Straffa inte kvinnorna

Kvinnor i västvärlden, inte minst i Sverige, få nu se hur deras kamp för jämlikhet dras med i de nya svenskarnas mansdominerade värld.

Senast i raden av exempel är separata bubbelpooler som kan läggas till det ojämlika systemet med separata tider för kvinnor i våra badhus.

”Bra det här med kvinnotider”, säger svenska kvinnor till stöd för de muslimska kvinnornas krav. Samma svenska kvinnor kan sedan ses på barrikaderna där de skriker sig hesa till stöd för könsneutrala toaletter, könsneutrala leksaker och kvinnors rätt till samma behandling som männen. Hyckleri är det första ord jag tänker på.

Debatten om separata bubbelpooler på Eriksdalsbadet i Stockholm har ni läst. Tillkomsten av dessa beror på hormonstinna män och pojkar som inte klarar att hålla tassarna borta från tjejer och kvinnor. Ett badhus är ett ställe dit alla ska kunna gå för en stunds avkoppling och inte i rädsla för att bli trakasserad eller påhoppad. I det nya Sverige är dock inte denna inrättning vad den en gång varit, liksom biblioteken och biograferna. Som Mona Sahlin (S) sa i radio 2001: ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.”

Nu står inte alla kvinnor på det nya Sveriges sida i fallet med separata bubbelpooler.

Stockholms oppositionsborgarråd, Lotta Edholm (L), anser att det är direkt skamligt att införa separata bubbelpooler. I ett debattinlägg i Expressen skriver hon det självklara; ”Kvinnor och män måste kunna bada tillsammans, och känna sig trygga.”

Det kan aldrig vara lösningen att kvinnor ska förvisas till separata pooler för att slippa bli antastade. Det är de som antastar som ska upptäckas, anmälas och avvisas. Ganska logiskt, eller hur?

Därefter kommer några ord som belyser vartåt det nya Sverige barkat.

”Unga tjejer blir tillsagda att inte ha för utmanande kläder för att undvika att bli våldtagna, att hålla armlängds avstånd från främmande män för att slippa bli tafsade på under nyårsfirande och nu att sätta sig i en annan bubbelpool för att inte bli sexuellt trakasserade.”

Edholm törs inte riktigt skriva hela sanningen, då den är känslig, men mellan orden förstår vi alla vad/vilka hon åsyftar.

Källa: Expressen

En som däremot törs, är Bawar Ismail på Hallandsposten.

På en ledarsida i tidningen går hon till hårt angrepp mot de män som i Sverige anser de har rätt att behandla kvinnor på samma sätt som i hennes hemland Iran.

”Nej, om vi nu ska gå bakåt i tiden på jämställdhetsområdet så kan jag lika gärna ta första bästa flyg till Iran eller Saudiarabien. Där är regimerna åtminstone konsekventa med att man vill leva på medeltiden.”

Ismail menar att det är helt fel att gå, när man inför separata pooler och badtider. Anpassar myndigheterna sig efter kvinnohatarna, kan vi snart få se könsuppdelade skolor, könsuppdelad kollektivtrafik och annat som hon upplevde i Iran. Det jämställda Sverige hon flydde till känner hon inte längre igen.

Hon skickar också ut en känga till socialdemokraten Göran Hagberg i Halmstad som i höstas argumenterade för att återigen prova med separata tider i badhusen. ”Jag tror att vi får ta upp diskussionen att försöka igen, är nog fler som är intresserade nu eftersom vi har många nyanlända.”

Detta köper inte Ismail som menar att det inte är kvinnorna som ska straffas för att vissa individer visar dem noll respekt. Det istället tafsarna som ska ut i kylan och se till att bannlysa dem från badhusen i flera år framöver.

Källa: Hallandsposten

Rebecca Weidmo-Uvell har skrivit en ilsken debattartikel på SVT, där hon bl.a. konstaterar följande: ”Och centimeter efter centimeter börjar vi då backa från alla de stora feministiska framsteg vi tagit. Det samhället vill inte jag ha.”

Källa: SVT

18 thoughts on “Straffa inte kvinnorna

  1. Åt helvete med muslimernas medektidskultur! Det är dom som ska ta seden dit dom kommer. Och för helvete inte vi som ska rätta oss efter dem. Allt annat är förräderi från våra folkvalda!

  2. Mona Sahlin (S) sa i radio 2001: ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.”

    Rent fysiskt kommer jag att kunna anpassa mig till det nya arabsverige och
    dess kultur ,,att tvingas konvertera till islam är väl oxå en skit sak
    Men att utföra en våldtäkt kommer att ställa till problem,Jag ,och, som de flesta kalleskaviarsvenskamän är velourtuktade sen födseln och anser
    självklart att kvinna och mannen har samma värde och rättigheter
    (man skäms nästan o behöva påtala det)Ett nej betyder alltid nej PRONTO
    Men det går väl med mycket hård träning att ändra på ,men själva våldtäkten klarar jag nog inte av,,Hm,,då kanske dom tror att man är bög
    om man inte får ribba .och då bör man av självbevarelsedrift hålla sig borta från höga torn höga byggnader utsiktsplatser m,m.
    Men jag måste ju försöka följa Mona Stalins order
    Carverject ,,ja ,,det är nog lösningen ,en injektion rätt i ballen och den står 20 timmar vare sig man vill eller inte och då klarar vi väl av att tillfredsställa även Mona

  3. Alternativet som återstår för alla svenska kvinnor är nu att undergivet , ödmjukt och med tacksamhet ta på sig burkan och dölja all naken hud
    och sedan be till ahlaa och hoppas på att inte bli gruppvåldtagna av svenska män,Kalle och hans vänner från kaviar har helt plötsligt
    (från att ha hyst största respekt ) Börjat med att gruppvåldta sina kvinnor
    i massiva antal,,nästan varje dag,,Vi får absolut inte låta rasismen få vind i seglen med att inbilla oss att det nya sättet att behandla svenska kvinnorna
    skulle ha något som helst att göra med att sverige tagit emot 1600000
    ensamkommande välutbildade barn(män) från en fin och”riktig”kultur i åldrarna 20-40som flytt från krig och tortyr
    Det är för kvinnans eget bästa som man separerar ,,ty den nya nysvenske mannen är så potent och stark att
    att den gammelsvenske svenske mesen till man inte längre kan skydda kvinnorna ,,eller så börjar vi män helt enkelt lesna på allt skit
    och slutar att bry oss ,,och skiter i alla gruppvåldtäckter,,,ni tjejer får klara er själva

  4. Detta beteende berikar Sverige anser 7-klövern och många andra pk-ister, därtill alla naiva som röstat på dom.

    Det djuriska grott-muhammedanska beteendet finns numera överallt.

  5. Sen behövs en pool vardera för Shia, Sunni, Zoomalier, ziggisar, andra muslimska klaner, säg 10st, Svenskar gör sig inte besvär att komma hälsar regeringen och det bästa är att det kostar ingenting, ren investering för framtiden.
    Dessa grupper behöver också skydd mot rasistiska svenskar på akuten, bibliotek, för risken för ”hatbrott” på alla offentliga förrättningar kräver Arnstad, Mona JS o regeringen, kostar inte ngt heller

    • Glöm inte alla transsexuella som inte vet var de ska klä om, de behöver kanske också en egen pool, förutom eget omklädningsrum. Det är komplicerat med mångfald, si!

  6. ”De små stegens politik”.
    Ingen kan undgå att notera att islam gjort goda framsteg med att få sina åsikter representerade i Sverige..

  7. I den här situationen med den heterogena befolkning sverige har så är det enda raka att INTE tvingas betala för offentliga badhus. Låt den som vill bygga badhus och ta det inträde den vill och vägra släppa in de som den vill. Så kommer alla få någonting som passar dem. Och blir det inga badhus, ja, då tyckte vi uppenbarligen inte att det var värt det och de offentliga badhusen har varit slöseri med pengar.

    • Har inte varit till simhallen på evigheter, bortkastade pengar. Ett par joggingskor och skogen räcker bra, med träning för överkroppen hemma, och yoga. Lugnt och stillsamt.

  8. Tänk om de som tafsar är en hen och kan välja både kvinnligt och manligt bad. Uuuuuuh hur blir det då då?

    Hur blir det när män tafsar på män vilket vi, som börjat lära känna representanter för vissa kulturer, börjar ana kan vara vardagsnära för dem. Skall de då få varsin pool?

    Var svider det värst?

KommenteraAvbryt svar