendet så har personalen på boendet flyttat på våldtäktsmannen för att skydda det satans aset från att åka fast och dömas för våldtäkten.Han hittades gömd på ett annat asylboende.Detta är folkförrädarna och grovt kriminella i regering och sjuk-klövern skyldiga till.

  10. Barn, getter och får är mest utsatta i muslimska länder. Var för många år sedan i Mellan Östern och blev vittne till en muslim som kände att det pockade på och satte på ett får. Tror inte att fåret njöt speciellt men det verkade som mussen gjorde det

KommenteraAvbryt svar