Wallström: Kan behöva lära nyanlända om könsroller

INVANDRING. Utrikesminister Margot Wallström (S) stämmer in i statsminister Stefan Löfvens kritik mot polisens påstådda mörkning av en serie sexövergrepp under en ungdomsfestival i Stockholm.

På en fråga från Expressen om huruvida samhället har tagit för lätt på den här typen av brott svarar hon att hon inte vet. – Däremot kan det behövas att man har information också till dem som kommer som nyanlända till Sverige. Speciellt unga tonårskillar som kommer från länder med annan lagstiftning och andra könsroller, säger Wallström.

-Pettersson säger välkommen till världen Margot. Var har du varit de senaste 30 åren?

Förresten vad menar du med kan behövas? Har du inte fattat något?

12 thoughts on “Wallström: Kan behöva lära nyanlända om könsroller

  1. Wallström, kvinnan som är hatad i Israel uttalar sig till sammans med Herr dead beat. Man gjorde ett försök med att ”utbilda” muslimer som kommer till Danmark men man insåg snabbt att de aldrig kommer att ändra sitt betende. Man följer sharia och koranen. Där står det att det är ok att våldta och trakassera kvinnor och speciellt kvinnor som inte är muslimer om man är man.

  2. Hela regeringen, en majoritet i riksdagen och alla PK-groupisar skulle också behöva lära om könsroller då de verkar tro att ”hen” är ett kön och en könsroll.

  3. De behöver lära sig, utöver helt vanligt västerländskt hyfs och fason, att stat och religion är separerade. Inga religiösa regler, vare sig det är kristendom, judendom, satanism eller islam, står över svenska lagar och förordningar. Eftersom Islam/sharia är lika med lag i de länder det utövas och de som kommer hit från de länderna borde tvingas att lära sig att de bara kan utöva sin religion privat, var och en för sig, även kvinnor. De som inte följer Svea Rikes Lag ska bara buntas ihop och skickas till ett gamla tiders uppfostringsläger. Norge, pleast help! Har ni en hörna på Svalbard?

  4. I Finland är det ordning och reda och man följer lagarna där,man månar mer om kvinnors/medborgarnas rättssäkerhet än att som i Sverige där folkförrädar-regeringen hellre vill tillgodose invällande brunstiga barbarers abnorma sex- aptit på lammkött/kvinnokroppar som de med en girig självklarhet tar för sig av då (O)ansvariga politiker,polis och andra myndigheter mörkar och blundar för sexattacker/sexuella övergrepp mot Sveriges flickor/ unga kvinnor,men även äldre damer har också påtvingats våldtäkter av barbarerna.Lögnaren och folkförrädaren Löfven med anti-feminist regeringen och övriga grovt kriminella i sjuk-klövern bör avgå omedelbart.De borde ha sett och lärt av våra kloka grannar i Finland för länge sen då hade mycket vidrigheter mot kvinnor aldrig inträffat.Tusentals kvinnor/flickor hade mått bra idag och många hade aldrig mördats av utlänningar och offrats på mångkulturens altare.

    https://meritwager.wordpress.com/2016/01/12/finland-den-asylsokande-som-trakasserat-minderariga-i-heinola-har-lamnat-landet/

    https://meritwager.wordpress.com/2016/01/12/finland-asylsokande-far-information-om-finlands-lag-och-finlandska-seder-jamstalldhet-och-parforhallanden-sexualitet-och-sex-i-mobilen/

  5. Hon är uppenbart inte riktigt frisk,vill man minska brotten så går det genom tydliga initiala riktlinjer om direkt utvisning med där avtjänat straff i ursprungsland efter resp hemlands straffsats om brott sker,(inga språkförbittringar då dem förmodligen känner till sitt hemlands lagar samt en enorm besparing då ursprungslandet bär ett indirekt ansvar).
    Det skulle även motivera till att den anlände sköter sig.

  6. Lika blåst som vanligt! Ingen förändring! Kan finnas viss likhet med aningslösa Morran i SVT serien Morran & Tobias!

    ”Inte vet” dags att ta reda på det då!

    ”Kan behövas” behovet av info har absolut högsta prioritet!

    Som utrikesminister kanske man ska fundera lite grand på den egna nationalstatens och dess befolknings säkerhet!

    • Klandra inte henne, hon tänker bara sakta!
      Snart, när regeringen består av tänkande människor, går det nog upp för henne ”hur hon skulle ha sagt”.

      Längst ner o gropen kan man bara se uppgångar.
      Det finns förbättringar att se fram mot när bara nog många förstår verkligheten.

KommenteraAvbryt svar