“Ensamkommande barn my ass”

Alternativ media är vår väg att nå ut till varandra när den skattefinansierade hatmedian å det grövsta missköter och missbrukar sitt uppdrag. Vi har idag, igår och dagarna innan dess fått rapport på rapport om att ingen ska få ta del av vår nya verklighet, slaskskribenter/”journalister” mörkar.Äventyrsbad Hatmedia och den folkvalda politiska eliten vänder ryggen åt kvinnor, svenska kvinnor har blivit lovligt byte för män med kulturellt betingad vidrig kvinnosyn. Böjer vi vårt huvud inför det?

Vi kvinnor och svenska män som fortfarande har förståndet i behåll kämpar på, vi dokumenterar och informerar om vår förändrade samtid, vi vägrar att tafsas på, vi stillatiger inte när våra söner och döttrar bli sexuellt förnedrade. Vi har fått nog, det räcker nu! Jag fick ett mejl, jag lämnar över ordet till en facebookvän från Västerås:

Hej!

Idag (lördag 9/1-2016), var jag med sambo, min dotter och hennes kompis (båda 8 år), på Kristiansborgsbadet i Västerås. Jag har inte varit där på många år, typ 25 år för enbart badet skull. Eller jo, en gång för 5 år sen med dottern.

Hur som helst, dagens nöje och bad blev en klar besvikelse p.g.a flera orsaker. På badhuset var där ett gäng med, så kallat ensamkommande barn, barn??? De flesta var från Afghanistan och alla i min bedömning mellan 15-22 år, samt även någon från Afrika. Ensamkommande barn my ass! Någon bedömde mitt öga även som äldre. Dessa var mestadels utan tillsyn, stojade onödigt mycket i den delen man normalt kan tillbringa med knappt simkunniga 8-åringar.

De äldre ”barnen gjorde även misstaget” att gå in på damernas. Flera män med rötter från Mellanöstern gick in på damernas för vad jag misstänker vara toabesök. (Toaletterna ligger långt in förbi alla duschar och vid omklädningsrummen, finns 2 st.) De var inne tillräckligt länge och enbart 1-2 i taget. En hade dessutom med sig en liten gosse. DE SKA INTE KUNNA GÖRA DET MISSTAGET.

Jag gick ner till receptionen och klagade över hur fritt de bara travade in. Badvakterna som jag såg det var upptagna med annat för tillfället. (Själv satt jag vid fikaborden mellan bassängerna och såg ingångarna till herrarnas och damernas bra).

Tjejen i receptionen blev smått uppjagad och skulle iallafall maila sin chef när jag var mycket irriterad på fenomenet och dessutom kom med konkret förslag på tydligare och bättre skyltning för icke läskunniga och med ett normalt seende för tecknen för damernas resp. herrarnas omklädningsrum.

Badet skulle idag lördag 9/1 vara öppet för allmänheten 10.00–17.00. Att sedan badet stänger 1(= EN) timme tidigare p.g.a att det hyrts ut och man som badgäst får veta det exakt 30 minuter innan man skall vara ute, är under all kritik. Ingen information vare sig muntligt eller med uppsatta lappar förekom när man betalade inträde.

Om nu bokningen den sista timmen beror på att ha separata badtider för kvinnor bör jag som svensk även få möjlighet att få ett så kallat svenskt badhus! Oavsett orsaken för dagen, till att sista timmen badhuset normalt skulle vara öppet för allmänhetens räkning berodde på enskild badtid för enbart kvinnor, VSS (Västerås simsällskap) eller annan orsak just idag spelar ingen roll. Vet att separata badtider förekommer i Västerås. Trött på alla dessa dumheter nu!

 

29 thoughts on ““Ensamkommande barn my ass”

 1. Var är feministerna! Ja just de som ondgjorde sig över äldre svenska gentlemens organiserade sex resor till Asien! Har de gått under jorden, upplöst sina feministiska föreningar och försvunnit från jordens yta?

  Har inte hört ett fördömande ord från feministerna avseende den senaste tidens sexövergrepp, utförda av icke etniska svenskar!

  Gudrun du kan väl börja göra avbön?

 2. Hej, tänkte höra lite vems historia detta är? 🙂 Det är så klart viktigt att ha mer information om något än “En Facebook vän från Västerås säger” om man ska kunna lita på något som skrivs på nätet nu för tiden..

  • Ja det får du gärna höra lite om, för det tänker inte jag berätta för det råder källskydd om det. Och under tiden kan du skriva och be om detsamma till någon av våra skattefinansierade hatmedia 😉

   Det är ju som så att jag är en malmöit med ett mycket stort kontaktnät,och som jag inledde inslaget så är alternativ media ett sätt för oss att nå ut med berättelser, reflektioner och information som inte slaskmedia skriver om. Sitter du Oliver rent av på en redaktion?

   Det kan ju också vara så att du ännu varken har sett eller förstått att vårt land inte längre är som förut, och då ber jag om ursäkt till dig 🙂

   Oliver du är välkommen att skriva en insändare om Din vardag och funderingar över den, väl mött.

   Vänliga hälsningar
   Eva-Marie

   • Aha, ok! Nej men jag tänkte bara höra om detta faktiskt var något jag kunde se som fakta. Men då förstår jag ju nu att denna historia inte var en säker källa. 🙂 Tack för svaret!

   • Vad begär du,vill du ha namn adress, skostorlek och kragnummer på personen som skrivit ner sina iakttagelser på badhuset, och isåfall varför vill du ha reda på vem som var där på badet och såg när de ensamkommande unga männen som reser i grupp gick in på damernas sida…….. Mitt råd är gör ett eget besök på ett badhus och se dig omkring. Vad ser Du som fakta, enbart det du själv är med om eller duger vetenskaplig avhandling som revideras när nya rön och forskning framkommit?

    Du får ursäkta men dina kommentarer får en att fundera över ifall du enbart är ute efter att fåna dig.

    Vänliga hälsningar
    Eva-Marie

   • Ok, låt mig förklara vad jag menar med alla dessa lustiga kommentarer. Jag skulle kunna hitta på en historia som inte är sann, säg till exempel, “Min vän såg igår fem SD-toppar misshandla två unga invandrarflickor med järnrör”. Det finns då alltså ingen mer källa än min egen om detta är sant eller inte. Då jag inte heller nämner vem personen i fråga var som bevittnade detta så har jag även skurit av alla möjligheter att ifrågasätta historien. Rent logiskt i det fallet tror jag vi alla kan dra slutsatsen att man helt själv får välja om man vill tro på detta eller inte. Det är alltså INTE en källa till fakta på något vis i världen. Och då det är ganska allvarliga anklagelser i det här fallet så vill JAG så klart inte döma någon utan fakta. Vem vet, historien kan ju vara vinklad eller rent av påhittad för att få mig att känna på ett visst sätt. 🙂

    Allt gott åt dig Eva-Marie,
    Oliver

 3. Ett minne från läsning av nummer av tidningen Vi(gamla konsumtidningen) från kanske början av 90-talet. Artikeln behandlade flyktingar/invandrare från Irak som hamnat i en inre norrlandskommun, t.ex. Dorotea. Artikeln präglades av ängslig journalistik och en allmänt hurtfrisk ton över hur bra det hade gått för de nytillkomna invånarna och hur väl de anpassat sig i samhället men också hur det omgivande samhället tvingats anpassa sig till ny mentalitet. Bl.a. fanns en redogörelse för hur det var på ortens badhus. Just i badhuset hade blivit problem, sederna var tydligen olika. Det verkade inte handla om tafsande män utan snarare att irakierna bredde ut sig, stojade och inte tog hänsyn till omgivningen på det gängse svenska sättet. Det hela hade lösts på så sätt ortens idrottsförening hade hyrt badhuset vissa tider i veckan och då fick endast föreningsmedlemmar bada där. Och några irakiska medlemmar fanns ju inte med i föreningen.
  Jag tänkte att det här kommer att bli problem i framtiden. Folk som har som mentalitet att breda ut sig och folk som har som mentalitet att ligga lågt och dra sig tillbaka. Tyvärr har mina farhågor besannats i övermått.

 4. Nu skall kanske den ensamkommande bebisen inte ha hela tunnan med skit över sig ,,bebisarna utnyttjar bara ett dåligt genomtänkt system skapat av det lilla sketna marginalpartiet MP,Om det räcker att stoppa in nappen i mun och nallebjörnen i knät(saknar man dessutom en o annan tand så är det ju mjölktänderna som trillat ut ) för att ostraffat kunna begå alla brott som tänkas kan utan att riskera ett dugg och dessutom få dygnet runt uppassning på hotellet och sist men inte minst bli försörjd resten av livet
  av den korkade svensken
  Det är klart att man försöker
  Det mesta av skittunnan skall hällas över MP
  .

 5. Gruppresor med ensamkommande fula gubbar.
  Det här är värre än alla mardrömmar och skräckfilmer. I drömmarna och filmerna finns det alltid en motvikt, en hjälte, något som räddat upp situationen.
  Väntar politikerna på en gud som ska lösa de problem de skapar?

 6. Efter sexmobben i Köln, i Örebro, i Kalmar och i Helsingfors har man definitivt fått nog. Det är dags att vi står upp för våra kvinnor. De som beter sig på det här sättet är inget annat än ett gäng “fulgubbar” och ska behandlas därefter

  • Men det är oftast kvinnor som volenterar och hälsar rapefuges velcomme
   Om jag ser en gruppvåldteckt och vet att offret tillhör MP eller vänster så går jag förbi tittar bort och säger lycka till till aporna
   så det är svårt o veta vem man bör rädda med livet som insats
   eller vem som förtjänar trippla ebenholts i samtliga hål samtidigt

  • Om dom (F! och övriga Feminister)så hade varit mitt bland kvinnor som fått fingrar uppkört i alla kropssöppningar, hade de envist som en dåre fortfarande ställt sig på våldtäckarnas sida 🙁 Vi kan inte räkna med Feminister i detta, de har en gång för alla valt sida.

  • Dessutom brukar F! vara ivrig förespråkare av multikulti. Man skulle kunna säga att de målat in sig i ett hörn

 7. Jag och min son var på Gustavsvikbadet i Örebro för ca 3 år sedan, för att få en trevlig heldag på ett bad som jag hade hört skulle vara skitkul att besöka.

  Badet var mycket skoj, mycket roliga vattenlekar var det och det var trevligt för oss, OM INTE! Jalla kompis Jalla Kompis, hela jävla tiden dessa små tsunamin av Jalla kompis var fan ta mig överallt, de trängde sig ,puttades och visade 0 respekt för de andra gästerna som var där.

  Min son ledsnade efter bara ett par timmar och sa Pappa kan vi inte åka hem nu, jag höll med han så vi packade ihop och åkte hem igen ( 19 mil )

  Inte fullt lika kaotiskt var det i Jönköping på det äventyrsbadet ( litet ) men sonen hade det som önskemål på sin 12 års dag, först bad sedan shopping på A6 området, där det var nästan lika respektlöst, de trängde ner sig i bubbelpolen fast det redan var fullt, hade kalsonger under badbyxorna, sket i att duscha……..

  Nä fy fan, det har blivit en white flight från mitt håll, det blir inga mer tillställningar där det är mer än en babbe samlad.

  • Du var den dummaste på bloggen. Åka 19 mil med EN TREÅRING!! Eller så trollar du som bara den!

   • @ Alex
    Självklart trollar jag ju som fan, var läste du att sonen var 3år?
    Då ska jag tala om en sak för dig Alex, jag och min son älskar alla typer av äventyrsbad, vi har åkt runt i landet till, Skara, Gustavsvik, Västervik, Linköping, Norrköping, Jönköping hör och häpna till och med i Boden.

    Danmark, Lalandia och Legoland.

    Det blir några hundra mil det…..Sug på den du ditt jävla stolpskott

   • @ Alex
    Gjorde en snabb räkning, 524mil på äventyrsbad, då har jag inte räknat med Västervik, för där har jag varit så många gånger så att jag har tappat räkningen, men du kan säkert lägga till 100mil.

 8. Jag kan för alla bloggens läsare rekommendera bloggen Invandring och mörkläggning https://morklaggning.wordpress.com/blogg/ Länken: https://morklaggning.wordpress.com/blogg/ fungerar tyvärr inte längre. Klicka här för att komma till bloggen.
  (jag är inte bra på att kopiera från nätet) där många av våra allmängiltiga frågor i dagens Sverige tas upp och diskuteras utifrån ett sansat perspektiv. Bl.a. diskuteras journalistik och hur man mörkar, likaså hur statistik hanteras och hur människor som inte följer det rådande ordning vad gäller åsikter hanteras.

  • Tack Eva, och ju fler vi är som upplyser desto bättre. Vi är ju en hel del personer som vid detta laget av hatmedia har blivit karaktärsmördade, men det hade aldrig låtit sig ske ifall hyckleriet och dubbelmoralen varit minimalt rådande i alla partier, och om den saken ser verkligheten annorlunda ut. Om vi ska kunna kämpa tillsammans måste man vara sverigevänliga partivänner på riktigt. Partitopp måste sluta samarbeta med och skriva brev till expo!

 9. Den helt avgörande frågan är.

  Vid vilken tidpunkt är måttet rågat för oss vanliga svenskar?

  När det är rågat vad händer då?

  Två enkla frågor som kräver sitt svar!

   • De svenskar som bebor vårt land idag har inte mycket erfarenhet av en större samhällskonflikt och är nog ganska osäkra på hur man ska hantera det. Ilskan pyr bevisligen både här och där men det närmaste konflikt vi har kommit hittills är vid fotbollsmatcher och raggarbråk. Missnöje har iaf historiskt visat sig i form av demonstrationer och i valresultat. Så ja, ilska och missnöje finns det men det är svårt att säga hur den kommer kanaliseras

  • Mycket befogade två frågor……
   “Vid vilken tidpunkt är måttet rågat för oss vanliga svenskar?” Svar: En del känner att det är NU, medan andra ansåg att måttet för länge sedan var rågat och droppan har runnit över för länge sedan, men sedan så finns det tyvärr alltför många som inget hör, ser eller ens förstår.

   “När det är rågat vad händer då?” Svar: Antagligen ingenting i de flesta fall, svensken i gemen är fostrad till att lita på att någon annan gör “jobbet”, sedan har vi det som man kan läsa ut i kommentarsfält och på alternativ media, det har aldrig förr i modern tid jäst så som det jäser just nu, men det stannar kanske också vid det. De intoleranta med kulturellt betingad nedärvd vidrig människosyn vinner vår mark på grund av vår humana tolerans.

   Jag mötte en av mina vänner (polsk) på stan igår, hon går och väntar på de svenska Vikingarna, finns dom?
   vänlig hälsningar
   Eva-Marie

 10. Pettersson fortsätter envist med att kalla slöddret i slaskmedia för journalister. Hur många sådana kan Pettersson hitta i slaskmedia?

Kommentera