Dansk imam: ”Kvinnor har inte rätt till respekt när de går omkring med håret otäckt – de får skylla sig själva när de attackeras”


ISLAM. Den islamiska religiösa gemenskapen i Danmark har en ungdomsorganisation som heter Muslimsk Ungdom i Danmark (Munida). Organisation hade i söndags bjudit in imam Shahid Mehdi för att tala och svara på frågor.

Imamen är känd hos den danska allmänheten för sin syn på kvinnor. Denna kvinnosyn kan få oss att få kalla kårar längs ryggraden efter de avskyvärda sexbrotten i Köln och flera andra europeiska städer.

Imamen uppmanar inte till sådana sexualbrott, men attackerna stämmer bra med imamens uppfattning att kvinnor som inte har täckande kläder, ber om att bli överfallna och misshandlade.

Imamens syn på kvinnor kom först fram i ett TV-program från 2004, Shahid Mehdi uttryckte mycket tydligt sin ståndpunkt:

”Kvinnor inte har rätt till respekt när de går omkring med sina huvuden otäckta. Alltså har de sig själva att skylla när de blir attackerade (…) Alla brott som sker mot kvinnor sker för att de inte är täckta och då går det inte att ha någon respekt för dem (…) Hon lyder inte sin herre och skapare, det finns två platser i Koranen där hon beordras att täcka sig (…) Kvinnor gör det rena samhället smutsig när de går runt utan huvudduk. De har ingen rätt till respektera och är inte värda något om de inte bär huvudduk”

Det finns ingen anledning att tro att Shahid Mehdi har ändrat sin ståndpunkt sedan dess.
Muslimska män har rätt att angripa västerländska kvinnor
Attackerna mot kvinnor i Köln och andra städer till stor del utförs av muslimska asylsökande som verkar vara baserad på samma syn på kvinnor som imamen.

Det fanns en kuslig styrkedemonstration, uppenbarligen för att visa att muslimska män har rätt att göra vad som helst med europeiska kvinnor som inte underkastar sig denna syn på kvinnor.

Det är djupt oroande att en av de största muslimska organisationerna i Danmark bjuder in en sådan man att vägleda unga muslimer. Det belyser de radikala åsikter det islamska trossamfundet står för.

Läs mer på Den Korte Avis

-Pettersson söker i bloggens arkiv och finner vår imam där. Det visar sig att han bor i Malmö och läs själva…

Malmös blottarimam i farten igen?

Religiös rektor åtalas för sexuellt ofredande

Våldtäkter


16 responses to “Dansk imam: ”Kvinnor har inte rätt till respekt när de går omkring med håret otäckt – de får skylla sig själva när de attackeras”

 • angelicaplacet

  Jag har funderat på alla imamer som finns i Norden – är det så att skattebetalarna försörjer dessa?

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Sadana har muppar borde plockas hart och bestamt utan forbarmande, hur manga basebolltran behovs for att terminera denna arab? Det skulle vara fritt fram att ha ihjal och GULDMEDALJ I STORSTA STORLEKEN!! UT UR EUROPA!

  Gilla

 • safari

  Det måste räknas som självförsvar att avliva dessa muhammedgrisar.

  Gilla

 • eva

  Män som inte kan styra sin könsdrift och råkar i spinn bara för att håret på en kvinna inte är täckt FÖRTJÄNAR INTE min respekt!

  Gilla

 • Luntan

  Om kvinnorna gått omkring med håret nedtill otäckt, så hade jag förstått den Danska? imamen. Men vi kan väl i jämlikhetens namn instifta en regel om att det är fritt fram att med järnrör slå hårt i huvudet på de muslimska män som har ett lurvigt skägg upptill, – givetvis med imamerna i spetsen?
  Bara att verkställa Hakkaa päälle!(slå dem i skallen!) – var de än syns, – som det finska rytteriets stridsrop löd i 30-åriga kriget…

  Gilla

 • BH

  Enda tröst är att vi inte ska resa så långt när nästa korstågen börjar, en bit ner på gatan och där är gott om muselmän.
  När har ni tänkt att vakna?

  Liked by 1 person

 • Involuntarium.se

  Vi skriver idag den 12 januari 2016 och i landet Sverige har tidigare generationer strävat efter ett jämställt samhälle, där respekten för kön och sexuellläggning var en grundpelare! Totalt bortblåst på några få månader!

  Den medeltida kulturen med dess kulturyttringar har kommit för att stanna! Den som inbillar sig att dessa medeltida individer kommer att integreras till jämställda fungerande individer får nog drömma vidare!

  Vänta bara tills de riktiga patriarkerna kommer och ska återförenas med sina telningar! Då kommer de verkliga problemen!

  Fortsätter det så här kommer alla kvinnor som inte vill bli våldtagna eller sexuellaofredanden att bli tvungna att av säkerhetsskäl börja använda heltäckande klädsel som niqab och burka!

  Kvinnor betänk detta faktum när ni nästa gång svarar på undersökningsinstitutens fråga ”vad skulle du rösta på om det vore val idag”? Tänk också på konsekvenserna den dag vi går till riksdag och kommunal val i Sverige!

  Tänk på din framtid, betänk också dina barn och barnbarns framtid!

  Det är en jävla tur att man är en islamofob och motståndare till medeltidakulturer och kulturyttringar!

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Muslimer har ingen rätt till respekt alls.
  De avskyr vår kultur och religion och är bara här för att suga bidrag och att islamisera. Det borde vara skottpengar på muslimer.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  De muslimska männen stöds inte bara av galna imamer utan också av sina mödrar.
  Den sistnämnda gruppen verkar tro att de blir mindre förtryckta om de delar bördan och tyngden av klädbylten på huvud och kropp med oss västerländska kvinnor..

  Gilla

  • Joy

   Exakt! Jag är utled på allt dillande om kvinnor från muslimska länder som ska skyddas. De bär på lika mycket hat som männen och kan delta i förtryck. Det finns kämpande kvinnor i muslimska länder, mor fruktansvärt förtryck. Kvinnor drabbas hårt av den ojämställdhet som finns inom islam och sharialagarna. Men att per automatik värna muslimska kvinnor är att ta in islam i Sverige.

   Gilla

 • Kommendanten

  Den där imamen kan dra åt helvete. Jävla djur med grott-muhammedanskt mentalitet.

  KRIMINALISERA VÅLDSIDEOLOGIN ISLAM!

  Gilla

 • Vigor

  Menar han alltså att islams regler ska gälla alla? Även icke-muslimer?

  Gilla

  • Benny

   Vigor, har du missat att det är precis det som hänt i många förorter och en del städer i England och Frankrike? Läs om hur islam och sharialagar gäller i städer som Bradford och andra mindre städer i mellersta England.

   Gilla

 • Hjultomten

  Här i Sverige så görs det försök att göra detta till en sedvanlig socialistisk könskamp. Så nu skall alla män sitta hemma och skämmas?

  Hur djävla dumt får ett land bli?

  Utöver detta kan man väl säga att vanlig Nordisk kvinnlig frigörelse endast är gångbar i just Norden. I resten av världen kanske de officiellt skriver under på att vi kommit långt i ”frigörelsen” men när de väl återgår till det normala så tänker de:

  HORA !

  ”Den svenska horan”

  Tjejerna har blivit lurade av sossarna.

  Gilla

 • Trynbald

  Imamens synsätt visar med övertydlighet att muselmanerna har inget berättigande i vårt land. Stäng alla moskéer och förbjud islam.
  Den enda sunda fobin är och förblir islamofobin.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Synd eller tur -/stryk efter behag/- för imamen att svenska ”fittstim” inte förstår arabiska, så ‘tjejerna som kan’ ju får bara den information till sig, som hatpressen ger dem. Saxen är väl annars nära till hands.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: