Sexuella övergrepp förklaras av kultur


Anmälningar om unga flickor och kvinnor som utsatts för sexuella närmanden duggar nu tätt från olika delar av världen. Köln får ses som proppen som drogs ur och nu kan media inte längre undanhålla fakta.

Däremot ser vi hur hur ett fåtal journalister och politiker klamrar sig kvar vid det politiskt korrekta och distinkt hävdar att män i alla tider våldtagit och trakasserat, för att på så vis skuldbelägga män som grupp och inte män från vissa kulturer. Adam Cwejman ger en annan beskrivning i GP.

Först så ska jag tillägga att män i alla tider ansett kvinnan vara ett redskap man kan använda efter eget behag. ”Män är djur”, deklarerade vänsterfeministen Ireen von Wachenfeldt 2005, ett uttryck hon sedermera tog tillbaks med tillägget att hon borde sagt att”män är värre än djur”.

von Wachenfeldt hade givetvis fel. Majoriteten av de moderna männen respekterar kvinnan som sin jämlike och skulle aldrig tänka tanken på att utnyttja henne som något av redskapen man har hänger i förrådet. Däremot skulle jag gett von Wachenfeldt rätt om hon sagt att ”vissa män är som djur”, för den beskrivningen köper jag fullt ut.

Vi har i decennier matats med uppgifter från delar av Afrika, Asien och Mellanöstern där kvinnor utsatts för allt från de mest bestialiska handlingar till klädkoder som inte hör hemma på 2000-talet. Vi pratar inte om enstaka fall, utan om kulturer där kvinnan fortfarande anses vara en andra klassens medborgare och knappt det.

Att media och rättsväsendet i såväl Tyskland som Sverige försökt tysta ned den senaste tidens händelser, beror som vi alla vet på gärningsmännens ursprung. Ingen tror väl att tystnad rått om förövarna varit etniskt tyska eller svenska män eller möjligen invandrare från olika västeuropeiska länder. Nej, förövarna har visat sig ha ett etniskt ursprung man velat skydda för att ”inte ge invandringskritiker vatten på sin kvarn” och där finns utgångspunkten i Adam Cwejmans ledartext.

”Efter händelserna i Köln är det som om hedersvåldsdebatten från början av 2000-talet sänds i repris…//…de som ville förminska, och helst förneka, att det fanns ett hedersvåldsproblem i Sverige.”

Det Cwejman syftar på är den rädsla som spreds sig i media och det politiska etablissemanget när kvinnor slogs ihjäl eller kastades ut från balkonger för att de inte ville passa in i den mall som den manliga kulturen hade skapat åt dem. Fadime, Pela och flertalet kvinnor och unga flickor föll offer för en kultur där mannen är härskaren och kvinnan undersåten och då liksom nu, fanns det debattörer som försökte slå ifrån sig fakta genom att hävda att det minsann fanns svenska män som misshandlade och dödade sin fruar och döttrar.

”Det mest skrämmande är att det utifrån rapporterna från Köln finns anledning att befara att nyårsnattens händelser var organiserade av män i syfte att koordinerat begå övergrepp mot och råna kvinnor.”

En gång är en tillfällighet, två gånger är en vana. Det talesättet är vi alla bekanta med och vi vet alla vad det innebär. De rapporter som nu börjar strömma in från Europas alla hörn, har samma utgångspunkt. Män från norra Afrika och Mellanöstern samlas runt ensamma kvinnor/flickor, gör sexuella närmande och stjäl deras tillhörigheter. Sverige, Finland, Tyskland, Österrike och Schweiz är några av de länder varifrån samma fenomen rapporterats.

En tillfällighet?

”Eftersom de som utförde övergreppen i Köln och Stockholm anses tillhöra strukturellt underordnade grupper upphör helt plötsligt maktanalysen att gälla. Helt plötsligt blir det mindre intressant att gå till botten med vad som hänt och varför.”

Precis som ni tidigare hört och som jag tidigare skrev, har rädslan för att peka ut en viss kultur och ge vissa partier vatten på sin kvarn, gjort att både media och rättsväsende lamslagits. Vi hörde samma resonemang hos den tyska polisen som från den svenska och tack vare denna rädsla har ett stort antal tonårsflickor utsatts för något som kommer att prägla deras liv en lång tid framöver.

”Att de systematiska övergreppen i Köln och Stockholm har begåtts av män från kulturer som har en mer traditionell kvinnosyn bör inte förvåna. Deras möten med västvärldens kvinnor, som är ute och roar sig utan vare sig slöja eller i sällskap av män, skickar signaler som kan uppfattas som både förvirrande och provocerande.”

De män och ungdomar som nu synas i sömmarna har alla ett ursprung i länder där kvinnosynen har mycket att önska. Återigen, ni har säkert sett och läst om denna kvinnosyn och vad den åsamkat kvinnor och unga flickor i dessa delar av världen. Nu anländer tiotusentals män från dessa områden och vem kan på allvar tro att de lämnar sin kvinnosyn när de passerar gränsen till det moderna och demokratiska Europa? Vi har i delar av Europa läst om myndigheter som uppmanar kvinnor att klä sig mindre utmanande, om segregerade badhus för att kvinnor ska få vara ifred och om män från dessa kulturer som erkänner att europeiska kvinnor får skylla sig själva för att de skickar ut signaler p.g.a. sin klädsel och frigjorda framtoning.

En tillfällighet?

”För varje ensamkommande flicka som kommit till Sverige har samtidigt 11,4 pojkar anlänt.”

Förra året fick Sverige se hur antalet män för första gången blev fler än antalet kvinnor och detta berodde främst på de senaste årens stora asylinvandring där männen utgör en stor majoritet. Nu leker jag lite med tanken, men tänk er att utvecklingen fortsätter på den inslagna linjen. Tiotusentals män från kvinnoföraktande kulturer anländer Sverige varje år och för varje år växer skillnaden mellan antalet män och antalet kvinnor. Det innebär att antalet män som står utan en kvinna vid sin sida ökar och vad händer exempelvis på en skoldans där antalet killar överstiger antalet flickor med råge? Vad händer på stan när inte alla killar träffar någon tjej att umgås med? Vad händer på dansrestaurangen när antalet män är långt fler än antalet kvinnor och majoriteten av kvinnorna bara är ute för att dansa och inget mer?

Spekulativa ord som kanske ska tas med en nypa salt, men ändå…

Detta är en verklighet vi har att handskas med och vi är inte minst politiker, myndigheter och rättsväsende. Verkligheten finns här och nu.

Cwejmans sista ord får avsluta också detta inlägg.

”Ju snabbare vi inser detta, desto snabbare kommer vi att kunna undvika en ödesdiger upprepning av det som skedde när det svenska samhället valde att ignorera hedersvåldet.”

Källa: GP

Ps. Det vi nu ser framför våra ögon är ytterligare en import vi gärna är utan, Taharrush, den arabiska våldtäktsleken. Nu får Europas moderna kvinnor smaka på det som arabiska kvinnor tvingats utstå under decennier.


22 responses to “Sexuella övergrepp förklaras av kultur

 • eri

  Då förstår jag inte Mona Stalinmuslim när hon vill att vi skall anpassa oss till en islamkultur efter som vi helt saknar egen kultur ,,ja,ja möjligtvis midsommarstången då ,jag hörde att hon redan konverterat ,,vill hon verkligen att svenskarna skall bli som de araber och mena folk som kommer in i landet ??Det skulle innebära att alla slutar att jobba slutar att betala skatt ((det är ballt att betala skatt )(tyckte hon förr)alla börja utnyttja bidragssystemet full ut börja bränna bilar kasta handgranater stenar mot polis o ambulans ,börja sälja kokain råna folk och sist men inte minst sexuelltofreda och våldta kvinnor ,vill hon verkligen det ?
  sorry jag glömde det nya ”tahharhrusch”eller vad det heter ,,100 man sliter
  i sär kvinnan helt och hållet ,,det är lite nytt för mig det där, så jag förstår inte riktigt till 100 % vad dom gör ,eller varför dom gör det ,,rätta mig gärna om jag har fel ,,alltså,, 100 helt vilda ,vrålande ,skrikande ,påtända blattar tar tag i en helt oskyldig kvinna ..sliter av henne alla kläder ,,gruppvåldtar henne och sedan sliter i sär henne DVS
  drar i armar och ben tills att dom losnar,,och det gör man för att det är kul
  ,,man roar sig ,,
  Mona vill du verkligen att vi gör detta med dig??Eller tänkte du kanske offra någon annans döttrar ??

  Gilla

 • Jocke

  Det märkligt att sånt beteende förklaras med ”kultur”. Det är ju samma sak som att man accepterar beteendet. Det enda riktiga skälet är islam. Islam både accepterar och kräver att kvinnor skall misshandlas, våldtas och slutligen dödas om de går ute ensamma och med bar huvud. Det bara är så.

  Sen dessa horribla påståenden att det alltid sket överfall här i Norden (och Europa).
  Detta påståendet faller på den enkla saken att kvinnor, unga och gamla, har alltid gått utomhus ensamma. På dagen och på nätterna utan att ha varit rädda för något annat än kanske ”Den stora stygga vargen”.

  Och de gör det fortfarande av gammal vana.

  Numera är det bara så som den finske före detta presidenten Tarja Halonen säger, man skall vara beredd på att använda nödtelefonen. Det lär finnas sådana på några järnvägsstationer.
  Eller att vara beredda att använda sin egen mobil. Och om det inte finns, i alla fall skrika.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det räcker att se att det är de länder utefter flyktingrutten som tagit emot mest flyktingar som ”drabbas”. Varken Ungern eller Polen rapporterar om dessa företeelser. Det är ju Tyskland och Sverige som toppar välgörenhetssatsningen och detta är frukterna av den missriktad välviljan.

  Männen gjorde ingen antydan till att försöka dölja det beteende som styr dem. Okontrollerat och aggressivt visar de sin oförmåga att uttrycka känslighet inför de regler som styr de länder de påstår sig vilja söka ”skydd” i. De lämnar inte något djupare intelligent intryck i sina spår. Våld som kommunikationsmetod håller dem samman tills de börjar ta kål på varandra. Men det behöver de ju inte komma hit för att göra. Det kunde dom gjort hemma hos sej.

  Gilla

 • salrol

  VARFÖR FATTAR SÅ FÅ MYNDIGHETSCHEFER ATT ISLAM HAR EN MANUAL FÖR HUR DEN RELIGIÖSA ERÖVRINGEN (= POLITISKT MAKTÖVERTAGANDE) SKALL UTFÖRAS?

  Detta skall göras genom ett antal olika och samtidiga aktioner, ”Jihad” är en av dessa och detta känner alla till. Hijra är en annan, d v s man skall flytta in fredligt och börja massföröka sig, ta in anhöriga etc och sedan övergå till andra steg i manualen. Tiqia = att ljuga om allt, t ex alla avtal, när det är till nytta för islams expansion är ett viktigt medel. T ex kan en muslim dölja att han är muslim genom att tillämpa Tiquia. Darura = innebär att en muslim mycket väl kan leva helt vätsreländskt med griskött, utan halal etc utan att Allah blir förtörnad. Kopplas ofta till ”Tiquia”
  Vad gäller att ”övertyga” de inhemska befolkningarna om att de gör bäst i att ”konvertera” till islam, är ett av medlen s k ”Taharrush”, i dagarnas media kallad ”våldtäktslek”. Detta är mycket allvarligare än så och ligger steget före öppen lågintensiv ”gerillakrigföring”, vilket inträder enligt manualen när muslimerna har tillräcklig numerär, d v s ca 5% av befolkningen (i varje fall lokalt).

  ”Taharrush” innebär att männen i angripet land skall förnedras genom att deras kvinnor sexuellt trakasseras och våldtas. Företeelsen riktas alltså mot män och landets institutioner, inte i sig kvinnor. Att kvinnor utsätts för förnedringar är helt i sharia anda, då de är att jämföra i värde med en get.

  Gilla

  • Involuntarium.se

   Vi kanske ska dra oss till minnes berättelsen om Troja och den trojanska hästen!

   Islamisterna vet efter minst 1450 år i krig hur en lyckad krigföring går till!

   Islamiska förbundet och muslimska brödraskapet har självklart full kontoll på vid vilken tidpunkt islamisterna kommer vara i majoritet i landet Sverige! Med den politik som förs just nu så går det något snabbare och takten ökar ytterligare när patriarkerna återförenas med sina telningar!

   Det finns ingen normalt funtad människa som på allvar tror att Sverige i den situationen med en en etnisk befolkning i minoritet kommer vara en demokrati! Det finns ju redan politiker i både riksdag och regering som har helt annan värdegrund än svenska folket i gemen!

   Märkligt att trots att avvikande värdegrund identifieras I intervjuer och andra sammanhang ställs inga kritiska frågor till dessa individer avseende deras värdegrund!

   Gilla

 • Kommendanten

  Koranens föreskrifter hämmar utvecklingen, den nedvärderar kvinnan och mycket annat skit. Denna så kallade ”fredens religion” kommer aldrig att gå ihop med de sekulariserade ländernas värderingar och demokrati.

  Därutöver är koranen tillika brottskatalogen en krigsbok. Muslimerna strävar efter att islamisera allt och alla och ser på oss som otrogna. Att muhammedanska män våldför sig på kvinnor är mycket vanligt förekommande. Kolla bara på pedofilen Muhammed jämte anhang, som spred islam tack vare våld, plundringar etc.

  De som inte vågar säga sanningen som den är kan dra åt helvete. I synnerhet pk-isterna, de bedriver fanskap och diskriminering mot sanningssägare.

  Gilla

 • Lena

  Avsaknad av en civiliserad kultur leder till detta.

  Gilla

 • Involuntarium.se

  Regering och alliansen är ansvariga och medskyldiga till de våldtäkter och sexuellaofredanden som förekommit och som självklart kommer att fortsätta förekomma!

  Som medborgare i ett upplyst land som Sverige, måste vi kunna ställa krav på att konsekvensanalyser genomförs! Konsekvensanalysen ska självfallet bygga på att omvärldsbevakning genomförs! Självklart ska sådana saker som liv, människo- och kvinnosyn ingå i omvärldsbevakningen!

  Om PK bara lagt ner lite tid på att undersöka avvikande kulturyttringar i de länder där invällarna kommer ifrån, hade det som skett till stora delar kunnat undvikas!

  Att inte genomför omvärldsbevakning och utifrån den göra konsekvensanalyser visar på en respektlöshet från regeringens och alliansens sida mot svenska folket!

  Stäng gränserna nu, registrera alla individer som befinner sig i landet, utvisa de som inte har rätt att vistas här, det ska var straffbart att gömma flyktingar, ta bort möjligheterna till fri sjuk och tandvård för papperslösa!

  Ett tips till PK patrasket!

  Det finns platser i norra Thailand större och mindre samhällen där papperslösa mycket fattiga, utan några som helst rättigheter lever och bor! Dessa samhällen kan egentligen liknas vid våra segregerade områden som i dagligt tal kallas för ”No Go Zoner”! På precis samma sätt som i Thailand fungerar dessa samhällen i Sverige som parallel samhällen! De styrs av en eller flera klanledare! Klanledaren får någon form av informell maktställning självklart med statens goda minne och bestämmer över varje papperslös enskild individs öde! Som papperslös får du inte röra dig fritt, du är bunden till den plats och det samhälle där du befinner dig! Om du som papperslös skulle träffa en rik person med inflytande och som klanledaren har eller får respekt för finns möjlighet att med betalningsmedel köpa papper till den papperslösa! Men det kostar miljontals baht!

  Tror inte att det här är något som varken Amnesty eller någon annan organisation som står för mänskligarättigheter bryr sig om! Det får fortgå i det fördolda!

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Dom ansvariga är inte regeringen eller alliansen, försök förstå det! Dom skyldiga är dom som har röstat på dom, ingen annan!

   Gilla

 • BJ

  Ja som vanligt är hon full och full av svammel. Det är synd att hon inte är ett sexuellt objekt för alla skäggiga. Vore fint om att även hon fick smaka på mobben

  Gilla

 • ÅMÅL

  Försök få en syl i vädret när Gurr Askyrman är på tråden 😉

  Gilla

  • Mimi N

   Gudrun Schyman, den tvåbenta kreaturen fattar inte ett dugg, hen är ju hermafrodit, se bara på hela hens utseende. Om hen är dubbelkönad, var finns den kvinnliga delen?

   Gilla

  • Involuntarium.se

   Svammel kärring nummer ett och svammel gubbe nummer två!

   Gilla

  • Involuntarium.se

   Tänk att kärringen inte har förstånd att vika ner sig och vara lite ödmjuk!

   Nu får vi hoppas att Gudruns inställning till sexuellaofredanden och våldtäkter når gammelmedia! Nu håller nog etablissemanget på att skjuta sig själv i ryggen och det rejält!

   Mig veterligt har något liknande aldrig skett tidigare åtminstone inte i Sverige eller övriga europeiska kristna länder!

   Tydligen har Gudrun S. personligen råkat ut för våldtäktsleken, kan det ha nått att göra med erfarenheter från hens tidigare kommunistiska kollektiva boende, kollektiva boenden där alla knullade all utan åtskillnad? Var det där hatet till män grundlades? Fick lilla Gudrun inte tillräcklig uppmärksamhet av männen i kollektivet? Var det någon som tog sig friheter utöver vad som var brukligt i de kollektiva boendena? Valde Lilla Gudrun inte själv den typen av boenden i ungdomen?

   Självklart frågor som kräver sitt svar med tanke på hur hon besvarar frågorna i filmsnutten!

   Gilla

  • Involuntarium.se

   Feministerna har nu öppnat näbben en aning genom Gudrun och det hörs lång väg att nu ska alla män dras över samma kam!

   Nu kommer feministerna att ropa från andra sidan ån!

   Det är inget nytt med tafsande män som sexuelltofredar kvinnor, det har förekommit i alla tider!

   Påståendet är helt riktigt det finns etniskt svenska män som tafsar och sexuelltofredar både barn, unga och vuxna kvinnor! Skillnaden är att de avvikande etniskt svenska männen inte gör det i grupp, utan enskilt och det är en oerhört stor skillnad för kvinnan! Fråga vilken kvinna som helst!

   Normala män gör inte sådana saker som att tafsa på eller sexuelltofreda någon överhuvudtaget oavsett situation, tillfälle eller tidpunkt!

   Tafsande, sexuellaofredanden och våldtäkt existerar normalt inte i vår svenska kultur och konvention! Den som bryter mot den konventionen betraktas som avvikande och i vissa fall till och med som mycket, mycket sjuk!

   Alltså kan vi krasst konstatera att etniskt svenska män med svensk kultur och konvention som inte på något sätt är avvikande, kommer aldrig under sin livstid att misshandla, tafsa på, sexuelltofreda eller våldta vare sig barn, unga eller vuxna kvinnor! Varken enskilt eller i grupp!

   De män som begår den här typen av sexuellahandlingar är mycket mycket sjuka individer som behöver någon form av vård för att komma till rätta med sina sjuka tankar och sitt sjuka beteende och handlingssätt!

   Män med klart fastställda sexuella och mänskliga avvikelser ska självklart interneras i inhägnade läger med dygnetrunt bevakning! Bevakat av tungt beväpnade vakter!

   Konstaterar krasst att feministernas försvarstal för invällande sexualförbrytare inte håller i längden!

   Feminister ni får fundera ut något annat för att försvara dessa mycket, mycket sjuka och sexuellt avvikande menaiter som inte klarar av att respektera barn, unga och vuxna kvinnor!

   Beteendet är fullständigt respektlöst mot hela samhället inte bara mot kvinnorna!

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Viktigt! Detta måste alla läsa!

  Jag skall nu förklara skillnaden inom mäns våld mot kvinnor så att debatten kan upphöra! Skillnaden är avståndstagandet! Skillnaden är kulturen!

  Det pumpas ut från svenskhatande media och mångkulturkramare att det minsann även förekommer våld av svenska män mot kvinnor, visst gör det det, inget snack. Men, här är skillnaden, inom den ”fina” utländska kulturen blir du behandlad som en hjälte om du misshandlar kvinnor och barn. Det blir du inte i den svenska, punkt slut! Däri ligger skillnaden!

  Tror ni att någon invällare är arg på sin son eller bryr sig om hur han behandlar svenska tjejer! Hade min son betett sig som invällarna mot tjejer, vem det än är, hade jag gett honom stryk, för första och sista gången, eftersom han aldrig hade vågat göra om det!
  Däri ligger skillnaden!

  Tar ett exempel till, sen kan ni själva tänka.
  Är någon i familjen olydig får du hjälp av släkten! Typ Pela.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Pela_Atroshi

  Fucking jävla otroligt!

  Hade ni själva eller tror ni att någon svensk hade ställt upp på detta?
  Tänk om brossan skulle ringa och bett mig hjälpa till att slå ihjäl hans dotter och jag hade tagit med familjen till denna happening. Klart man ställer upp!

  Ja ni förstår själva, helt otänkbart i Sverige, bland svenskar!

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Kan även tillägga hederskoderna, som vi alla växte upp med förr i tiden i Sverige och som säkert många kommer ihåg. Slogs och bråkade gjorde vi ofta, det mår barn bara bra av, otaliga är dom lekar och fotbollsmatcher som har slutat med bråk, innan vi lika snabbt blev vänner igen, det gick ju inte att gå runt och sura, kompisarna behövdes ju för nästa lek. Vi var som en flock Sjakaler, där alla visste sin plats. Men, det fanns några klara regler:

   Man var aldrig två mot en!
   Man slog aldrig någon som var mindre!
   Man slog aldrig tjejer!
   Man slog aldrig någon med glasögon!

   Gilla

   • Lena

    De flesta hade respekt för sina föräldrar och föräldrarna uppförde sig så att det var möjligt att känna respekt !

    Gilla

 • Hjultomten

  ”Män måste ta ansvaret för att den här diskussionen förs med andra män.” -DN

  ??? När vi sitter och slipar kniv med de nyanlända i förorten?

  Sluta nu detta är ju bara löjligt!

  Tar inget som helst ansvar för vad skäggen hittar på. Det får Stefan Löfven göra.

  Gilla

 • Benny

  Det är komiskt att se alla dessa kulturmarxister i TV som vänder och vrider på sanningen för att ge skulden till alla män istället för grundproblemet som stavas islam. Nu får det vara nog, alla unga män utan asylskäl ska utan vidare spisning skickas tillbaka till de länder de kom från alternativt interneras i bevakade läger om tidigare hemvist är osäker, för vidare utredning. Vi kan inte ha dessa enorma mängder brottslingar springande lösa i samhället, särskilt inte med Sveriges inkompetenta polis och rättssystem som ska stävja detta.

  Gilla

 • Hjultomten

  Försök inte tricksa med ”könsmaktstjafset” nu igen? Det här är skäggens fel. Tar man hit talibaner så blir det problem.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: