Demonstranter i Köln skingrades med vattenkanoner

ISLAM. 1 500 personer slöt upp i den islamkritiska organisationen Pegidas demonstration i centrala Köln på lördagseftermiddagen, som ägde rum på torget där över hundra kvinnor utsattes för stölder, hot och sexuella trakasserier på nyårsafton.

Demonstranterna skanderade ”utvisning”, ”Merkel ut” och höll upp plakat och banderoller med slagord som ”Rapefugees not welcome”, rapporterar AFP. Motdemonstranter samlades också och det var oroligt och tumultartat på platsen. Polisen använde bland annat vattenkanoner och tårgas mot att skingra demonstranterna.

De flesta av de gärningsmän som identifierats från nyårsnatten är migranter, varav flera asylsökande, vilket gett nytt liv till debatten om förbundskansler Angela Merkels liberala invandringspolitik.

-Pettersson undrar varför inte polisen använde sina resurser med vattenkanoner och tårgas mot den arabiska sexmobben på nyårsafton i stället…

Ekstrabladet

15 thoughts on “Demonstranter i Köln skingrades med vattenkanoner

  1. Bra att PEGIDA säger ifrån, åtminstone 1500 annars är det tyst….Märkligt att man vill ha in människor som vill eva efter koranen/sharia och har en mördare och pedofil som förebild…
    Dessa efterfrågas inte inom EU och kommer inte att bidra med ett skit annat än problem.

  2. Undrar också varför den fega polisen inte vänder sig mot förbundskanslern Merkel.

    Även polisen begriper vart det barkar hän.
    Även tyska armen vet var detta kommer att sluta.
    Hur kan dom svika sitt eget folk????

  3. Detta är galet! Som vanligt gäller missbehandling på sina egna, i synnerhet mot de som som har ”o-pkistiska” åsikter. Vad beträffar muhammedanerna gäller ”bensärning” i allra högsta grad.

    Hoppas tyskarna har lärt sig en läxa och vet vad de ska rösta på vid nästa val.

  4. ”Varför användes inte vattenkanoner och tårgas mot den arabiske mobben i stället?” –
    det kan man verkligen undra!
    Och varför tillåts s.k. ”motdemonstrationer”?
    Om en åsiktsgruppering har tillstånd att demonstrera –
    då är det väldigt konstigt att en icke-tillståndsgiven grupp får hållas med sina störningar och sabotage!
    På bilderna ser det faktiskt ut som om polisen sprutar vatten på fredliga demonstranter!

    http://www.zerohedge.com/news/2016-01-09/thousands-flood-streets-germany-fury-over-refugee-sex-assaults-reaches-boiling-point

  5. Bara genom Petterssons rubrik tänkte jag också – varför använde man inte vattenkanonerna på nyårsafton istället?

    Jävla daltande med ohyran.

  6. Det tar nog ett tag innan europas kvinnor förstår att dom inte längre kan gå ut utan manlig eskort ,vare sig det är dag eller natt ,på dagen blir det sexuellaofredanden och på natten ,,ja ,, ni ,, vet nog

    • Ja, nu är det många orter och städer som har så många invällare att dom bildar gäng och trakasserar och attackerar infödda. I Köln blev även kvinnor med manligt sällskap attackerade och ofredade. Det kommer att sluta med att infödda i byar och städer inte vågar gå ut längre, varken kvinnor eller män, framför allt inte på kvällarna. Ni kan ju bara tänka er hur det kommer att bli till sommaren….Undrar om politiker och polisen har tänkt så långt??

  7. Följde eftermiddagens tal och manifestationen mot Europas islamisering.
    C:a 3.000 personer hade samlats vid Breslauer Plats i Köln.Tal hölls av välkände talaren Mannheimer,och speciellt inbjudne Tommy Robinson från England.Allt fungerade helt efter planerna tills mötet promenerade iväg ut i staden.Då visade det sig,att det anslöt hulliganer som trängde sig längst fram i tåget.Det var dessa som ville att allt skulle eskalera genom sina angrepp mot polisen.Smällare kastades mot den polisuppslutning,som skulle skydda de fredliga Pegida-demonstranterna,för vänsterpöbeln och annan ohyra.Det var i samband med detta som polisledningen beslöt att avbryta marschen samt uppmana Pegida-deltagarna,att återvända till utgångsplatsen.Här avslutades mötet med ett kort tal och slutligen gemensamt nationalsången.Naturligtvis nyttjar tyska vänsterpressen detta genom falska uppgifter och bilder som visar upp västerfalanger.
    Så fungerar ju även vår pressdemokrati i Absurdistan !

  8. Pegida i Dresden på måndag kommer troligtvis att vara annorlunda än tidigare, tålamodet börjar att upphöra bland de som föder och göder invällarna !
    Enough is enough !

    • Vill rätta dig Lena… På måndag samlas man alla i Leipzig,för att hjälpa stadens LEGIDA-medlemmar.Leipzig är ju ett rött helvete,och har liksom Berlin alltid bestått av en mångfalld rött pack !
      Skall passa bättre upp på måndag,och hoppas kunna lägga in en direktlänk.
      Först veckan därpå sker nästa manifestation i Dresden.

      • Lars Å Månsson
        Tack och jag ser fram emot länken.
        Leipzig oj det är verkligen ett vänsternäste. Besökte staden för några år sedan, satt på en uteservering då jag bevittnade en otäckt aggressiv slödderdemonstration som mina bordsgrannar bad om ursäkt för, de var trevliga så ingen skugga faller på dem.

KommenteraAvbryt svar